Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس رئیس جهاددانشگاهی فارس تصریح کرد: جبهه فرهنگی باید آگاه، هوشمند و سریع بوده و بتواند برای رفع مشکلات راهکار ارائه کند.

دکتر مظاهر بابایی یکشنبه ٢٦ دی در جلسه کارگروه دانشجویی و دانشگاهیان استان فارس در نکوداشت سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، بیان کرد: امروز ایران پس از چهار دهه از انقلاب در حوزه‌های مختلف از استقلال و سربلندی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تاکید بر حضور همه اعضای این کارگروه در جلسات پیش‌بینی شده، افزود: با توجه به کاهش محدودیت‌های کرونایی و الزامی شدن حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها، انتظار است برنامه‌های پیش‌بینی شده با احساس وظیفه و دقت بیشتری اجرایی شوند.

رئیس جهاددانشگاهی فارس همچنین بر ارائه فعالیت‌های مجازی و میدانی، استفاده از ظرفیت‌های دانشگاهی، ارائه دستاوردها در قالب نمایشگاه و ایجاد بستر مشارکت دانشجویی تاکید کرد و گفت: حاصل تلاش دانشگاهها در چهاردهه اخیر به صورت یک نمایشگاه حضوری و مجازی با استفاده از همه ظرفیت‌ها در دستور کار قرار گیرد.

بابایی ادامه داد: وظیفه داریم تا با استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها که وظیفه روشنگری اذهان و رفع ابهامات به ویژه در شرایط فعلی را بر عهده دارند، برای تحقق اهداف انقلاب گام‌های مطلوب‌تری برداریم.

او همچنین بر استفاده از ظرفیت مجازی دانشگاه‌های استان برای روایت قبل و بعد از انقلاب تاکید کرد و گفت: توقع است که مشارکت دانشجویان به ویژه در مراسم راهپیمایی ٢٢ به صورت متمرکز انجام شود.

رئیس جهاددانشگاهی فارس وجود سه خبرگزاری در مجموعه جهاددانشگاهی استان را ظرفیت خوبی برای پوشش برنامه‌های فرهنگی دهه فجر عنوان کرد و افزود: 
با توجه به اینکه نگاه به جامعه دانشگاهی کشور نسبت به دیگر اقشار و اصناف متفاوت است، توقع است که دانشگاهیان در مراسمات ملی، شایستگی خود را با استفاده از ظرفیت جوانان نشان دهند.

بابایی در بخش دیگری از سخنان خود بر اثرگذاری و خروجی مطلوب برنامه‌های فرهنگی تاکید کرد و گفت: مکتب سلیمانی از موادی است که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید دارند، لذا می‌طلبد که در این حوزه با استفاده از ظرفیت دانشجویان ورود جدی داشته باشیم.

او همچنین ابراز امیدواری کرد که با حمایت دانشگاهیان شاهد بروز و ظهور یک رویکرد واقعی از توان دانشگاهی استان در سالگرد انقلاب اسلامی باشیم. 

محمدرضا غلامپور، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی فارس نیز در ادامه این جلسه بیان کرد: از سال گذشته جهاددانشگاهی به عنوان رئیس کارگروه دانشجویی و دانشگاهیان فارس انتخاب شده است.

او گفت: به نظر می‌رسد برنامه‌های مشترک به صورت منسجم اجرا نشد و انتظار است که امسال شاهد ارائه برنامه جامع و واحد باشیم.

راه‌اندازی کارگروه شهرستانی، برپایی نمایشگاه دستاوردها، حضور و تجمع در راهپیمایی در یک محل مشترک از جمله مواردی بود که معاون فرهنگی جهاددانشگاهی فارس در این جلسه به آنها اشاره و خواستار شرکت دانشجویان استان در مسابقات کتاب و پایان نامه صدیقی و جشنواره شعر باران شد.

به گزارش ایسنا در این نشست مسئولان فرهنگی و تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های فارس به ارائه دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود در راستای برگزاری چهل و سومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی پرداختند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاددانشگاهی فارس انقلاب اسلامی دانشگاهیان جبهه فرهنگی انقلاب استانی علمی و آموزشی جهاددانشگاهی فارس استفاده از ظرفیت دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۳۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه‌ها برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن را ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کار‌های بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبرد‌های کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آن‌ها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می‌شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آن‌ها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

دیگر خبرها

  • بهره گیری از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • ضرورت افزایش ظرفیت پزشکی در سال ۱۴۰۳
  • تحقق شعار سال تکلیف بزرگی برعهده مسوولان است
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود