Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-27@22:42:14 GMT

اقدامات بیمه معلم در گیر و دار بحران کرونا

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۴۴۸۸۸

اقدامات بیمه معلم در گیر و دار بحران کرونا

در بحبوحه بحران کرونا در کشور و در حالی که بسیاری از شرکت‌های دولتی و خصوصی اسیر بحران‌های شدید به ویژه در حوزه مالی شدند، بیمه معلم موفق شد میزان سودآوری خود را افزایش دهد و شاهد رشد ۶ برابری سود سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ باشد. در دوران بحرانی کرونا بیمه معلم اقدام به پوشش بیمه کرونا در رشته بیمه‌های زندگی تا سقف ۲۵ میلیون تومان بدون پرداخت حق بیمه اضافه کرد و نیز پرداخت خسارت درمانی به بیش از ۱۰ هزار بیمار کرونایی در سریع‌ترین زمان ممکن را در دستور کار خود قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمه معلم که تحت عنوان اصلی شرکت بیمه صادرات و سرمایه گذاری در سال ۱۳۷۳ با مشارکت نظام بانکی و به منظور توسعه فعالیت‌های صادراتی و ارائه پوشش‌های بیمه‌های اعتباری در مقابل ریسک‌های موجود، تأسیس شد، حالا با عنوان اختصاری بیمه معلم در جامعه شناخته می‌شود و همچنان با نهایت توان خود در حال خدمات رسانی به مردم ایران است.

شرکتی که به صورت رسمی در تیرماه سال ۱۳۸۶، نامش به «بیمه معلم» تغییر یافت و به تدریج دامنه فعالیت هایش را در کلیه رشته‌های بیمه زندگی و غیر زندگی گسترش داد و هم اکنون در عرضه کلیه خدمات بیمه‌ای فعال است و شمار زیادی از هموطنان به ویژه فعالان اقتصادی کشور از محصولات و خدمات این شرکت بهره‌مند هستند.

این شرکت که در واقع در بازار بیمه کشور به عنوان قدیمی‌ترین شرکت بیمه خصوصی نیز شناخته می‌شود در همه سال و دهه‌های گذشته توانسته است به افتخارات فراوانی دست پیدا کند که در ادامه تنها به بخشی از آن‌ها که در یکی دو سال اخیر رقم خورده است، اشاره می‌شود.

در یکی دو سال گذشته که کشور با بحران کرونا رو به رو شد و بسیاری از شرکت‌های خصوصی و دولتی به صورت جدی با مشکلات مالی مواجه شدند، این شرکت نه تنها مشکلات چندانی را تجربه نکرد، بلکه مصمم‌تر از گذشته در عمل به رسالت‌های مالی و اجتماعی خود ظاهر شد.

شرکتی که از آن سخن به میان است در حال حاضر توانسته است حساب پرتفوی خود را به بیش از ۳۰،۰۰۰ میلیارد ریال برساند و با این اررش پرتفوی در بین ۱۰ شرکت برتر صنعت بیمه کشور قرار بگیرد.

بیمه معلم همچنین توانسته است سرمایه شرکتی خود را به بیش ۴،۲۰۰ میلیارد ریال برساند و در حال حاضر بیش از ۳۰ سازمان بزرگ کشور با پرتفوی بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال را تحت پوشش بیمه‌ای خود قرار دهد.

شرکتی که از جمله سازمان‌های بزرگ طرف قراردادش می‌توان به وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد که به واسطه رضایت از خدمات ارائه شده، به همکاری خود با این شرکت بیمه‌ای ادامه می‌دهد و نیز یکی دیگر از سازمان‌های بزرگ طرف قراردادش شرکت کشتی رانی جمهوری اسلامی ایران است که در حوزه بیمه کشتی‌های تجاری خود از خدمات بیمه معلم استفاده می‌کند؛ مجموعه قرارداد‌هایی که به واسطه توانگری مالی بالای بیمه معلم به سطح یک و سابقه طولانی این بیمه پس از اخذ تأییدیه‌های نرخ از بیمه مرکزی ثبت شده و به قوت خود باقیست.

