Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران در خصوص موضوع توزیع عدالت در سطح شهر تهران نیز گفت: در نوع عوارضی که پیشنهاد می کنیم برای بودجه جدید، عوارض را به شکل متفاوت دیده‌ایم یعنی برای بسیاری از نقاط نباید عوارض بگیریم و برای محیط های کم برخوردار این مسیر را طی خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، علیرضا زاکانی در چهلمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران، پس از استماع گزارش "طرح رصد" گفت: این جلسه مقدمه ای برای تلاش در جهت تحقق اقدامات اصلاحی در شهرخواهد بود که از این بابت باید خوشحالی خود را اعلام  کنم و از کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران تشکر می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مجموعه دوستانی که با دغدغه مردم ، انقلاب و خدمت به شهر پا به عرصه تلاش گذاشتند نیز غیر از این انتظاری وجود ندارد که با اجرای "طرح رصد" به خوبی دغدغه‌ها و مشکلات مردم را احصاء کرده‌اند.

وی افزود: به حمدالله در بودجه سال آینده شهرداری ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برای این طرح ها اختصاص داده شده که در روز سه شنبه و هنگام ارائه لایحه بودجه آن را تشریح خواهم کرد و قطعا گام بعدی گام نظارت بر اجرای این اقدامات است. در حدود ۴ ماه و ۱۶ روزی که در این تصدی قرار گرفتم با تاثیر از مسیری که شورا هم بر آن تاکید داشته تلاش شده است چند اتفاق بزرگ از جمله تبدیل "من" ها به "ما" انجام شود.

زاکانی ادامه داد: مجموعه ای که تحویل مدیریت شهری فعلی شده قابل دفاع نیست. نقطه آغاز پیوستگی شورا و شهرداری از همین "طرح رصد" خواهد بود و در حوزه‌های مختلف تاثیر آن را مشاهده خواهیم کرد. در حال حاضر در حوزه هوای پاک شهرداری مسئول شده و ۲۳ دستگاه دیگر نیز وجود دارند؛ اما محور عملیاتی شهرداری تهران تعیین شده است و همه باید به وظایف خود عمل کنند.

شهردار تهران با اشاره به این که در حوزه مسائل ایمنی براساس روالی که از گذشته وجود داشته به عنوان قائم مقام وزیر کشور منصوب شده است، افزود: مسایل در حوزه ایمنی را نیز پیگیری خواهیم کرد. در حوزه سلامت نیز جلسه ای با حضور روسای دانشگاههای تهران و معاون وزیر بهداشت برگزار شد تا همه ظرفیت ها به یکدیگر پیوند داده شود و خدمت مناسبی به مردم ارائه شود.تهران جزء شهرهایی است که پایین ترین سرانه‌ها در این حوزه را برخوردار است؛ لذا نیازمند اقدامات موثر در این حوزه هستیم.

وی افزود: در حوزه های اجتماعی نیز مقرر شد با تشکیل قرارگاه اجتماعی و محوریت شهرداری تهران، اقدامات جدی پیگیری شود و امروز نیز همه دستگاهها از جمله دادستانی، ناجا، سپاه و بهزیستی و .... در حال انجام کار هستند که امیدواریم آثار اقدامات را به زودی شاهدباشیم.

زاکانی تاکید کرد: خوشحالیم که مقدمات برای ایجاد اشراف به شهر فراهم شده و طرح "رصد" باید در کنار بازدیدهای میدانی مناطق در روزهای پنجشنبه در کنار نشست‌های مسئولین مناطق و نواحی، ظرفیتی را خلق کند که پیوستگی و اشراف بر دغدغه های مردم به همراه در معرض نقد قرار گرفتن و اصلاح، موجب ارائه خدمات مناسب به شهروندان شود.

وی با تاکید بر این که ظرفیت ها محدود و نیازها بیش از ظرفیت هاست، افزود: جز از طریق همت و مدیریت جهادی نمی توان نیازهای شهروندان را دنبال کرد قطعا پس از شناخت دغدغه ها و مشکلات باید در جهت اصلاح گام برداریم مرحله دیگر محول کردن کار به مردم است که باید به این سمت حرکت کنیم.

شهردار تهران ادامه داد: یک هزار و ۱۴۱ طرح موضعی و ۳۰ نکته موضوعی که در طرح رصد به آنها اشاره شد با توجه به تامین منابع مالی و اجرای طرح نگه داشت و احصاء عارضه‌های جزئی در محلات، به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته است.

در همین راستا ۹۰۰ تیر چراغ برق که باید جابجا شود شناسایی شده و ظرف دو ماه ۲۰۰ تیر چراغ برق جابجا شده است و این کار با هماهنگی وزارت نیرو انجام شده است.

همچنین حدود ۲ هزار و ۵۰۰ خودرو در طرح نگه داشت شناسایی شده که در معابر مدت طولانی پارک بوده و موجب اشغال محل پارک معابر شده که از این میان ۸۰۰ خودرو تاکنون جابجا شده است.

از سوی دیگر تفاهم نامه ای را با وزارت نیرو دنبال می کنیم که برای تبدیل چراغ های گازی در سطح شهر تهران است و از این طریق علاوه بر ایجاد روشنایی مطلوب، ۲۰۰ مگاوات صرفه جویی در انرژی نیز محقق می‌شود.

شهردار تهران تاکید کرد: در مورد گود برداری های خطرناک در سطح شهر تهران نیز لایحه ای به شورا ارسال شده است. همچنین شن چاله های منطقه ۱۸ فرصت طلایی برای شهر تهران است و از سوی دیگر خطر بزرگی را برای تهران به همراه دارند که این موضوع به صورت جدی توسط شهرداری تهران پیگیری می‌شود.

در حوزه تامین منابع آبی نیز در حال حاضر ۱۷۵ میلیون متر مکعب آب نیاز داریم که درصد کمی از آن از محل پساب تامین می شود. اما تا افق ۱۴۱۰ مصرف منابع آبی به ۲۱۰ میلیون متر مکعب می رسد که باید صد در صد آن از محل پساب تامین شود.

زاکانی در خصوص موضوع توزیع عدالت در سطح شهر تهران نیز گفت: در نوع عوارضی که پیشنهاد می کنیم برای بودجه جدید عوارض را به شکل متفاوت دیده‌ایم یعنی برای بسیاری از نقاط نباید عوارض بگیریم و برای محیط های کم برخوردار این مسیر را طی خواهیم کرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۷ پارک بانوان وجود دارد که با احداث ۵ پارک دیگر در سال جاری تعداد آنهابه ۱۲ پارک می رسد اما ۳۵۲ پارک محلی به زودی به مادران و کودکان اختصاص پیدا می کند و تا اسفند ماه مناسب سازی آنها انجام خواهد شد.همچنین ۳۴۷ سرای محله موجود در تهران به قرارگاههای محلی تبدیل خواهند شد و خدمات ویژه به محلات ارائه خواهند کرد.

زاکانی تاکید کرد: قطعا توجه به موضوعات ریز و دغدغه های محلی مستمسکی برای عدم انجام کارهای بزرگ نخواهد بود لذا روز سه شنبه مگا پروژه هایی را که دنبال خواهیم کرد، در سطح شورا تشریح خواهم کرد. بی تردید تهران می تواند با انجام اقدامات مناسب در حوزه مدیریت شهری الگویی را برای کشور ایجاد کند. بر همین اساس باید دست به دست هم دهیم و مسولیت های خود را به نحو احسن انجام دهیم.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سطح شهر تهران شهردار تهران دغدغه ها طرح رصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۳۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم‌داری در طرشت به روش کدخدامنشی

همشهری آنلاین- حمیدرضا رسولی: دهه ۴۰ را باید عصر شکوفایی فوتبال در محله‌های پایتخت دانست. طرشت یکی از محله هایی بود که از همان دوره تاریخی به جایی برای کشف فوتبالیست‌های مستعد تبدیل شد و فوتبالیست های زیادی از زمین های خاکی این محله به باشگاه‌های بزرگ و اسم و رسم‌دار تهران راه پیدا کردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

