Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاضی بابایی خطاب به متهمان پرونده شهرداری شهریار متذکر شد: آنچه موجب تخفیف مجازات خواهد بود حقیقت گویی متهمین است و افرادی که حقیقت را بیان کنند از شرایط تخفیف مجازات برخوردار خواهند بود. خبرگزاری میزان- دومین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به تخلفات شهرداری شهریار به ریاست قاضی بابایی در دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قاضی بابایی در ابتدای این جلسه دادگاه خطاب به ۳۶ متهم این پرونده مواد ۱۹۳ و ۱۹۴ قانون آیین‌دادرسی کیفری را متذکر شد و از وکیل متهم ردیف اول این پرونده خواست در جایگاه قرار بگیرد.
میثم جوکار وکیل مدافع احسان درخشانی‌نصب متهم ردیف اول این پرونده در جایگاه قرار گرفت و گفت: ایرادات فراوانی در کیفرخواست وجود دارد و اعداد کیفرخواست با یکدیگر هم‌خوانی ندارد.
وی مدعی شد اعترافات و اقرار‌های موکلش تحت فشار بوده است.
این وکیل ادامه داد: اینکه گفته می‌شود موکلم از دیگر شهرداران مناطق شهریار رشوه دریافت کرده است درست نیست و هیچ نوع مدرکی دال بر اینکه چنین موردی اتفاق افتاده باشد وجود ندارد.
وکیل متهم ردیف اول پرونده اضافه کرد: مبالغی که تحت عنوان هبه از سوی شهروندان به شهرداری داده شده است یک ریال از این مبالغ به حساب موکل اینجانب واریز نشده است و صرفاً این پول‌ها برای هزینه موارد خاص و با هدف کمک به دیگران هزینه شده است.
وی با بیان اینکه هیچ جعلی توسط موکلم صورت نگرفته است، گفت: اینکه گفته می‌شود وی برخی مدارک را جعل کرده است درست نیست و هیچ جعلی از ناحیه موکل اینجانب صورت نگرفته است.
وکیل متهم ردیف اول پرونده با اشاره به اینکه اقداماتی که موکلم انجام داده است همه در راستای حقوق شهروندی بوده است، اضافه کرد: موکل اینجانب هیچ اقدام غیرقانونی انجام نداده است.
دادگاه قاضی بابایی خطاب به متهمان این پروند متذکر شد: آنچه موجب تخفیف مجازات خواهد بود حقیقت گویی متهمین است و افرادی که حقیقت را بیان کنند از شرایط تخفیف مجازات برخوردار خواهند بود.
در ادامه این جلسه ابوالفضل خورشیدی فر متهم ردیف دوم پرونده در جایگاه قرار گرفت و به دفاع از خود پرداخت.
وی ضمن رد اتهامات گفت: اینجانب ۲۰ سال در شهرداری مشغول به خدمت بوده‌ام، اعدادی که در کیفرخواست آمده درست نیست و به این اعداد اعتراض دارم.
متهم در پاسخ به این سوال قاضی بابایی مبنی بر اینکه هیچ کدام از اقاریر خودتان را قبول ندارید گفت: هیچ کدام را قبول ندارم. اینکه گفته می‌شود من کارتن کارتن پول به عنوان رشوه دریافت و آن را از شهرداری خارج کرده‌ام درست نیست.
متهم همچنین در ادامه اظهارات خود به سوالات قاضی درباره گزارش سازمان بازرسی پاسخ داد و مدعی شد هر چه انجام شده است بر اساس رویه بوده است.
خورشیدی فر، وکیل متهم ردیف دوم نیز در دفاع از موکل خود گفت: در کیفرخواست هیچ ارتباطی بین مرتشی‌ها عنوان نشده است و هیچ ارتباطی بین مدیر مناطق و عضو شورای شهر وجود نداشته است.   مرسوم است برخی از شهروندان به شهرداری هبه می‌دهند!
وی ادامه داد: شبکه ارتشا وجود نداشته است و هیچ شبکه‌ای شکل نگرفته است. مرسوم است که برخی از شهروندان به شهرداری هبه می‌دهند، اگر موکلم موردی دریافت کرده است برای خودش نبوده بلکه برای شهرداری بوده است.
وی اضافه کرد: اگر موکلم کارتن کارتن پول می‌گرفته چرا گزارشی علیه آن نشده است. این موضوع صحت ندارد و مشارکت ارتشا از سوی موکل من صورت نگرفته است.
وی افزود: در کیفرخواست آمده است که موکلم ۵ عدد سکه رشوه گرفته است. آن ۵ سکه رشوه کجاست، چرا وجود خارجی ندارد. به نظر من تحقیقات نقص دارد.
در ادامه جلسه دادگاه رحیم اسدی متهم ردیف سوم این پرونده در جایگاه قرار گرفت و گفت: اتهامات مطرح شده در کیفرخواست را قبول ندارم. در بازجویی‌ها نیز گفته ام که اتهامات را قبول ندارم. اینجانب نه اطلاعی از تشکیل شبکه داشته ام و در هیچ جلسه‌ای درباره این موضوع شرکت کرده ام. جمع مبالغ کیفرخواست نیز بایکدیگر همخوانی ندارد.
وی مدعی شد: من هیچگاه رشوه نگرفته‌ام. هیچ تغییر کاربری یا ساخت در حریم در زمان مدیریت من در اندیشه شهریار صورت نگرفته است.
این متهم اضافه کرد: چرا با کسانی که گفته می‌شود به من رشوه داده‌اند مواجهه حضوری صورت نمی‌گیرد. من از دادگاه می‌خواهم که با افرادی که گفته می‌شود من از آن‌ها رشوه گرفته‌ام مواجهه حضوری برقرار کند.
در ادامه جلسه دادگاه جلیل موسوی وکیل این متهم در جایگاه قرار گرفت و گفت: اعداد کیفرخواست باهم همخوانی ندارد با توجه به این که در کیفرخواست آمده است در دو سال ۹۷ و ۹۸ تخلفاتی از سوی موکلم صورت گرفته است از دادگاه تقاضا دارم تمام حساب‌های بانکی موکلم و خانواده‌اش بررسی شود.
وی با بیان اینکه کیفرخواست دارای نقص‌هایی است افزود: اگر کسی رشوه داده است باید از آن فرد تحقیق به عمل آید. در این کیفرخواست افرادی منع تعقیب خورده اند از دادگاه می‌خواهم که از آن‌ها تحقیقات به عمل بیایید.
در پایان این جلسه رسیدگی قاضی بابایی جلسه بعدی دادگاه را چهارشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۰ اعلام کرد.       بیشتربخوانید:      دادگاه رسیدگی به متهمان پرونده شهرداری شهریار برگزار شد/ تشکیل شبکه ارتشاء در شهرداری انتهای پیام/ برچسب ها: دادگاه شهریار شهرداری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگاه شهریار شهرداری جایگاه قرار گرفت صورت نگرفته وکیل متهم ردیف گفته می شود متهم ردیف اول تخفیف مجازات قاضی بابایی درست نیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۵۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یازدهمین جلسه دادگاه منافقین آغاز شد

یازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای سازمان مجاهدین (منافقین) صبح امروز (سه‌شنبه) ۴ اردیبهشت ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست حجت الاسلام دهقانی آغاز شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در اولین جلسه دادگاه در ۲۱ آذرماه ۱۴۰۲، نماینده دادستان، اتهامات ۴ نفر از متهمان پرونده یعنی تشکیلات موسوم به مجاهدین خلق (معروف به گروهک منافقین) متهم ردیف اول، مسعود رجوی متهم ردیف دوم، مریم قجر عضدانلو (رجوی) متهم ردیف سوم و مهدی ابریشمچی متهم ردیف چهارم پرونده را قرائت کرد.

در جلسه دوم دادگاه در ۲۸ آذرماه ۱۴۰۲، کیفرخواست متهمان ردیف ۵ تا ۲۳ پرونده اعم از زهره اخیانی، فهمیه اروانی، مهدی براهی، مژگان پارسایی، زهرا مریخی، محمد علی توحیدی خانیکی، علی خدایی، مهدی خدایی، عباسعلی داوری فیضی پورآذر، سید مجید سید المحدثین، صدیقه حسینی، مسعود طریقت، مهوش سپهری، قدسی خرازیان، مهناز سلیمیان، محسن سیه گلاه، مریم فضل مشهدی، بهشته شادرو، ژیلا دیهیم قرائت شد.

در جلسه سوم دادگاه در ۵ دی ماه ۱۴۰۲، نماینده دادستان کیفرخواست متهمان ردیف ۲۴ تا ۳۳ اعم از ابوالقاسم رضایی، حمیرا حجتی امامی، محمود عطایی کاریزی، گلناز جواهری ساعتچی، مهربان حاجی نژاد، مرتضی اسماعیلیان مارنانی، دولت نوروزی، زهرا بخشایی، محمد حیاتی و نیکو خائفی اشکذری را قرائت کرد.

در چهارمین جلسه در ۱۲ دی ۱۴۰۲، نماینده دادستان، قبل از قرائت ادامه کیفرخواست به تشریح جنایات گروهک تروریستی منافقین پرداخت.

در پنجمین جلسه دادگاه در ۱۹ دی ماه ۱۴۰۲، کیفرخواست متهمان ۳۴ تا ۴۲ پرونده قرائت شد.

در ششمین جلسه دادگاه در ۲۶ ماه ۱۴۰۲ کیفرخواست متهمان ۴۳ تا ۷۰ قرائت شد.

در هفتمین جلسه دادگاه در ۳ بهمن ۱۴۰۲ کیفرخواست متهمان ۷۱ تا ۸۹ قرائت شد.

در هشتمین جلسه دادگاه در ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۲ کیفرخواست متهمان ۹۰ تا ۱۰۵ به همراه عناوین اتهامی متهمان و اسامی شکات قرائت شد.

در نهمین جلسه دادگاه در ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ نماینده دادستان به ادامه قرائت کیفرخواست پرداخت.

در دهمین جلسه دادگاه در ۱۷ بهمن ۱۴۰۲، نماینده دادستان گفت: هویت این گروهک (منافقین) سلاحش است که در لوگوی آن‌ها تجلی دارد.

براساس این گزارش، این پرونده ۱۰۴ متهم حقیقی و یک متهم حقوقی (تشکیلات گروهک منافقین) را دارد.

دیگر خبرها

  • جزییات تازه حکم توماج صالحی؛ تخفیف اعدام، حبس طویل‌المدت است
  • قوه قضاییه: حکم اعدام توماج صالحی بدوی و قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است
  • جزییات حکم اعدام توماج صالحی؛ احتمال عفو و تخفیف
  • جزییات حکم اعدام توماج صالحی ؛ احتمال تبدیل به حبس طول المدت
  • توضیحات مرکز رسانه قوه قضاییه درباره حکم اعدام توماج صالحی
  • توضیحات مرکز رسانه قوه قضاییه درباره حکم توماج صالحی
  • توماج صالحی به اعدام محکوم شد + جزئیات حکم
  • محکومیت بدوی توماج صالحی به اعدام
  • ردپای خانم بازیگر در پرونده تتلو
  • یازدهمین جلسه دادگاه منافقین آغاز شد