همانطور که اشاره شد در بحبوحه بحران کرونا در کشور و در حالی که بسیاری از شرکت‌های دولتی و خصوصی اسیر بحران‌های شدید به ویژه در حوزه مالی شدند، بیمه معلم موفق شد میزان سودآوری خود را افزایش دهد و شاهد رشد ۶ برابری سود سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ باشد.

در دوران بحرانی کرونا بیمه معلم اقدام به پوشش بیمه کرونا در رشته بیمه‌های زندگی تا سقف ۲۵ میلیون تومان بدون پرداخت حق بیمه اضافه کرد و نیز پرداخت خسارت درمانی به بیش از ۱۰ هزار بیمار کرونایی در سریع‌ترین زمان ممکن را در دستور کار خود قرار داد.

همچنین با پرداخت غرامت فوت در اثر کرونا به بیش از ۱۴۰۰ خانواده نشان داد در شرایط دشواری که بسیاری از هموطنان به واسطه از دست دادن عزیزانشان در غم و اندوه هستند، در مقام یک بیمه واقعی در کنار مردم حضور دارد و به کاهش آلام ایشان می‌اندیشد.

مجموعه تحولات و خدمات ارزشمندی که در کنار آن این بیمه توانست در کنار آن به توسعه سبد محصولات بیمه‌ای خود به کلیه رشته‌های بیمه زندگی و غیر زندگی دست پیدا کند و نیز با راه اندازی سامانه اعلام خسارت آنلاین مراجعات مشتریان در دوران شیوع کرونا را نیز کاهش دهد.

این البته همه موفقیت‌هایی که به رقم خوردن یک کارنامه درخشان برای بیمه معلم کمک کرده است، نیست و در کنار رسالت‌های حقوقی و مالی، مدیران این شرکت در عمل به رسالت‌های اجتماعی نیز تلاش کردند تا گوی سبقت را از دیگر رقبای بیمه‌ای خود بربایند.

به طور مثال در حادثه آتش سوزی کانکس معلمان در سال گذشته و در شهرستان دزفول استان خوزستان بیمه معلم پیشگام این بحران شد و به همین بهانه یک مدرسه مجهز در منطقه آتش سوزی احداث کرد.

همچنین در راستای کمک به عدالت آموزشی در دوران غیر حضوری شدن مدارس با اهدا تعداد قابل توجهی دستگاه تبلت به دانش آموزان مناطق محروم کشور تلاش کرد تا حد امکان مشکلات این اقشار محروم جامعه را برای بهره مندی از فضای آموزشی آنلاین از بین ببرد.

در حادثه منجر به شهادت شهید علی لندی نوجوان فداکار اهل شهرستان ایذه استان خوزستان نیز بیمه معلم خود را متعهد کرد تا ۳ برابر تعهد قرارداد به والدین شهید علی لندی غرامت بیمه‌ای پرداخت کند.

همچنین در حادثه ناگوار سرویس مدرسه در آذرماه سال جاری در استان کرمانشاه که به مرگ دو دانش آموز و مصدوم شدن چندین دانش آموز دیر منجر شد، بیمه معلم به سرعت نسبت به جبران خسارت دانش آموزان حادثه و خانواده قربانیان اقدام کرد.

شرکت بیمه‌ای که علی رغم حضور موثر و سازنده در نظام آموزشی و پرورشی کشور، همچنین در سال‌های اخیر در عرصه ورزش نیز حضور ماندگار و ارزشمندی داشته است و ضمن افزایش ضریب نفوذ خود در بین اقشار و حوزه‌های مختلف توانست از ورزشکاران رشته کاراته و به صورت مشخص حمایت از سجاد گنج زاده- در المپیک توکیو در تصاحب سومین مدال طلای ایران در مسابقات المپیک نقش موثری داشته باشد.

