Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@02:16:59 GMT

حمایت از ۱۷ محصول فناورانه بومی برای مدیریت ترافیک

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۴۵۰۵۸

حمایت از ۱۷ محصول فناورانه بومی برای مدیریت ترافیک

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، افزایش سفرهای درون شهری، افزایش ترافیک و آلودگی هوا را به دنبال دارد به همین دلیل ضروری است که با استفاده از فناوری‌ها و نوآوری‌ها، برای کاهش این معضلات اقدام جدی صورت گیرد.

کاری که چند سالی است با ایجاد زیست‌بوم فناوری و نوآوری و با تلاش شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق آغاز و امروز ۱۷ محصول بومی در کشور تولید شده است که به کاهش ترافیک و آلودگی هوا کمک می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولیداتی که توسط متخصصان داخلی و به شکل کاملاً بومی و منطبق با نیازها و شرایط اقلیمی کشور طراحی شده‌اند.

در همه کشورها این کار را با اجرایی کردن پلتفرم‌هایی برای افزایش استفاده از حمل و نقل همگانی، اصلاح حمل و نقل شخصی، ساماندهی شبکه خیابانی، ساماندهی حمل بار، استفاده از حمل و نقل غیر موتوری، ایجاد مقررات و قوانین کاربردی، ارائه آموزش و غیره انجام می‌دهند.

در ایران نیز این برنامه‌ها با طراحی ۱۷ پروژه داخلی و با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال اجرا است. از جمله آنها می‌توان به «تردد شمار بلوتوثی»، «تردد شمار راداری»، «سامانه نرم افزاری تشخیص وقوع تصادفات»، «ثبت هوشمند تخلفات از طریق دوربین‌های نظارتی»، «سیستم اولویت دهی به خودروهای اورژانس»، «سامانه نظارت و جمع آوری اطلاعات»، «دروبین‌های ثبت تخلفات»، «سامانه دریافت مجوز طرح ترافیک»، «ثبت وقایع»، «سامانه زیرساخت مخابراتی»، «درخواست نصب المان‌های ترافیکی»، «صدور آرم تردد»، «پارک آموزش ترافیک» و غیره اشاره کرد.

اجرای این برنامه‌ها منجر به کاهش تقاضای سفر، حذف سفرهای زائد و گسترش استفاده از سیستم حمل و نقل همگانی در شهرها می‌شود.

کد خبر 5401096 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: ترافیک آلودگی هوا بومی سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حاکمیت سایبری فیس بوک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان ایالات متحده امریکا هکرها فناوری فضایی گوگل هواپیما اینترنت ثابت تولید دانش بنیان فناوری همگرا اینترنت موبایل حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۵۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 

ایسنا/خراسان رضوی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه درصد کشت بهاره نسبت به کل سطح زیر کشت ۴۱ درصد است، گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها امسال میزان تولید محصولات بهاره خراسان رضوی سه میلیون و ۷۰۰ هزار تن است.

حمید حاجی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به تفکیک، سطح زیر کشت محصولات کشاورزی بهاره در خراسان رضوی شامل ۲۰ هزار هکتار چغندر قند، ۲۲ هزار هکتار ذرت علوفه‌ای، ۲۱ هزار هکتار پنبه، سبزی و صیفی و محصولات جالیزی ۵۰ هزار هکتار و یونجه ۳۰ هزار هکتار است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به تأثیر خشکسالی بر وضعیت زراعت استان عنوان کرد: میانگین بارندگی از ابتدای سال زراعی تاکنون ۱۱۷ میلی‌متر بوده که نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته است اما نسبت به میانگین طولانی‌مدت شاهد کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها هستیم، لذا این کاهش بارندگی ۲۵ درصد خسارت کاهش محصول در شرایط نرمال را به همراه دارد.

حاجی‌نژاد مهمترین مشکلات بخش زراعت را خاموشی چاه‌های کشاورزی، تداوم خشکسالی و اعلام دیرهنگام نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی عنوان کرد و گفت: باید با توجه به وضعیت منابع آبی استان و خاموشی چاه موتورهای کشاورزی به سمت روش‌های نوین آبیاری و افزایش بهره‌وری حرکت کنیم.

وی اضافه کرد: در شرایط فعلی کشاورزان باید از سطح موجود تولید را افزایش دهند و الگوی کشت خود را محصولات کم‌آب‌طلب با درآمد اقتصادی بالا قرار دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پایان رقابت طرح‌ها در ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری اصفهان
  • حل مشکل آب کشاورزان قزوین اولویت مسؤولان باشد
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت استفاده از فناوری‌های مدرن حرکت کرد
  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • تویسرکان پیشتاز کشت کلزا در استان همدان
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار