Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@23:34:40 GMT

عرق کردن کف دست نشانه چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۴۲۲۴۲

عرق کردن کف دست نشانه چیست؟

تعریق کف دست بیشتر زمینه ارثی و ژنتیک دارد و همیشه نارسایی تیروئید، علت بروز آن نیست. ناطقان: تعریق کف دست بیشتر زمینه ارثی و ژنتیک دارد و همیشه نارسایی تیروئید، علت بروز آن نیست. یک متخصص بیماریهای غدد در این باره گفت:درصد بسیار کمی از افرادی که دچار تعریق شدید کف دست می شوند دچار اختلالات غده تیروئید هستند پس همانطور که گفتیم بیماری تعریق کف دست می تواند به علت اختلال هورمونی، پرکاری تیروئید و یا ارثی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





توارثی تعریق کف دست از کودکی شروع شده، در دوران بلوغ شدت یافته و در جوانی با استرس های این دوران به اوج خود می رسداین بیماری در برخی مواقع به قدری شدت می یابد که هنگام استرس، قطرات عرق از دست می چکد یا کاغذ زیر دست بیمار به طورکامل خیس می شود.

شما اول باید استرس خود را درمان کنید تا بتوانید عرق دستتان را درمان کنید. استرس خود عامل همه ی بیماری ها است. موارد خفیف بیماری تعریق کف دست با داروهای موضعی و خوراکی قابل کنترل است، اما موارد شدید به درمان های دارویی پاسخ نمی دهد و باید جراحی شود.» جلوگیری از اضطراب تا حد زیادی در کاهش تعریق موثر است، شستن دستها و دوش گرفتن های مکرر در درمان موقتی این بیماری موثر است.

چند درمان ساده گیاهی عرق کردن کف دست و پا

به دستانتان حنا بزنید و از سدر یا اسطوخودوس استفاده کنید.

یک کاسه بزرگ را پر از آب کنید و دو فنجان جوش شیرین را در آن بریزید. هر روز به مدت نیم ساعت دست و پای خود را در آن قرار دهید.

چند لیوان آب گوجه را در یک سطل آب ولرم بریزید.به مدت نیم ساعت،دست و پای خود را درون آن بگذارید و بشویید.

اگر شدت عرق دست و پای شما زیاد نیست، از پودر بچه استفاده کنید.

چای مریم گلی بنوشید، هر روز صبح با معده خالی چای مریم گلی بنوشید. البته زیاده روی در نوشیدن این چای، موجب سردرد می شود. چای دارای خاصیت قابضی است که روغن اضافی را خشک می کند و مانع از تعریق می شود.
 

علاوه بر روش هایی که در بالا گفته شد، روش های دیگری برای رفع عرق غیرطبیعی کف دست و پا پیشنهاد می شود که با مشورت با متخصص طب سنتی و پزشک معالجتان میتوانید از آنها استفاده کنید.
آب سرد

روزانه، 10 تا 12 فنجان آب سرد بنوشید، دست و پاهایتان را به مدت 20 دقیقه در آب سرد خیس کنید. این درمان را به مدت چندین هفته تکرار کنید.
آب لیمو

آب لیمو را بر روی دست عرق کرده، اعمال کنید و بعد از 2 دقیقه با آب بشویید و یا.. نمک را با آب لیمو ترکیب کنید و بعد از اینکه خشک شد، روی دستان خود بمالید. این درمان به کاهش فعالیت غدد عرق کمک میکند.
سرکه سیب

می توانید از سرکه سیب به دو روش استفاده کنید:

تکه ای پنبه را در سرکه سیب خیس کنید و زیر بغل خود قرار دهید و یا هر روز، مقداری سرکه را درون آب بریزید و با کمی عسل ترکیب کنید و با شکم خالی بنوشید.
سیب زمینی

این نوع سبزی، تاثیر فوق العادل ای در درمان عرق کف دست دارد، برای انجام آن کافیست:

یک عدد سیب زمینی را در قطعات کوچک خورد کنید. و آنها را بر کف دست اعمال کنید و بعد از چند دقیقه با آب بشویید.

