Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@16:08:35 GMT

کنترل آفات گلخانه‌ای با 4 محصول زیستی دانش‌بنیان

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۴۵۲۱۰

کنترل آفات گلخانه‌ای با 4 محصول زیستی دانش‌بنیان

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، با تولید این محصولات، در سطحی بیش از 300 هکتار در استان‌های اصفهان، مرکزی، یزد، تهران، لرستان، همدان، کرمانشاه و غیره کنترل بیولوژیک و تولید محصول سالم در گلخانه‌های کشور به اجرا درآمده است. این در حالی است که پیش از تولید این محصولات کلا، 42 هکتار سطح زیر کشت به این محصولات دسترسی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کنه شکارگر برای مهار سفید بالک گلخانه، تریپس و کنه تارتن، کنه شکارگر کنه‌های تارتن گلخانه، سنک شکارگر برای مهار مراحل مختلف زیستی تریپس گلخانه و سنک شکارگر برای مهار سفید بالک در گلخانه‌های گوجه فرنگی، 4 محصول تولیدی برای مهار آفات گلخانه‌های کشور است که توسط شرکت دانش‌بنیان شرکت عوامل مهار زیستی هگمتانه و با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید شده‌اند.

دانش فنی ایجاد شده در کشور تماما در دانشگاه بوعلی‌سینا و این شرکت بومی سازی شده است یعنی از نهاد و یا موسسه خارجی کمکی گرفته نشده کاملا دانش بومی شده است. بیش از یک میلیون یورو در سال معادل بیش از 3 هزار میلیارد تومان سهم این فناوری ها از تولید ناخالص ملی است.

اجرای این طرح در کشور با توجه به جایگاه تولید غذای سالم در ایمنی غذایی جامعه و نقش مهم آن در تضمین صادرات محصولات گلخانه‌ای کشور بسیار ضروری است و حمایت از چنین شرکت‌هایی می‌تواند در غنای اقتصادی نقش موثری داشته باشد. عوامل بیولوژیک تولیدی این شرکت در عین دارا بودن کیفیت بالا نسبت به مشابه خارجی آ نها از نظر قیمت نیز کمتر از یک پنجم مشابه خارجی است.

ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی، خود کفایی کشور در زمینه تولید محصول سالم،  بومی شدن دانش تولید محصول سالم، جلوگیری زیاد از مصرف آب برای شستشوی بیش از حد محصول و ایجاد آرامش روانی برای مصرف کننده، تولید محصول مبتنی بر دانش‌های نوین، جلو گیری از آلودگی محیط زیست، کمک به تنوع زیستی و تعادل طبیعی و ممانعت از ورود سموم آف تکش در زنجیره غذایی انسان و سایر جانداران از جمله مزایای حمایت از این محصولات تولیدی است.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی دانش بنیان خبرخوب آفات گلخانه تولید محصول برای مهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۵۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