Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-03@03:04:39 GMT

حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی قطعی است

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۴۳۸۵۴

حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی قطعی است

زنگنه با بیان اینکه حذف ارز۴۲۰۰ تومانی قطعی است، گفت: عده ای موضوع اصلاح ارز ۴۲۰۰ تومانی در کشور را بزرگنمایی می کنند و این در حالی است که خیلی از کالاهایی که اکنون مردم در بازار تهیه می کنند بدون این نوع ارز است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ محسن زنگنه، نماینده مردم تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در یادواره ۱۳ شهید والامقام خیابان آیت الله طالقانی تربت حیدریه اظهار کرد: امروز خیلی ها در جامعه این موضوع را مطرح می کنند که شما با مذاکره و برجام در دولت قبل مخالف بودید و آن را نقد می کردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون چه اتفاقی افتاده که دولت جدید در حال مذاکره است.

وی با بیان اینکه برای پاسخ به این سووال می توان هم استدلال عقلی و هم تحلیلی ارایه کرد، افزود: خارج از این استدلال ها و تحلیل ها ما به سه دلیل عمده با برجام و مذاکره ای که در دولت قبل انجام شد مخالفیم و به آن نقد داریم و به همان سه دلیل هم با مذاکره کنونی نیز موافق هستیم.

زنگنه دلیل نخست در تیم مذاکره کننده قبلی را وجود افراد سست عنصر و جاسوس عنوان کرد و گفت: در تیم مذاکره کننده قبلی از شش نفر مذاکره کننده سه نفر جاسوس غربی ها بودند و آقای ظریف بعنوان وزیر امور خارجه که آدم خوبی هم بود متاسفانه به آنها اعتماد کرد، اما اکنون تیم مذاکره کننده جدید با روحیه قوی و جهادی و به دور از ترس از دشمن در حال مذاکره برای رفع تحریم هاست.

وی گفت: شخص آقای ظریف که در حال مذاکره با غربی ها بود در جایی عنوان می کند که اگر آمریکا بخواهد با یک دکمه کشور ایران را از بین می برد و این در حالی است که کسی که پای میز مذاکره با دشمن می نشیند باید روحیه قوی و با صلابت داشته باشد، لذا رهبر معظم انقلاب هم در جایی دیگر به نیروهای نظامی فرمودند این امکانات و تجهیزات و موشک های نقطه زن را به اقایان نشان دهید.

عضوم کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، تعطیلی و اختلال و همچنین معطل نگه داشتن کشور به برجام را دلیل دیگر مخالفت با نوع مذاکره قبلی عنوان کرد و افزود: تمام کشور در هشت سال معطل مذاکره و برجام بود تا جایی که آقایان خشکسالی های اخیر و خشک شدن آب دریاچه ارومیه و مشکلات اقتصادی را همه به مذاکره و برجام گره زده بودند و عنوان می کردند با برجام همه این موانع برطرف می شود، اما نشد، اکنون در تیم جدید مذاکره کننده فعلی ریاست محترم جمهور سفرهای استانی را هر هفته می روند، کارگاههای و کارخانه های تولیدی راکد و نیمه فعال راه اندازی می شوند، واردات واکسن و واکسیناسیون در کشور در حد مطلوب در حال انجام است و مضاف بر آن برای رفع تحریم ها مذاکره هم می کنند.

زنگنه با بیان اینکه حذف ارز۴۲۰۰ تومانی قطعی است، گفت: عده ای موضوع اصلاح ارز ۴۲۰۰ تومانی در کشور را بزرگنمایی می کنند و این در حالی است که خیلی از کالاهایی که اکنون مردم در بازار تهیه می کنند بدون این نوع ارز است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: پیشنهاد دیگر ما این است که یارانه ای که اکنون به دامدار و مرغدار می دهیم آن را در زنجیره تولید قرار دهیم تا قیمت کالاهای اساسی بالا نرود.

وی در بخشی دیگر به دوبانده شدن محور تربت حیدریه و زاوه اشاره کرد و گفت: این محور ۲۸ کیلومتری ۵ پیمانکار داشته و ۱۰ کیلومتر آن اصلا پیمانکار نداشته و طی ۱۰ سال اخیر کار چندانی به پیش نرفته، لذا در مرحله نخست پنج پیمانکار را از پروژه حذف کردیم که خود این، کار سختی بود.

زنگنه گفت: برای این محور با شش بانک رایزنی کردیم و در انتها با بانک مسکن به توافق رسیدیم که برای آن ۲۳۰ میلیارد تومان بصورت یکجا پرداخت کند، لذا مناقصه آن به اتمام رسیده و طی روزهای آتی پاکت ها باز و برنده اعلام خواهد شد.

وی با بیان اینکه ۳۰ شرکت بزرگ اعلام آمادگی کردند، گفت: با توجه به اینکه پول نقد است و دولت اقساط آن را پرداخت می کند شرکت های بزرگی از جمله خاتم الانبیا صلی الله هم شرکت کرده اند و بلافاصله از اول فروردین عملیات اجرایی آغاز و نزدیک به ۱۶ ماه بطول می انجامد.

زنگنه گفت: این پروژه استاندارد است و پل ها و ابنیه ها و ابراهها بصورت بنیادی و استاندارد زده می شود و برای روستاها هم آیلند گذاری می شود.

نماینده مردم تربت حیدریه اظهار کرد: این پروژه از تربت حیدریه تا دولت آباد است، اما از دولت آباد تا جعفرآباد اصلا کار مطالعاتی انجام نشده و وقتی بررسی کردیم که امامزاده سلطان حسین اینجاست اما جاده از جایی دیگر رفته، گفتند اصلا مطالعه ای نشده است.

وی با بیان اینکه برای جاده سرهنگ به گلبو ۱۰۰ میلیارد تومان از محل سازمان ایمیدرو تامین اعتبار شده، گفت: جاده دیگر تربت حیدریه، بایگ به ریوش است که موافقت وزارت راه و تاییدیه اخذ و مطالعات آن هم انجام شده و به سازمان برنامه و بودجه برای تعریف کد پروژه ارسال شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مذاکره کننده تربت حیدریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۳۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟

به گزارش خبرگزاری مهر، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا در برنامه تلویزیونی در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از اول فروردین ماه تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۸۴۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. از این میزان سهم کالاهای اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالاهای تجاری و بازرگانی، در نرخ ۴۱ هزار تومان، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است است.

ویتأکید کرد: میزان تأمین ارز بابت کالاهای اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته است که از این میزان سهم کالاهای اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه های روغنی، نهاده های دامی و سایر کالاها بوده است.

معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا افزود: در خصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است.

طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است. تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند.

وی گفت: علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا اضافه کرد: امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد. وی درخصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز عنوان کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد

کد خبر 6093432 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • شوک به آبی‌های پایتخت، فرار ۸۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی مالیاتی و تنها امید بایدن
  • شوک به آبی‌های پایتخت، تنها امید بایدن و فرار ۸۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومانی مالیاتی
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • بیش از ۱۰۰ مذاکره هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس
  • انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