Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر محمدحسین سرمست وی افزود: نیازی نیست که آسترازنکا به صورت همگانی تزریق شود و بیشتر افرادی که قصد مسافرت به خارج از کشور دارند از این واکسن استفاده می‌کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: اصل این است که از هر نوعی واکسن وجود داشته باشد، تزریق شود؛ در همه جای دنیا تزریق واکسن مهم است نه نوع آن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه همه واکسن‌های موجود مراحل ایمنی و تاثیرگذاری را طی کرده‌اند، گفت: همه واکسن‌های در حال تزریق ایمنی نسبی و موثر را ایجاد می‌کنند.

سرمست با دعوت از مردم برای دریافت واکسن بیان کرد: افرادی که سه دوز واکسن تزریق کرده‌اند، حتی اگر به بیماری مبتلا شوند، دچار علائم خفیف می‌شوند.

دکتر محمد پهلوان مسئول کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم اظهار کرد: به محض تخصیص سهمیه واکسن آسترازنکا مشکلی برای تزریق دوزهای اول و سوم نخواهیم داشت زیرا این سهمیه به میزان کافی پیش‌بینی شده است.

پهلوان با اشاره به وضعیت با ثبات بیماری کرونا در استان تصریح کرد: در این شرایط نکته مهم تزریق دوز سوم است زیرا بعد از گذشت پنج ماه از تزریق دوز دوم ایمنی بدن کاهش پیدا می‌کند و با توجه به شیوع سویه امیکرون احتمال افزایش مبتلایان وجود خواهد داشت.

وی اضافه کرد: در حال حاضر میزان تزریق دوز سوم در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به ۱۷ درصد رسیده است.

با تاکید بر لزوم افزایش رعایت نکات بهداشتی توسط شهروندان ادامه داد: در حال حاضر میزان رعایت پروتکل‌ها کمتر از حد انتظار است. شهریور ماه و در شرایط پیک میزان رعایت پروتکل‌ها ۸۵ درصد بود اما هم‌اکنون سطح رعایت پروتکل‌ها به ۵۰ درصد رسیده است.

پهلوان خاطرنشان کرد: طبق بررسی‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد سه هفته آینده روزهایی تعیین‌کننده است. در صورت رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی و افزایش واکسیناسیون در اواخر بهمن ماه شرایط خوبی را خواهیم داشت؛ در غیر این صورت پایان بهمن ماه وضعیت نگران‌کننده خواهد بود.  

کد خبر 650512 برچسب‌ها واکسن آسترازنکا اهواز _ خوزستان مشهد واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: واکسن آسترازنکا اهواز خوزستان مشهد واکسن کرونا دانشگاه علوم پزشکی تزریق دوز پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۵۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال