Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، مراسم تودیع و معارفه مهدی زکی پور مدیر سابق مجتمع دخانیات گیلان و مصطفی صابر مدیر جدید این مجتمع امروز در محل شرکت دخانیات استان گیلان واقع در رشت برگزار شد.

در این مراسم محمد شیخان مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت و جمعی از مدیران شرکت دخانیات ایران و نمایندگان استان در مجلس و همچنین برخی از مسئولین محلی حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیخان که امروز برابر وعده خود، اولین سفر استانی خود در قامت مدیرعاملی دخانیات را آغاز کرده، در بدو ورد به استان گیلان به گلزار شهدای استان رفت و به مقام شامخ آنها احترام گذاشت.

وی سپس بر سر مزار میرزا کوچک خان جنگلی حاضر شد و با ذکر فاتحه ای یاد و خاطره این سردار مبارز گیلانی را گرامی داشت.

شیخان سپس در مراسم تودیع و معارفه مدیر مجتمع دخانیات گیلان با بیان اینکه باید ادامه دهنده راه شهدا و همچنین میرزا کوچک خان باشیم گفت: ما با هر گونه رانت، فساد و سوء استفاده در شرکت دخانیات مخالفیم و مبارزه با آنها را ادامه راه شهدا و میرزاکوچک خان می دانیم.

وی با بیان اینکه امروز در شرایطی قرار داریم کار بسیار سخت ودشوار است افزود: متاسفانه امروز اقتصاد کشور در سه ضلع ناکارآمدی، فساد ونفوذ گرفتار شده است که باید با روحیه انقلابی و عدالت خواهی با این اضلاع درهم تنیده مبارزه کنیم.
مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران با بیان اینکه این زمانی محقق می شود که همواره در گام اول ، مأموریت خود را مبارزه با فساد و رانت قرار دهیم.، افزود: باید در گام دوم با بهره گیری از مدیران متعهد و متخصص ظرفیت تولید را در جامعه افزایش داده ودر گام سوم با بسیج همگانی  زمینه  حضور همه مردم را در عرصه اقتصاد فراهم کنیم . 

شیخان با بیان اینکه مهمترین مأموریت و اولین گام در حوزه اقتصاد تولید است، اظهار داشت: همه بار تولید بر دوش کارگران که قهرمانان ملی جهاد اقتصادی هستند،  قرار دارد.

وی با حمایت از کارگران و افزایش سهم آنها از تولید گفت: متاسفانه کارگران، سختی کار را تحمل می کنند اما با سیاستهای غلط کمترین منافع را می برند.

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران با اشاره با نامگذاری امسال بعنوان سال تولید،  پشتیبانی و مانع زدایی افزود: یکی از مهمترین پشتیبانی وحمایت باید از کارگران که در خط مقدم تولید هستند صورت گیرد که متأسفانه  این سیاست  در شرکت  دخانیات دیده نمی شود . 

شیخان با بیان اینکه دخانیات می تواند با سیاستهای درست و اتخاذ برنامه های راهبردی ظرفیت خودرا ارتقاء دهد، تصریح کرد: متأسفانه دخانیات درگیر فساد، رانت وسوءاستفاده گری شده است.

وی تأکید کرد: باید اعلام کنم در دولت گذشته رد پای چهار عضوء کابینه در فساد دخانیات کاملا مشهود است و وقتی این موضوع را بررسی  می کنیم، می بینیم در سه حلقه تأمین ، فروش و سرمایه گذاری این فساد وجود داشته است.

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران افزود: حجم فساد آنقدر بالا بوده که حتی با آب دریا کاسپین هم نمی توان آنرا پاک کرد.

شیخان به وادادگی در صنعت دخانیات در دولت گذشته اشاره کرد وگفت: وقتی در استان گیلان ظرفیت های خوبی برای پرایمری توتون و خرمن وجود داردو سرمایه گذاری بسیار خوبی در این بخش اتفاق افتاده است اما متاسفانه در دولت گذشته به شرکتهای خارجی مجوز راه انداز خط پرایمری توتون و خرمن در داخل به آنها داده شد و حتی در بالاترین مقام رسمی کشور یعنی رئیس جمهور برای افتتاحیه این مساله حضور می‌یابد.

وی تأکید  کرد: ما بااین وادادگی که به ظرفیت تولید و اشتغال داخلی آسیب می زند، مخالفیم.

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران با یبان اینکه امروز فضای کشور تغییر کرده و باید روحیه کار وتلاش برای تولید در بین مدیران کشور وجود داشته باشد گفت: مردم باید این تغییر را حس کنند امام هنوز عده ای باور ندارند که مردم فضای جدید را مطالبه می‌کنند و به همین دلیل در مراحل جابجایی مدیران مانع تراشی می‌کنند و دنبال منافع شخصی خود هستند.

شیخان افزود: نگاه ما به دخانیات نگاه به صنعت ، تولید، سودآوری ، اشتغال و ظرفیت سازی برای کشور است .

وی کشاورزی را اولین زنجیره تولید محصولات دخانی دانست و گفت: در کمتر از یک ماه آینده بسته حمایتی ما از کشاورزان توتون و تنباکوکار رونمایی خواهد شد که در این بسته از مکمل های تشویقی در طول زنجیره تولید اعم از کاشت ، داشت و بهره برداری رونمایی می‌شود.

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران به مقوله صادرات اشاره کرد و گفت: ظرفیت صادراتی دخانیات به گونه‌ای بالاست که می‌تواند کمک کار کشاوران باشد و صادرات محصولات دخانی به کشورهای همسایه از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است.

وی همچنین گفت: تجارت توتون می تواند ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشد.

شیخان به ضرورت  نوسازی ماشین آلات شرکت دخانیات  اشاره کرد وگفت : ماشین آلات دچار فرسودگی هستند که این به تولید آسیب زده و باید ماشین آلات نوسازی شوند.

وی همچنین به ظرفیت مجتمع تولید دخانیات استان گیلان اشاره کرد و گفت: باید با استفاده از ظرفیت‌های موجود برای جوانان این استان و همچنین جوانان استانهای دیگر اشتغال ایجاد کنیم.

مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت دخانیات ایران گفت: دخانیات هم می تواند در بخش کشاورزی و تولید برای جوانان اشتغال ایجاد کند و هم در فروش و بازاریابی.

شیخان بر افزایش کیفت وتنوع محصولات دخانی تأکید کرد و گفت: باید سهم خودرا در بازار افزایش دهیم .

وی در ابتدای سخنان خود از زحمات مهدی زکی پور مدیر سابق مجتمع دخانیات گیلان تقدیر کرد و گفت : آقای صابر که از امروز مسئولیت این مجتمع را برعهده گرفته از نیروهای با سابقه با تجربه، خدوم، انقلابی و پاکدست استان است که امیدواریم در زمینه افزایش تولید محصولات دخانی و رفاه پرسنل این مجتمع موفق باشد . 

در ابتدای این مراسم زکی پور گزارش عملکرد دوره تصدی مسئولیت خود را ارائه کرد.

همچنین مصطفی صابر مدیر جدید مجتمع دخانیات گیلان با اشاره به نامگذاری امسال سال تولید پشتیبانی و مانع زدایی گفت : استراژی گذر از بحران و رساندن شرکت به نقطه فعال، استراتژی تثبیت و استراتژی به سوی افق روشن و به کارگیری مشاغل اصلی در شرکت دخانیات از برنامه‌های اینجانب است.

در ادامه این مراسم مدیرکل اطلاعات استان با تاکید بر جایگاه تولید و اشتغال در صنعت دخانیات گفت: باید با ظرفیت سازی جدید و فراهم نمون اشتغال جوانان ضمن افزایش امنیت اجتماعی، از مخاطرات امنیتی و آسیب های اجتماعی بکاهیم.

حسن محمدیاری نماینده تالش، رضوانشهر و ماسال هم گفت : باید تلاش کنیم تا دخانیات به جایگاه واقعی خود برسد و از همه ظرفیت‌های تولید استفاده کنیم.

همچنین محمدرضا احمدی نماینده رشت و خمام نیز با استفاده از ظرفیت‌های تولید اشتغال  شرکت دخانیات گفت: در استان امکانات و ظرفیت‌های خوبی همچون نیروهای انقلابی و دلسوز داریم که با استفاده از آنها می‌توانیم سطح اشتغال را به نقطه مطلوب برسانیم .

فرشید آئینی معاون تولید شرکت دخانیات نیز با بیان اینکه در حوزه تولید برنامه‌های مهمی داریم، گفت: افزایش کمی و کیفی تولید  توتون و تنباکو از جمله این برنامه هاست.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد شیخان مدیر عامل شرکت دخانیات مجتمع دخانیات گیلان محصولات دخانی استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۶۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین حضور شرکت‌های خصوصی در شرکت ملی نفت در دولت سیزدهم رقم خورد

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه هم‌اکنون در نسل سوم قراردادهای بالادستی هستیم و در آینده قراردادها بهبود می‌یابند، گفت: در دولت سیزدهم به نسبت دیگر دولت‌های پس از انقلاب تاکنون بیشترین حضور بخش خصوصی در کسب‌وکار شرکت ملی نفت ایران دیده می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن‌ خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است، بیان کرد: به‌دلیل اینکه شرکت‌های پتروشیمی نیازمند تأمین خوراک خودشان هستند و از طرفی درآمد مستمر دارند، تصمیم گرفتیم برای توسعه ۱۶ مخزن گازی به ارزش ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار با شرکت‌های پتروشیمی تفاهم‌نامه امضا کنیم.

وی ادامه داد: با امضای این تفاهم‌نامه‌ها درعمل کار مطالعات ۱۶ مخزن گازی آغاز و در حداقل زمان ممکن پیشنهاد فنی و اقتصادی این هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید بررسی می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه هم‌اکنون مذاکراتی را درباره بعضی از بندهای مندرج در قراردادها آغاز کرده‌ایم، بیان کرد: با اجرای این قراردادها، در مجموع روزانه حدود ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور اضافه می‌شود.

خجسته‌مهر گفت: این اتفاق گامی مهم برای شرکت‌های پتروشیمی‌ است تا افزون بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های خالی خود، در خلال برنامه هفتم توسعه که قرار است حدود ۳۰ میلیون تن به ظرفیت آن‌ها اضافه شود، با تأمین خوراک خوشان این توسعه را محقق کنند.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده مردم جزو سهام‌داران خرد و کلان این واحدهای پتروشیمی هستند، افزود: شرکت ملی نفت ایران نخستین گام را برای اجرای شعار سال و فرمایش‌های مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۳ برداشته است.

امضای حدود ۱۳ میلیارد دلار قرارداد در سال ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت ملی نفت با بیان اینکه پارسال در این شرکت حدود ۱۳ میلیارد دلار قرارداد امضا شد که سرمایه‌گذاران آن‌ها بانک‌ها بودند، تصریح کرد: با این دو گام اقدام‌هایی منحصربه‌فرد در مسیر سرمایه‌گذاری بخش‌های خصوصی رقم خورد.

خجسته‌مهر با اشاره به اینکه در اجرای طرح بزرگ و ملی فشارافزایی میدان‌ مشترک پارس جنوبی چهار قرارداد امضا شد، بیان کرد: با اجرای کامل این طرح از افت تولید روزانه حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب گاز در پارس جنوبی جلوگیری می‌شود.

وی افزود: ظرفیت سرمایه‌گذاری این قراردادها حدود ۲۰ میلیارد دلار است و با امضای این قراردادها درعمل کار فشارافزایی را در پارس جنوبی آغاز کرده‌ایم. مهم‌ترین تجهیزات موردنیاز اجرای این طرح، تأمین توربوکمپرسور و سکوهای فشارافزایی است و با توجه به توانی که در داخل کشور وجود دارد، در آینده‌ای نزدیک بعضی از قراردادهای جانبی مربوط به ساخت توربوکمپرسور و سکوهای فشارافزایی امضا می‌شوند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه طرح ملی فشارافزایی پارس جنوبی هفت قطب دارد، ادامه داد: با رقابتی که بین بخش خارجی و داخلی به‌ وجود آمده، هر بخش بتواند سریع‌تر توربوکمپرسور و سکوهای فشارافزایی را بسازد، عملیات نصب نخستین قطب زودتر آغاز می‌شود.

خجسته‌مهر با بیان اینکه اگر یک واحد پتروشیمی نیاز به تخصیص خوراک داشته باشد در قرارداد دیده می‌شود، گفت: هم‌اکنون در نسل سوم قراردادهای بالادستی هستیم و در آینده قراردادها بهبود می‌یابند. همان‌طور که الگوی تازه قراردادهای نفتی نسبت به قراردادهای پیشین تغییرهایی داشته است و این تغییرها جذابیت بیشتری برای بخش خصوصی دارد، در دولت سیزدهم به نسبت دولت‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون بیشترین حضور بخش خصوصی در کسب‌وکار شرکت ملی نفت ایران دیده می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه از همه ظرفیت بخش داخلی بهره می‌گیریم، بیان کرد: سازندگان ایرانی توانسته‌اند بیشتر کالا و تجهیزات اساسی را که زمانی از خارج کشور تأمین می‌شد، با تلاش و کوشش و دانش فنی بسازند. برای نمونه هم‌اکنون برای شیرین‌سازی گاز، از توربوکمپرسورهای داخلی در سایزهای مختلف و توان متفاوت استفاده می‌کنیم. با توجه به ظرفیت شرکت‌های داخلی این فرصت به آن‌ها داده شده است و باید به بخش خصوصی و سازندگان داخلی میدان بدهیم، ‌زیرا آن‌ها قادرند بعضی از نیازهای ما را تأمین کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه هفت میدان نفتی شادگان، کوپال، آبان، پایدار غرب، دال‌پری، پایدار شرق و چشمه‌خوش سرمایه‌گذار خارجی دارند، گفت: الگوی تازه قراردادهای نفتی بدون واگذاری حق مالکیت و حاکمیت امضا و فقط سرمایه‌گذاری و خرید خدمت از سوی شرکت ملی نفت ایران انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • بیشترین حضور شرکت‌های خصوصی در شرکت ملی نفت در دولت سیزدهم رقم خورد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • قالیباف: این مجلس به دوران تاریک رانت‌های صنفی پایان داد
  • عملیات ارتش یمن علیه چهار کشتی در دریای سرخ و اقیانوس هند