همچنین می توانید از آب سیب زمینی نیز استفاده کنید و این درمان را به طور مداوم ادامه دهید.
درمان عرق کف دست و پا با چای سبز

میتوانید روزانه 3 لیوان چای سبز بنوشید و یا می توانید چند تکه یخ از چای سبز تهیه کنید و بر روی دستتان اعمال کنید.
عسل

عسل و سرکه را ترکیب کنید و روی دستی که عرق میکند اعمال کنید. برای گرفتن نتیجه بهتر، این درمان را 2 بار در روز تکرار کنید.
گلاب

برای کنترل عرق کردن دست ها، گلاب یکی از بهترین درمان های خانگی است. مقداری کمی گلاب را به چند قطره روغن گل رز اضافه کنید و بر روی دست ها بمالید و این کار را به دفعات تکرار کنید از سوی دیگر مقداری گلاب را با سرکه سفید ترکیب کنید و روی دست هایتان اعمال کنید و اجازه دهید که از صبح تا بعد از ظهر بماند و سپس با آب شستشو دهید.
گوجه فرنگی برای کاهش تعرق کف دست و پا

آب گوجه فرنگی میتواند بر روی پوست اثرات خنک کننده داشته باشد بنابراین، میتوانید از آن به عنوان یک راه حل عالی برای کاهش عرق کردن دست استفاده کنید. اگر میخواهید که درجه حرارت بدنتان را کاهش دهید، فقط کافی است که دست هایتان را درون آب گوجه فرنگی بگذارید.
روغن نارگیل

شما میتونید از این روغن را روی دست هایتان بمالید که بهترین زمان برای آن بعد از حمام است. فقط به یاد داشته باشید که از این روغن به مقدار کم استفاده کنید، زیرا مقدار بیش از حد آن ممکن است سبب ایجاد لکه های روی لباس شود.
کارهای که باید از انجام آنها اجتناب شود

درمان دست های عرق کرده تنها با تنظیم عادات خوب، موفقیت آمیز نیست، بلکه دانستن روش های چگونگی پیشگیری از آن ضروری است پس به این ترتیب نیاز دارید که هم زمان از برخی فعالیت های مضر که اثرات ناخواستی در طول درمان دارند، اجتناب کنید. بخش از این نبایدها ممکن است شامل حذف مواد غذایی که روزانه برای مراقبت از پوست استفاده میکنید باشد، مانند:

غذا های تند و شیرین

برگ های کاری، سیر و پیاز

وازلین

محصولات کافئین دار

استفاده نکردن از دستکش

استفاده از لباس های با الیاف مصنوعی
برچسب ها: عرق کردن ، کف دست ، ناطقان ، جراحی ، نارسایی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: عرق کردن کف دست ناطقان جراحی نارسایی استفاده کنید ترکیب کنید تعریق کف دست اعمال کنید عرق کردن کف دست روی دست دست ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۲۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید

متخصصان تغذیه میزان مصرف پروتئین روزانه را به ازای هرکیلو وزن بدن، هشت دهم گرم  می‌دانند، اما بسیاری از افراد مقداری کمتر یا بیشتر از این میزان مصرف می‌کنند.

به گزارش سرگرمی روز، بسیاری از افراد به ویژه بانوان که رژیم‌های غذایی سخت و سنگین دارند از مصرف کربوهیدرات و پروتئین خودداری می‌کنند، غافل از این‌که کمبود دریافت این مواد زمینه ساز بروز انواع عارضه‌های سلامت می‌شود.

موارد زیر از جمله نشانه‌های کمبود دریافت پروتئین است:

به خوردن خوراک‌های شیرین یا شور تمایل دارید

میزان کافی پروتئین دربدن سبب سوزانده شدن قند ناشی از مواد خوراکی و تنظیم آن می‌شود، از این رو رژیم خوراکی کم پروتئین سبب آزاد سازی بیشتر قند خون درون رگ‌ها و درنتیجه تمایل فرد به مصرف بیشتر خوراکی‌های شیرین یا شور می‌شود.

عضله‌های بدن ضعیف و آسیب پذیر می‌شوند

زمانی که به میزان کافی پروتئین دربدن وجود نداشته باشد بدن ذخیره کافی برای فعالیت‌های فیزیکی ندارد، عضله‌ها ضعیف شده و فرد توانایی کافی برای انجام فعالیت به ویژه ورزش ندارد.

کمبود دریافت پروتئین سبب می‌شود تا آسیب‌های ناشی از جراحی به زودی ترمیم نشده و فرد دچار درد‌های مفصلی و عضلانی شود.

ریزش موی سر پاسخ بدن به کمبود دریافت پروتئین

مصرف کم پروتئین می‌تواند سبب ریزش موی سر، شکنندگی ناخن ها، زرد شدن پوست صورت و احساس ضعف و ناتوانی شود. تک خوردن لب‌ها و پوسته پوسته شدن ناخن‌ها همگی از اثر‌های کمبود مواد پروتئینی دربدن است.

ضعف سیستم ایمنی بدن

سوء تغذیه و کمبود مصرف مواد مغذی به ویژه پروتئین‌ها سبب ضعف سیستم ایمنی بدن و ابتلای فرد به انواع بیماری‌ها می‌شود.

دراین حالت بدن ذخیره پروتئینی کافی برای مبارزه با عامل‌های بیماری زا نداشته و در زمان ابتلا به بیماری به سختی به درمان‌ها پاسخ می‌دهد.

ضعف خلق و خو و احساس عصبانیت

انتقال دهنده‌های عصبی مانند سروتونین و دوپامین همگی از پروتئین تشکیل شده‌اند و کمبود پروتئین سبب افت خلق و خو، ضعف اعصاب، کاهش میزان هوشیاری، عصبانیت و پرخاشگری در افراد می‌شود.

کم خوابی

کمبود پروتئین سبب کم خوابی، بی خوابی و دیدن کابوس می‌شود. تریپتوفان اسید آمینه‌ای ضروری برای سلامت بدن است که سبب احساس خواب آلودگی می‌شود. این اسید آمینه درخوراکی‌هایی، چون دانه‌های آجیل، گوشت بوقلمون، ماهی، برخی انواع پنیر، لوبیا، عدس و تخم مرغ موجود است. کمبود دریافت پروتئین می‌تواند سبب بدخوابی، بی خوابی و برهم خوردن تعادل هورمون‌های بدن شود.

درچه بازه های زمانی از روز پروتئین مصرف کنیم

بیشتر افراد بیشترین میزان پروتئین دریافتی خود را درطول وعده شام به دست می‌آورند، که دراین حالت به دلیل نزدیک بودن به زمان خواب، بیشتر پروتئین به صورت قند جذب بدن می‌شود، کارشناسان توصیه می‌کنند افراد در طول روز و در وعده‌های صبحانه و نهار نیز به میزان کافی پروتئین دریافت کنند تا بدن آن‌ها بیشتربه عضله سازی بپردازد و از ایجاد قند و چربی جلوگیری شود.

خوردن مواد پروتئینی یک ساعت قبل یا پس از انجام تمرین‌های ورزشی می‌تواند سبب عضله سازی، ترمیم بافت‌های عضلانی آسیب دیده دراثر ورزش و افزایش استقامت بدنی برای انجام تمرین‌های ورزشی و قهرمانی شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • علایم و نشانه‌های مالاریا چیست؟
  • مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • علائم و نشانه‌های مالاریا را بشناسید
  • علائم و نشانه‌های مالاریا (اینفوگرافی)
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟
  • استاندار هرمزگان: خلیج فارس خانه ایرانی‌ها‌ست