مجموعه عملکرد و دستاورد‌هایی که البته همه دستاورد‌های بیمه معلم در سال‌های اخیر نیست، ولی در همین مقدار نیز از ارزش مادی و معنوی بالایی برخوردار است و ما را مجاب می‌کند تا اینگونه بیان کنیم که این شرکت در گیر و دار بحران کرونا موفق شده است از خود یک کارنامه درخشان برجای گذاشته و به آینده‌های درخشان‌تر چشم بدوزد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه معلم صنعت بیمه عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 شرکت بیمه معلم بحران کرونا شرکت بیمه بیمه معلم بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۴۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!

آفتاب‌‌نیوز :

هیرش سعیدیان- پس از مدت‌ها تاخیر غیرمعمول، دولت سیزدهم بخش دوم قانون بودجه ۱۴۰۳ را  که شامل جداول و ضمائم منابع شرکتی نیز می‌باشد، منتشر کرد.

۳ میلیون و ۷۴۱ هزار میلیارد تومان جمع منابع در نظر گرفته شده بودجه سال جاری است. حمیدرضا حاجی بابایی، رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس برای بودجه دولت در سال ۱۴۰۳ قریب ۳۰۰ هزار میلیارد تومان کسری پیش‌بینی نمود، برخی کارشناسان مانند مهدی پازوکی چنین پیش‌بینی‌هایی را «بیش از حد خوشبینانه» ارزیابی کرده‌اند. کسری بودجه که در اثر افزایش هزینه‌های دولت ایجاد می‌شود، یکی از علل اصلی رشد تورم در جامعه است.

 وضعیت ناامید کننده بیمه ایران و ماشین سازی تبریز

بر اساس جدوال پیوستی،  شرکت ماشین‌سازی تبریز که زمانی یکی از شواحد‌های های موفق و صادر کننده نمونه صنعتی ایران محسوب می‌شد، در سال ۱۴۰۳ جزء شرکت‌های سر به سر و بدون سود طبقه بندی شده است، درآمد و هزینه‌های این شرکت به شکل برابر معادل ۸۰۵ میلیارد و ۶۴۰ میلیون تومان است.

در حالی که شرکت‌های خصوصی بیمه کشور نیز در سال‌های اخیر اغلب در ترازنامه خود سود‌های قابل قبولی شناسایی کرده‌اند، وضعیت بزرگ‌ترین شرکت بیمه کشور چندان نویدبخش به نظر نمی‌رسد.

در جداول بودجه، درآمد شرکت سهامی بیمه ایران به عنوان تنها بیمه دولتی کشور، ۷۳ هزار و ۵۱۲ میلیارد و هزینه‌های آن حدود ۷۳ هزار و ۴۱۲ میلیارد برآورد شده است. با توجه به زیان انباشته شرکت به نظر می‌رسد این مجموعه جزء شرکت‌های زیان‌ده به حساب آید، اخیراً مدیرعامل بیمه ایران پس از ماه‌ها اعتراض و انتقاد کارشناسان از سمت خود برکنار شد.

شرکت راه آهن درگیری داخلی و زیان گسترده

اخیراً ۵ تشکل اصلی صنفی شرکت‌های خصوصی پیمانکار و دخیل در صنعت راه آهن ج. ا در نامه‌ای ۷ صفحه‌ای از نحوه مدیریت سید میعاد صالحی مدیرعامل این نهاد انتقاد کرده و وی را مسئول زیان و افت عملکرد قابل توجه رجا معرفی کردند. یک منبع آگاه در گفتگو با آفتاب‌نیوز، توقف اولین قطار ترانزیتی از افغانستان به ترکیه و عدم صدور اجازه عبور برای آن را نیز به اختلافات داخلی در راه آهن نسبت داد.

