Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، « شمس الله ملازاده» افزود: فرایند تامین، توزیع و مصرف کودهای شیمیایی تدارک شده در چارچوب نظام کنترل و تضمین کیفیت و سامانه پایش و نظارت صورت می‌گیرد.

مشاور معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی اظهارداشت: با توجه به نقش چشمگیر کودهای استاندارد در تامین امنیت غذایی و سلامت آحاد جامعه، تمام کودهای تدارک شده پس از انجام آزمایشات کنترل کیفی و اخذ استانداردهای لازم توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، کودهای غیراستاندارد شناسایی و از چرخه توزیع خارج می‌شوند.

ملازاده در مورد میزان مصرف کودهای شیمیایی در بخش کشاورزی گفت: میزان مصرف کودهای یارانه‌ای ازته، فسفاته و پتاسه در بخش کشاورزی طی سال‌های اخیر به استناد آمار و اطلاعات موجود کمتر از سه میلیون تن است.

وی ادامه داد: این درحالی است که میزان نیاز کودی کشور به کودهای ازته، فسفاته و پتاسه طبق برآورد موسسه تحقیقات خاک و آب کشور به طور متوسط ۴.۵ میلیون تن در سال است.

مشاور معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: هر سال میزان نیاز بخش کشاورزی به انواع کودهای ازته، فسفاته و پتاسه توسط موسسه تحقیقات خاک و آب برآورد شده و به وزارت جهاد کشاورزی و معاونت امور زراعت اعلام و این معاونت نیز پس از انجام بررسی‌های لازم کودهای یارانه‌ای مورد نیاز و مقادیر آنها را برای تامین و تدارک به شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ابلاغ می‌کند.

وی با اشاره به این که مقادیر کودهای ازته، فسفاته و پتاسه مصرف شده کمتر از میزان توصیه شده توسط موسسه تحقیقات خاک و آب و متوسط جهانی است، اظهار داشت: این مقدار مصرف نیز با افزایش قیمت کودهای فسفاته و پتاسه از ابتدای سال ۱۳۹۹ به علت تغییر نرخ ارز تخصیصی از رسمی به نیمایی، مجدداً کاهش یافته و با مقادیر توصیه شده فاصله بیشتری پیدا کرده است.

ملازاده تصریح کرد: مصرف این کودها، نقش و تاثیر بسیار زیادی در بالا بردن عملکرد کیفی و کمی محصولات کشاورزی و ارتقای سطح سلامت جامعه دارند و همواره به بهره برداران توصیه می‌شود کوددهی را به میزان نیاز گیاه مورد استفاده انجام دهند.

وی در مورد کودهای ازته (اوره) گفت: میزان مصرف کود ازته در بخش کشاورزی توصیه شده توسط موسسه تحقیقات خاک و آب کشور سالیانه بین ۲.۵ تا ۲.۷ میلیون تن است. این در حالی است که به طور متوسط مصرف کود اوره در کشور طی یک دهه اخیر همواره کمتر از ۲ میلیون تن در سال بوده است.

مشاور معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: کود اوره در سال ۱۳۹۹ حدود ۴۰۰  هزار تن کمتر از مقادیر توصیه شده توسط موسسه تحقیقات خاک و آب مصرف شد.

به گزارش ایرنا، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به تازگی اعلام کرد: میزان مصرف کودهای یارانه‌ای ازته، فسفاته و پتاسه طی سال‌های اخیر به استناد آمار و اطلاعات موثق، هیچ‌گاه دچار پٌرمصرفی نبوده و مقادیر مصرف شده همواره کمتر از میزان توصیه شده توسط مؤسسه تحقیقات خاک ‌و آب بوده است.

 همه ساله در ابتدای سال، مؤسسه تحقیقات خاک ‌و آب نیاز کشور به انواع کودهای ازته، فسفاته و پتاسه را به وزارت متبوع اعلام و وزارتخانه نیز کودهای مورد نیاز و مقادیر آنها را در همین چارچوب به شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ابلاغ می‌کند.

میزان نیاز کشور به کودهای ازته، فسفاته و پتاسه را طبق ابلاغ مؤسسه تحقیقات خاک‌ و آب کشور به طور متوسط ۴.۵ میلیون تن در سال است که طی یک دهه اخیر، مصرف سالیانه کودهای مذکور هیچ گاه به سه میلیون تن نرسیده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی حمید رسولی سید جواد ساداتی نژاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی حمید رسولی سید جواد ساداتی نژاد وزارت جهاد کشاورزی حمید رسولی سید جواد ساداتی نژاد وزارت جهاد کشاورزی کودهای یارانه ای توصیه شده توسط فسفاته و پتاسه کودهای ازته مصرف کودهای بخش کشاورزی میزان مصرف امور زراعت میزان نیاز میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۴۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گندم معمولی هر کیلو۱۸۵۰۰تومان از کشاورزان استان خریداری می شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالحسن صداقت کیش ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: برای خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان هشت مرکز پیش بینی شده است.

وی بیان داشت: این مراکز از هم اکنون به صورت شبانه روزی تا پایان کار برداشت آماده خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان است و طبق برنامه ریزی صورت گرفته قرار است فهرست خرید گندم روزانه از سوی مراکز خرید به بانک برای پرداخت مطالبات کشاورزان ارائه شود.

صداقت کیش افزود: کلزا نیز توسط کارخانه روغن گچساران از کشاورزان خریداری می‌شود.

کد خبر 6092193

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان ایلامی خریداری شد
  • افزایش ۵۳ درصدی خرید گندم در خوزستان ‌
  • خرید تضمینی ۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان فارس
  • خرید تضمینی گندم در فارس به ۶۰ هزار تن رسید
  • بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان خریداری شد
  • خرید بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان+فیلم
  • خریدبیش از ۷۷۰ هزار تن گندم ‌از کشاورزان استان خوزستان
  • کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان
  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان
  • گندم معمولی هر کیلو۱۸۵۰۰تومان از کشاورزان استان خریداری می شود