محمدصادق لطفعلی‌خانی، فوتبالیست قدیمی طرشت، در باره روند عجین شدن فوتبال با تار و پود محله طرشت می گوید: «از اواخر دهه ۴۰ و همزمان با اوج‌گیری تب فوتبال در پایتخت، تیم های فوتبال یکی پس از دیگری در طرشت متولد شدند. مشعل نخستین تیمی بود که تشکیل شد و تیم های دیگر هم آرام‌آرام از راه رسیدند. تیم های زرین، کهن، دلاور، ستاره آبی، طوفان و ... از جمله تیم هایی بودند که نطفه آنها در زمین‌های خاکی گذاشته شد و جالب اینکه هر کدام از این تیم ها برای خودشان یک زمین خاکی داشتند.»

تشکیل تیم های فوتبال در زمین های خاکی طرشت و برپایی مسابقات محلی در دهه ۴۰ کار سهل و آسانی نبوده و با مصائب زیادی همراه بوده است. فوتبالیست های طرشتی قبل از شروع هر بازی، سنگ و کلوخ ها را با شن‌کش از داخل زمین جمع می کردند تا همه چیز برای برپایی یک مسابقه محلی مهیا شود و تماشاگران دور تا دور زمین خاکی حلقه بزنند.

لطفعلی‌خانی معتقد است داستان شکل گیری تیم های فوتبال طرشت هیچ شباهتی با روند تشکیل تیم های فوتبال در سایر محله های تهران نداشت: «ایجاد زمین های خاکی و حتی تشکیل تیم های فوتبال با سنت های قومی و قبیله ای طرشت ارتباط تنگاتنگی داشت. یکی از سنت های رایج این بود که دوستان و همسایه ها یا اقوام دست به دست هم می دادند و یک تیم فوتبال تشکیل می دادند. به طور مثال، تیم ستاره آبی را پسرعموها تشکیل دادند و تیم کهن را پسر سرایدار مدرسه به اتفاق دوستانش راه انداخت. ارتباطات فامیلی گاهی در خلال مسابقات محلی خودش را نشان می داد و هر طایفه ای تیم خودش را تشویق می کرد، اما دورهمی اهالی طرشت در زمین های فوتبال، فارغ از هر نتیجه‌ای که حاصل می شد دلچسب بود.»

تیم‌داری یکی از سنت‌های فوتبال‌دوستان طرشتی در سال‌های دور بوده است. رسم بر این بوده که بزرگان محله مسئولیت سرپرستی تیم ها را بر عهده می گرفتند و زمان و مکان مسابقات محلی را انتخاب می کردند. نظم در برپایی مسابقات و وجود زمین های خاکی متعدد، آرام‌آرام طرشت را به یکی از کانون های مهم فوتبال در پایتخت بدل کرد و مسابقات دوره ای بسیاری در این محله انجام می شد.

لطفعلی‌خان می گوید: «جام های زیادی مثل جام رمضان و پول کاپ در طرشت برگزار می شد و در تعطیلات و تابستان که فصل رونق فوتبال در محله ها بود هم مسابقاتی برگزار می شد. قبل از شروع مسابقات، فوتبالیست های جوان برای خرید کفش و لباس ورزشی به امیریه و منیریه می رفتند و این گونه بود که شور فوتبال، زندگی در طرشت را تحت تاثیر قرار می‌داد.»

زمین های خاکی محله طرشت با گذشت زمان یکی پس از دیگری تخریب شدند و از چند زمین خاکی معروف این محله فقط زمین شهدای طرشت باقی مانده که آن هم به مجموعه ورزشی با زمین چمن فوتبال تبدیل شده است.

کد خبر 846642 برچسب‌ها همشهری محله فوتبال تهران

دیگر خبرها

  • اصالت لباس محلی عشایر ایل شاهسون
  • سرای بانو در مشکین‌دشت احداث می‌شود
  • تیم‌داری در طرشت به روش کدخدامنشی
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • دوره جامع کنشگر _ کارشناس جمعیت در گیلان برگزار شد
  • نخستین پارک آموزش ترافیک شهرداری قزوین در محله هادی آباد 
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • «حق‌شناس» مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان شد