در جداول بودجه ۱۴۰۳ علی رغم انحصار شرکت راه آهن، برای این شرکت حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان زیان پیش بینی شده است.

بودجه باشگاه پرسپولیس چند برابر استقلال

در بودجه سال جاری، هزینه‌های باشگاه استقلال ۶۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون و درآمد‌های آن ۷۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون محاسبه شده است. در واقع این باشگاه هیچ سودی ندارد. باشگاه استقلال اخیراً با اجبار دولت به هلدینگ سرمایه گذاری خلیج فارس  واگذار شد. با توجه به اینکه سهامدار عمده این مجموعه شرکت‌های سهامی عدالت و صندوق بازنشستگی نفت هستند، در واقع از این پس، پول قرارداد بازیکنان از جیب سهامداران عدالت و بازنشستگان نفت پرداخت خواهد شد. پرسپولیس نیز به یک کنسرسیوم بانکی واگذار شد.

دولت به بهانه آنکه خریداران خصوصی «اهلیت ندارند» از واگذاری این دو باشگاه پرطرفدار به بخش خصوصی خودداری کرد.

در قانون بودجه ۱۴۰۳ منابع و هزینه‌های باشگاه پرسپولیس، اما چند برابر باشگاه استقلال در نظر گرفته شد. برابر جدوال بودجه ۱۴۰۳  منابع و هزینه‌های این باشگاه به شکل تقریباً برابر ۴۲۷ میلیارد تومان  است.

خبرگزاری ایرنا با ۸۳ میلیارد تومان درآمد و ۴۵۲ میلیارد هزینه جزء  شرکت‌های با درصد بالای زیان‌دهی به نظر می‌رسد. از ایرنا زیان‌ده‌تر، صداوسیما جمهوری اسلامی است که تنها ۶۶۰۰ میلیارد درآمد و بیش از ۲۷ هزار میلیارد تومان هزینه دارد.

بانک مسکن نیز حدود ۵۲ هزار میلیارد تومان درآمد و بیش از ۵۳ هزار میلیارد تومان هزینه دارد که این بانک را به تنها بانک زیان‌ده دولتی (به ادعای  قانون بودجه) بدل ساخته است.

بودجه ناچیز برنامه ترک اعتیاد و اطفاء حریق جنگل‌ها

مبلغ سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر توسعه یافته ۱۰ هزار میلیارد تومان است. برخی مبالغ در بودجه سال جاری به شکل معناداری ناچیز در نظر گرفته شده‌اند. برای مثال کل بودجه برنامه ترک اعتیاد معتادان مواد مخدر و روانگردان و بیمه پایه سلامت مرتبط با آن تنها حدود ۲۰ میلیارد تومان است. در حالی که بر اساس آمار‌ها حداقل ۵ میلیون معتاد در کشور وجود دارد.

حق بیمه پایه سلامت زندانیان و خانواده آن‌ها نیز تنها حدود ۲۷ میلیارد تومان است.  بودجه در نظر گرفته شده برای پیشگیری و اطفاء حریق جنگل‌ها و مراتع نیز کمتر از ۶ میلیارد تومان است. اجرای طرح مقابله با بیابان‌زدایی و کانون‌های بیابان زا نیز تنها ۵۵۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بودجه در اختیار دارد.

این در حالی است که در لایحه پیشنهادی دولت تنها بودجه سازمان تبلیغات ۵ هزار و ۲۶ میلیارد در نظر گرفته شد. نهاد‌های جامعه المصطفی العالمیه و نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه نیز هر کدام بیش از ۱۴۰۰ میلیارد تومان بودجه دریافت کردند.

دیگر خبرها

  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • تاکید امام جمعه فسا بر حل مشکل بیمه کارگران
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد
  • سفر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه
  • مسئولان نظام به بیمه و امنیت شغلی کارگران توجه کنند
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه سفر می‌کند
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!