Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@21:15:43 GMT

شاخص بورس همچنان بر مدار نزول

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۴۳۴۶۶

شاخص بورس همچنان بر مدار نزول

به گزارش ایرنا، در معاملات امروز بیش از چهار میلیارد و ۷۳ میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۲۳ هزار و ۴۵۹ میلیارد ریال داد و ستد شد.

همچنین شاخص کل (هم‌وزن) با سه هزار و ۷۰۸ واحد کاهش به ۳۴۶ هزار و ۴۸۵ واحد و شاخص قیمت (هم‌وزن) با ۲ هزار و ۳۳۲ واحد افت به ۲۱۷ هزار و ۷۸۷ واحد رسید.

شاخص بازار اول، ۱۱ هزار و ۹۳۲ واحد و شاخص بازار دوم، ۱۳ هزار و ۲۵ واحد کاهش داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این، در بین همه نمادها،  پتروشیمی پارس (پارس) با ۴۰۳ واحد، پالایشنفت تبریز (شبریز) با ۱۲۷ واحد، صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با ۷۰ واحد، گروه دارویی برکت (برکت) با ۵۲ واحد، آریان کیمیاتک (کیمیاتک) با ۴۱ واحد، گروه صنعتی بارز (پکرمان) با ۳۷ واحد و سیمان تهران (ستران) با ۳۶ واحد تاثیر مثبت بر شاخص بورس داشتند.

در مقابل، پتروشیمی پردیس (شپدیس) با یک هزار و ۵۹ واحد، ملی صنایع مس ایران (فملی) با ۶۸۶ واحد، گسترش نفت و گاز پارسیان (پارسان) با ۵۸۶ واحد، معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) با ۴۹۰ واحد، شرکت سرمایه گذاری غدیر (وغدیر) با ۴۴۱ واحد، معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) با ۴۴۱ واحد، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با ۴۳۱ واحد، پالایش نفت بندرعباس (شبندر) با ۴۲۸ واحد و پالایش نفت اصفهان (شپنا) با ۴۱۰ واحد تاثیر منفی بر شاخص بورس همراه شدند.

برپایه این گزارش، امروز نماد پالایش نفت تهران (شتران)، ایران‌خودرو (خودرو)، پالایش نفت اصفهان (شپنا)، گسترش سرمایه‌گذاری ایران خودرو (خگستر)، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد)، سایپا (خساپا) و گروه دارویی برکت (برکت) در نمادهای پُرتراکنش قرار داشتند.

گروه شیمیایی هم در معاملات امروز صدرنشین برترین گروه‌های صنعت شد و در این گروه ۲۲۸ میلیون و ۸۰۵ هزار برگه سهم به ارزش ۲ هزار و ۴۴۸ میلیارد ریال داد و ستد شد.

آخرین وضعیت شاخص فرابورس

امروز شاخص فرابورس بیش از ۱۱۷ واحد کاهش داشت و بر روی کانال ۱۷ هزار و ۸۷۱ واحد ثابت ماند.

امروز نمادهای توسعه سامانه نرم افزاری نگین (توسن)، بیمه سامان (بساما)، قاسم ایران (قاسم)، پاکدیس (غدیس)، شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان (غگلپا) و شیر پگاه آذربایجان شرقی (غپآذر) با تاثیر مثبت بر شاخص فرابورس همراه بودند.

همچنین بیمه پاسارگاد (بپاس)، فرابورس ایران (فرابورس)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی (سمگا)، سنگ آهن گهرزمین (کگهر)، پتروشیمی مارون (مارون)، صنعتی مینو (غصینو) و پتروشیمی تندگویان (شگویا)  تاثیر منفی بر شاخص فرابورس داشتند.

برچسب‌ها بازار سهام فرابورس ریزش شاخص بورس رشد شاخص بورس بورس سازمان بورس و اوراق بهادار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازار سهام فرابورس ریزش شاخص بورس بازار سهام فرابورس ریزش شاخص بورس رشد شاخص بورس بورس سازمان بورس و اوراق بهادار شاخص فرابورس پالایش نفت شاخص بورس بر شاخص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۳۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس

محمد غفوری کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در جریان معاملات امروز ۱۲ اردیبهشت بازار سرمایه شاخص کل بورس با کاهش ۳ هزار و ۹۰۱ واحدی در تراز ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار واحدی ایستاد. شاخص کل هم وزن نیز افزایش ۴۲ واحدی در تراز ۷۵۰ هزار و ۸۴۳ واحدی قرار گرفت.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه اظهار کرد: حجم معاملات امروز بازار سرمایه ۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون برگه سهم به ارزش معاملاتی حدود ۳ هزار و ۶۱۰ میلیارد تومانی ثبت شده است. امروز همچنین ۲۳۹ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد.

او افزود: امروز ۶۰ درصد بازار به عبارتی ۴۲۴ نماد در محدوده مثبت و ۴۰ درصد در محدوده منفی به کار خود پایان پایان دادند. امروز تعداد خریداران حقیقی در بازار ۹۸ هزار کد و تعداد فروشندگان حقیقی ۱۰۴ هزار کد بود. همچنین امروز صندوق‌های با درآمد ثابت شاهد ورود بیشترین میزان نقدینگی بودند و بیشتر خروج نقدینگی حقیقی‌ها به صنعت فرآورده‌های نفتی اختصاص یافت.

غفوری می‌گوید: این روز‌ها بازار کاملا بی رمق دنبال می‌شود و بازار در حالت بی میلی است و هیچ موتور محرکی با وجود ارزان بودن بازار دیده نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • هوای اهواز بر مدار نارنجی است / شاخص کیفی ۲۳ شهر سالم و پاک ثبت شد
  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • گزارش بورس امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص
  • چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