Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی کرمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: گلخانه داران باید توجه بیشتری در این خصوص داشته باشند و نسبت به کنترل درجه حرارت و بسته بودن دریچه‌های گلخانه‌ها اطمینان حاصل کنند.
وی از کشاورزان دارای مزارع و کشت‌های حساس نسبت به سرما خواست درصورت امکان به صورت شبانه آبیاری مزارع خود را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
معاون فنی مدیریت جهاد کشاورزی دزفول اظهارداشت: محیط‌هایی مانند واحدهای دامداری و گلخانه‌ها که از فضای بسته استفاده می‌کنند نیز از سلامت سیستم‌های گرمایشی خود مطمئن شوند و نسبت به میزان درجه حرارت شبانه از سیستم‌های گرمایشی به درستی استفاده کنند.
وی به کشاورزان گندم کار و کشاورزانی که قصد دارند از سموم علف کش در مزارع استفاده کنند نیز توصیه کرد یا بعد از تعدیل دما اقدام به این کار کنند و یا در ساعات گرم روز از سم علف کش استفاده نمایند.
به گزارش ایرنا، هواشناسی دزفول روز یکشنبه اعلام کرد به علت کاهش قابل ملاحظه دما، احتمال خسارت سرمازدگی برای بعضی محصولات  کشاورزی از سه‌شنبه تا اوایل هفته آینده وجود دارد.
طبق اعلام هواشناسی، سامانه بارشی مستقر در منطقه تا اوایل روز سه شنبه به تناوب سبب رگبار باران همراه با رعدوبرق، وزش بادهای متوسط گاهی شدید(بویژه در مناطق شمال، شمال شرق و شرق استان خوزستان) و در ارتفاعات بارش برف و در مناطق مستعد بارش تگرگ خواهد شد. 
این سامانه مخاطراتی از قبیل آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل‌ها، لغزندگی معابر و محورهای ارتباطی، اصابت صاعقه و تگرگ و یخبندان در ارتفاعات را به همراه خواهد داشت. 
از صبح سه شنبه به بعد کاهش ۶ تا هفت درجه ای دما و احتمال  یخ‌زدگی سطح زمین در اغلب نقاط استان وجود دارد.

برچسب‌ها کشاورزی دزفول خوزستان سازمان هواشناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورزی دزفول خوزستان کشاورزی دزفول خوزستان سازمان هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۲۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی داورزن امروز گفت: هزار و ۵۰۰ هکتار از کشتزارهای این شهرستان، امسال زیر کشت انواع محصولات جالیزی قرار گرفته است.     سعید خسروجردی با اشاره به کشت مالچ در مزارع جالیز به منظور ذخیره‌سازی آب، کاهش آبیاری و رویش علف‌ های هرز، اظهار کرد: بهره برداران بیش از ۹۹ درصد مزارع جالیز در داورزن، از شیوه کشت مالچ استفاده می کنند و با این روش کاشت، محصول یک ماه زودتر وارد بازار مصرف می‌ شود.   وی افزود: امسال ۸۰۰ هکتار از کشتزارهای این شهرستان داورزن، زیر کشت زیره رفته است که با میانگین عملکرد ۷۰۰ کیلوگرم در هکتار، پیش بینی می‌ شود ۵۶۰ تن محصول زیره از این سطح برداشت شود.   وی گفت: زیره سبز، از گیاهان دارویی بومی داورزن است که به دلیل استفاده کمتر از سموم و کودهای شیمیایی، محصول تولیدی این شهرستان در ردیف گیاهان سالم قرار دارد و به صورت پودر و ادویه و در صنعت عرق‌ گیری، استفاده می‌ شود.   مدیر جهاد کشاورزی داورزن خاطرنشان کرد: با توجه به سابقه بیش از ۴۰ ساله کشت زیره در این منطقه، کشاورزان زیره کار این شهرستان دارای دانش فنی و بومی بالایی هستند که این امر منجر به دستیابی به عملکرد تولیدی تا هزار و ۵۰۰ کیلوگرم در هکتار شده است.   خسروجردی گفت: ۱۲۸ هکتار از مزارع این شهرستان نیز امسال به کشت کلزا اختصاص یافته است که ۹۵ هکتار آن با شیوه‌ های نوین آبیاری می شود.   وی بیان کرد: ۲ هزار و ۲۶۰ هکتار از عرصه های کشاورزی شهرستان داورزن نیز به عمل آوری محصولات باغی اختصاص دارد.   وی گفت: از این سطح ۱۴۵ هکتار انگور است که به طور متوسط با میانگین عملکرد ۱۴ تن محصول در هکتار، حدود ۲ هزار تن محصول از تاکستان های شهرستان برداشت می‌شود که بیشترین آن گونه های عسکری، پیکامی، ترکمن و یاقوتی است.   مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: هم اکنون ۴۵ استخر کشاورزی در این شهرستان به صورت دومنظوره و برای پرورش آبزیان فعالیت دارند.   مرکز شهرستان داورزن در ۷۵ کیلومتری سبزوار و ۳۰۵ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول
  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • برداشت محصولات کشاورزی در نقاط مختلف استان بوشهر نظارت می‌شود
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • برداشت کلزا از مزارع شهرستان کرخه