Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-01@11:34:53 GMT

زندگینامه: همایون ارشادی (۱۳۲۶-)

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۴۵۸۱۴

زندگینامه: همایون ارشادی (۱۳۲۶-)

به گزارش همشهری آنلاین، همایون ارشادی زاده ۵ فروردین ۱۳۲۶ در آبادان بازیگر تلویزیون و سینمای ایران است. وی در برخی فیلم‌های بین‌المللی نیز حضور داشته است.  

ارشادی در سال ۱۳۷۵برای بازی در فیلم طعم گیلاس به کارگردانی عباس کیارستمی انتخاب شد و به عنوان نقش اول فیلم بازی کرد. طعم گیلاس جایزهٔ نخل طلا جشنواره فیلم کن را در سال ۱۹۹۷ بدست آورد و بازی وی نیز مورد توجه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارشادی در سال ۱۳۷۶ در فیلم درخت گلابی جلوی دوربین داریوش مهرجویی رفت. او در فیلم ملکه در سال ۱۳۹۰ به کارگردانی محمدعلی باشه آهنگر در نقش متفاوتی بدون دیالوگ ظاهر شد.

ارشادی در سال ۲۰۰۷ در بادبادک باز ساخته مارک فورستر ایفای نقش کرد. بادبادک باز اولین تجربه بین‌المللی و هالیوودی ارشادی بود؛ که تجربه موفقی برای وی به حساب آمد و نقش آفرینی او نیز مورد توجه منتقدان و عموم قرار گرفت. ارشادی در سال ۲۰۰۹ با نقش آسپاسیوس در فیلم آگورا به کارگردانی آلخاندرو آمنابار حضور یافت. وی در فیلم سی دقیقه پس از نیمه شب ۲۰۱۲ ساخته کاترین بیگلو حضور کوتاهی داشت. ارشادی در سال ۲۰۱۴ به پروژه تحت تعقیب‌ترین مرد به کارگردانی آنتون کوربن پیوست و در کنار فیلیپ سیمور هافمن، ریچل مک‌آدامز و ویلم دفو در کارکتر دکتر عبدالله به ایفای نقش پرداخت. ارشادی همچنین در سال ۲۰۱۶ در فیلمی عاشقانه به نام علی و نینو ساخت کشور انگلیس نقش آفرینی کرده‌است.

فیلم‌شناسی طعم گیلاس (۱۳۷۶) درخت گلابی (۱۳۷۶) پارتی (۱۳۷۹) بوی گل سرخ (۱۳۸۰) مزاحم (۱۳۸۰) جایی دیگر (۱۳۸۱) واکنش پنجم (۱۳۸۱) سیمای زنی در دوردست (۱۳۸۳) تفکرات آقای نویسنده (۱۳۸۳) پرونده هاوانا (۱۳۸۴) سفر به هیدالو (۱۳۸۴) رؤیای خیس (۱۳۸۴) از دوردست (۱۳۸۴) زندگی با چشمان بسته (۱۳۸۷) آل (۱۳۸۸) آینه‌های روبرو (۱۳۸۸) آسمان محبوب (۱۳۸۸) یکی از ما دو نفر (۱۳۸۹) زمان معکوس (۱۳۸۹) بی‌انتها (۱۳۸۹) ما همه گناهکاریم (۱۳۸۹) یک عاشقانه ساده (۱۳۹۰) یک سطر واقعیت (۱۳۹۰) بی خداحافظی (۱۳۹۰) چک (۱۳۹۰) نارنجی‌پوش (۱۳۹۰) ملکه (۱۳۹۰) یک، دو، سه، ... پنج (۱۳۹۱) چه خوبه که برگشتی (۱۳۹۱) گناهکاران (۱۳۹۱) روزگاری عشق و خیانت (۱۳۹۲) اشباح (۱۳۹۲) لاله (۱۳۹۲) به تهران خوش آمدید (۱۳۹۲) ناخواسته (۱۳۹۲) پنج ستاره (۱۳۹۲) ماهی سیاه کوچولو (۱۳۹۳) دریا و ماهی پرنده (۱۳۹۳) چهارشنبه خون به پا می‌شود (۱۳۹٣) آشوب (۱۳۹۴) ماحی (۱۳۹۴) بن‌بست وثوق (۱۳۹۵) انزوا (۱۳۹۵) ایتالیا ایتالیا (۱۳۹۵) خرگیوش (۱۳۹۵) هت‌تریک (۱۳۹۵) سرو زیر آب (۱۳۹۶) نیلگون (۱۳۹۸) حکم تجدیدنظر (۱۳۹۸) زد و بند (۱۳۹۹) بادبادک‌باز (۲۰۰۷) آگورا (۲۰۰۹) سی دقیقه پس از نیمه‌شب (۲۰۱۲) تحت‌تعقیب‌ترین مرد (۲۰۱۴) آرمان‌شهر (۲۰۱۵) علی و نینو (۲۰۱۶) آخرین سکنه (۲۰۱۶) کد خبر 650504 برچسب‌ها مجله زندگينامه سينماى ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ارشادی در سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۵۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، به مناسبت بزرگداشت دهه کرامت، شش نمایش دیگر با مضامین فرهنگ رضوی و با هماهنگی دبیرخانه جشنواره، در شهر محل تولیدشان، این رویداد را همراهی می‌کنند.

مطابق این گزارش، شش نمایش که همزمان با هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی اجرا خواهند شد به این شرح معرفی شدند:

۱. نمایش «سنجاب» نوشته لیلا روغنگیر قزوینی و کارگردانی مهدی روز بهانی از ۱۳ تا ۳۰ اردیبهشت‌ماه در تماشاخانه مهر حوزه هنری به صحنه می‌رود.
۲. نمایش «الو سلام» نوشته مهرداد رایانی‌مخصوص و کارگردانی قباد دارابی در روز‌های ۲۵ و ۳۰ اردیبهشت‌ماه در پلاتو الغدیر شهر اسلام‌آباد غرب به صحنه می‌رود.
۳. نمایش «پانما» نوشته مجید کاظم‌زاده مژدهی و کارگردانی لیلا مهدی آبادی از ۲۰ تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه در تئاترشهرِ شهر کرمانشاه به صحنه می‌رود.
۴. نمایش «پیچ کمر» نوشته و به کارگردانی سید محید میر حسینی از ۲۷ تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه در آمفی تئاتر پروفسور حسابی شهر تفرش به صحنه می‌رود.
۵. نمایش «دست‌های سرخ» نوشته سیدحسین فدای حسین و کارگردانی سیدرضا رفیعی از ۲۴ تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه در پلاتو حسین پناهی شهر یاسوج به صحنه می‌رود.
۶. نمایش «سفر سوزن‌بان» نوشته مهدی صالحیار و به کارگردانی علی مجیدپور، همزمان با دهه کرامت در تئاتر شهر شهر تبریز به صحنه می‌رود.

هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی به دبیری اتابک نادری، بخشی از بیست ویکمین جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) به ریاست فرهاد قائمیان است که با محوریت اجرای عمومی آثار در شهر‌های محل تولید، از اواخر فروردین تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود و اخبار آن بر روی وب سایت جشنواره به نشانی www.shamstoos.ir قابل مشاهده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • میراث «پل آستر» در سینما
  • روایتی اجمالی از زندگینامه، تحصیلات و خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی
  • زندگینامه رابعه بلخی مادر شعر فارسی
  • پدر طلبه شهید همایون معدنی به فرزند شهیدش پیوست
  • آقای همایون شجریان بیایید و بگویید ما اشتباه کردیم!
  • شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند
  • خط رو خط مسائل اجتماعی
  • تاریخ شهادت امام جعفر صادق(ع) ۱۴۰۳ + زندگینامه و احادیث