Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، همدان را جزء شهرهای در مواجهه با تنش‎های آبی معرفی کرد و گفت: در تأمین آب شهر همدان مشکلاتی وجود دارد و جلسات متعددی پیرو این موضوع برگزار شده است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین احمدحسین فلاحی روز یکشنبه ۲۶ دی در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی ما بحث تأمین آب است که بسیار پر اهمیت بوده و مسئله اول استان محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تأمین آب مناطق روستایی اشاره کرد و افزود: برای تأمین آب، روستاها مورد پایش قرار گرفتند و مشکلات بسیاری از آن‌ها برطرف شد اما برخی دیگر در حال حاضر همچنان با مشکلاتی مواجه هستند که امیدواریم با مدیریت جدید این موضوع مرتفع شود.

فلاحی خاطرنشان کرد: مسئله تامین آب از دغدغه‌های تمامی مسئولان استان است و امیدواریم این موضوع با جدیت بیشتری پیگیری شده و تنش آبی استان حل شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: تلاش اصلی ما پشتیبانی از همه مدیران است و اگر مدیری اعتبار ملی دریافت نکند نشان دهند عدم تلاش و توانایی وی برای جذب اعتبارات است.

وی با بیان اینکه در حوزه عمرانی مدیران می‌توانند به دنبال دریافت اعتبارات از وزارتخانه باشند، اظهار کرد: ۸۵ درصد اعتبارات متعلق به وزارتخانه‌ها است و مدیری که دوندگی داشته باشد می‌تواند اعتبارات خوبی دریافت کند.

فلاحی با بیان اینکه برای حل و فصل کردن برخی موضوعات نیازی به قانون نیست، عنوان کرد: در برخی از امور اعتبارات به صورت غیر کارشناسی هزینه می‌شود که اگر این موضوع اتفاق نمی‌افتاد اکنون در وضعیت بهتری قرار داشتیم و البته برخی از مسائل قابل حل هستند.

نماینده مردم همدان یادآور شد: آسفالت کردن راه‌های روستایی یکی دیگر از موضوعات در حال پیگیری است که امیدواریم جدیت در این مسئله منجر به از بین رفتن راه‌های خاکی روستایی شود.

در ادامه مدیرعامل سابق آب و فاضلاب استان در این مراسم گفت: از سال ۱۳۹۵ توانستیم با تصفیه پساب فاضلاب ۵۵ میلیون متر مکعب آب به نیروگاه ارسال کنیم که برداشت آب از پساب فاضلاب و استفاده در بخش صنعتی یکی از افتخارات شرکت محسوب می‌شود.

سید هادی حسینی‌بیدار با بیان اینکه در روستاهای بخش سد موضوع کانال کشی فاضلاب به طور کلی به اتمام رسیده است، افزود: فاضلاب پادگان قهرمان هم وارد چرخه فاضلاب شد که با این اتفاق روستاهای یکن آباد و مهدی آباد هم دارای کانال فاضلاب شدند، ۹۸ درصد جمعیت حاشیه شهر همدان تحت پوشش خدمات فاضلابی قرار دارند.

وی بیان کرد: تصفیه‌خانه رزن به اتمام رسیده و در شهرهای درگزین، جورقان، قهاوند و دمق در حال دریافت اعتبار از طرق ماده قانونی هستیم تا بتوانیم عملیات عمرانی آن‌ها را آغاز کنیم.

حسینی بیدار با اشاره به توانمندی پرسنل شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: همه کارکنان این شرکت آماده کار کردن هستند و روحیه آتش به اختیار در آنان بسیار قوی است، در مبحث‌های GIS، تحقیقات، آموزش و مدیران ارشد وزارت نیرو در کشور رتبه اول را کسب کرده‌ایم.

مدیرعامل سابق آب و فاضلاب استان عنوان کرد: ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای سال جدید در مجموعه آب و فاضلاب استان دریافت شده، قراردادی جدید هم با قرارگاه سازندگی امام حسن مجتبی (ع) منعقد شده که طی آن ۵۰۰ میلیارد اعتبار برای محرومیت زدایی ۱۶۰ روستای استان هزینه می‌شود و در حال حاضر نزدیک به ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار موافقت شده در ماده ۵۶ داریم که از این میزان ۳۰۰میلیارد برای همدان و ۱۰۰ میلیارد آن هم برای ملایر هزینه خواهد شد.

وی در ادامه افزود: ۱۰ هزار متر زیر بنای ساختمان‌های مربوط به این شرکت در سراسر استان است که در مدت ۸ سال ساخته شده، از سال ۹۳  رقمی حدود ۹۸ میلیارد تومان از دولت طلب داریم که می توانیم این میزان را با استفاده از تهاتر دریافت کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تنش آبی تامین آب استانی اجتماعی نماينده مجلس آب و فاضلاب استان تأمین آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۳۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، شهلا نوری افزود: مشاوره قبل ازدواج، آموزش‌های حین ازدواج در راستای رضایتمندی از زندگی زناشویی، آموزش مهارت روان‌شناختی در راستای افزایش مهارت‌های زندگی و فرهنگ‌سازی در رابطه با ازدواج به‌موقع از مجموعه اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت است.

او با بیان اینکه نرخ باروری در سال‌های اخیر به میزان قابل‌توجهی کاهش‌یافته است افزود: میزان فرزندآوری از هفت فرزند در سال ۱۳۵۸ به ۱.۸ فرزند در سال ۱۳۹۰ رسیده است.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه به صورت مقطعی تا سال ۱۳۹۵ میزان نرخ باروری افزایش یافت، تصریح کرد: در سال‌های اخیر مجدداً روند فرزندآوری کاهش یافت، تا جایی‌که نرخ باروری در استان همدان به ۱.۵۷ رسید.

شهلا نوری افزود: نرخ باروری در دراز مدت بر نرخ رشد جمعیت تأثیر می‌گذارد و یا حتی موجب منفی‌شدن رشد جمعیت و پدیده سالخوردگی و پیری جمعیت می‌شود.

او تصریح کرد: یکی از عوامل مؤثر در کاهش فرزندآوری افزایش سن ازدواج و تأخیر در زمان بارداری است به‌گونه‌ای‌که تأخیر در بارداری نخست موجب افزایش ناباروری شده و می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه فاصله زیاد بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند را از عوامل مهم تأثیرگذار کاهش نرخ باروری در کشور دانست و تصریح کرد: عوامل مختلفی همچون فاصله‌گذاری بین تولد فرزندان، افزایش سن ازدواج، تک‌فرزندی، افزایش میزان ناباروری بر کاهش نرخ باروری و افزایش پدیده پیری جمعیت در کشور تأثیر می‌گذارند.

دیگر خبرها

  • جریمه ۱.۹ میلیارد تومانی مشاورین املاک استان همدان
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • پیکان جوانان در قزوین خاموش کرد!
  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند
  • چگونه سود 33 درصدی بانکی دریافت کنیم؟
  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه
  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است