Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک خبرگزاری ترکیه‌ای در مطلبی به آزادی اقلیت‌های دینی در ایران در اجرای فرایض مذهبی و امور معمول زندگی اشاره کرد و نوشت، ایران ماوای شمار قابل توجهی از مسیحیان و یهودیان است.

به گزارش مشرق، یک خبرگزاری ترکیه‌ای روز یکشنبه با رد ادعای رسانه‌های غربی در مطلبی به آزادی اقلیت‌های دینی در ایران  در اجرای فرایض مذهبی و امور معمول زندگی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری «آناتولی»  به نقل از یک شهروند ایرانی، مسیحی نوشت که وی به عنوان یک مسیحی ایرانی راحت است و برای گوش دادن به ناقوس‌های کلیسا، رفتن به جلسات دعا، شرکت در رویدادهای فرهنگی و حضور در جمع  مسیحیان هیچ مشکلی ندارد.

به نوشته آناتولی، در تهران پایتخت نیز چند نقطه برای مسیحیان شهر وجود دارد که مهمترین آنها کلیسای «سنت وارطان» ‌در خیابان «ده متری ارامنه» و کلیسای «سنت سرکیس» در خیابان «ویلا» است. همچنین خیابان میرزای شیرازی و خیابان نجات‌اللهی در مجاورت کلیساها شاهد هجوم خریداران برای ایام  کریسمس بودند از جمله عروسک‌های بابانوئل، درختان کاج مصنوعی، چراغ های رنگارنگ و شیرینی.

آناتولی در ادامه نوشت، شمار مسیحیان ایران، عمدتا ارمنی، و همچنین آشوری‌ها، کاتولیک‌ها، پروتستان‌ها و انجیلی‌ها، حدود ۳۰۰۰۰۰ تا ۳۷۰۰۰۰ نفر است که در شهرهای بزرگ ایران مانند تهران، اصفهان، شیراز و تبریز پراکنده شده‌اند.

این خبرگزاری به کسب و کار راحت مسیحیان در ایران اشاره کرد و نوشت، اکثر مسیحیان در ایران به دلیل حضور در مشاغل مهم از جمله مواد غذایی و شیرینی‌پزی از وضعیت مالی خوبی برخوردار هستند. آنها مغازه‌های زیادی در مرکز تهران و شهرستان‌ها دارند. یکی از شهرونئان مسیحی ایرانی گفت، مشاغل دولتی برای مسیحیان کمتر است، اما کرسی‌های مجلس برای آن‌ها محفوظ است. دو کرسی برای مسیحیان ارمنی و یکی برای مسیحیان آشوری وجود دارد.

به گفته این شهروند مسیحی شاغل در تهران، دانشجویان مسیحی می‌توانند برای پذیرش مدارس و دانشگاه‌ها در ایران و همچنین بورسیه تحصیلات عالی آزاد باشند. آنها همچنین مدارس مبتنی بر جامعه خود را اداره می‌کنند، حتی اگر برنامه درسی توسط دولت تصمیم گیری شود.

آناتولی در ادامه به فعالیت آزاد شهروندان یهودی پرداخت و نوشت، در ایران با وجود شعارهای ضد اسیرائیلی، اقلیت یهودیان ساکن هستند. یک کنیسه محبوب در محله «یوسف آباد» در تهران، نزدیک به شلوغ‌ترین چهارراه شهر، بدون پوشش امنیتی کار می‌کند.

«سیامک مره صدق»، سیاستمدار یهودی ایرانی که دو بار نماینده مجلس شده در این زمینه گفت، تفاوت اروپایی‌ها و مسلمانان این است که ملل مسلمان همیشه به پیروان ادیان دیگر احترام گذاشته‌اند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت مسیحیان یهودیان کلیسا کنیسه سیامک مره صدق مجلس تبریز دولت خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت برای مسیحیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۶۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنفر جهانی از اسرائیل و صهیونیزم یا یهودی ستیزی؟

کارشناس ادیان می‌گوید یهودی‌ستیزی یک پیشینه تاریخی دارد که از خصلت مظلوم‌نماییِ یهود برخاسته است و دولت‌های غربی آن را پوششی قرار دادند تا این رژیم منحوس هر اقدام خبیثانه‌ای که دلش خواست انجام دهد؛ اما مردم دنیا بیدار و هشیار شدند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، اکنون در شرایطی قرار گرفتیم که دنیا علیه اقدامات خبیثانه یهودیان صهیونیست بپا خاستند و اقداماتی را در قالب خیزش‌های مردمی و دانشجویی در دفاع از مردم مظلوم غزه و علیه سیاست‌های حکام خود درباره حمایت از رژیم کودک‌کش اسرائیل انجام می‌دهند.

آنچه که از سوی برخی رسانه‌های غربی به ویژه رسانه‌های نیابتی‌شان به خورد مردم داده می‌شود، تحریف اسرائیل‌ستیزی به صورت یهودی‌ستیزی است. اکنون که غرب در موضع ضعف قرار گرفته، سعی می‌کند به مردم دنیا القاء کند که این عده که برای محکومیت جنایت‌های صهیونیست‌ها به خیابان‌ها آمدند، با یهودیان و آیین یهودیت مشکل دارند؛ مسئله‌ای که به روشنی گویای انفعال سیستم غرب در حمایت از صهیونیست‌هاست و نیازی به تبیین و توضیح ندارد.

حجت الاسلام محمد کاشانی کارشناس فرقه‌ها و ادیان و نویسنده کتاب «اخلاق جنگ (حقوق بشر دوستانه) در اسلام و مسیحیت» در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم درباره جریان یهودی‌ستیزی در رسانه‌های غرب گفت: ماجرا از این قرار است که در تاریخ اروپا یک داستانی وجود داشته به نام یهودی ستیری. دلیلش این است که مسیحیان، یهودیان را قاتل عیسی می دانستند که البته به تصریح قرآن، خود یهودیان به قتل عیسی علیه‌السلام اقرار می‌کردند؛ لذا اصولاً هر کجا که با یهودیان همسایه بودند، از آزار آنان فروگذار نمی‌کردند.

وی افزود: از دیگر سو، در طول قرون وُسطی، دورانی داریم که با یهودیان ستیز کردند، حتی در برهه‌هایی در اسپانیا اموالشان را تصاحب کردند و فقط اجازه دادند زنده خارج شوند. شبیه این اتفاق در انگلیس افتاد؛ محله‌هایی یهودی‌نشین بودند، منتها دولت انگلیس به آنان اجازه زندگی در میان مردم عادی را نمی‌داد. این مسئله تبدیل به این شد که دولت‌های غربی وابسته به صهیونیزم جهانی، جریانی را با عنوان مبارزه با یهودی ستیزی شکل دهند.

نمود مظلوم‌نماییِ یهود؛ از هولوکاست تا حماسه «طوفان اقصی»

این کارشناس ادیان با اشاره به اینکه داستان «مبارزه با یهودی‌ ستیزی» تبدیل به لباس رویین‌تنی برای صهیونیست‌های یهودی شد تا هر ظلمی را روا دارند، گفت: آنها به بهانه این سیاست به خود اجازه دادند هر عمل قبیحی را انجام دهند و اکنون مشاهده می‌کنیم در رفتاری که از سبوعیت آنها برخاسته، مردم غزه را به خاک و خون می‌کشند و هر فرد و گروهی هم که اعتراض کند، به او نسبت یهودستیز می‌دهند. حتی به کسی اجازه انتقاد از رژیم جعلی اسرائیل را نمی‌دهند.

حجت الاسلام کاشانی افزود: اما مردم دنیا بیدار و هشیار شدند و جامعه بشری اجازه نمی دهد به هر عنوانی مظلومان عالم کشته شوند بلکه ماجرا غزه فصلی برای آغاز خیزش مردم علیه هر جنایت و کشتاری در هر جای عالم است. بنابراین یهودی‌ستیزی یک پیشینه تاریخی دارد که از خصلت مظلوم‌نماییِ یهود برخاسته است و دولت‌های غربی آن را پوششی قرار دادند تا این رژیم منحوس هر اقدام خبیثانه‌ای که دلش خواست انجام دهد.

خصلتی که کافران یهود را به خونخواری و جنگ‌افروزی کشاند

این کارشناس ادیان در انتها گفت: نه ما مسلمانان و نه هیچ امت دیگری با هیچ دینی مخالف نیستیم بلکه در دینمان توصیه شدیم حتی فرد یهودی را تکریم کنیم. رسول خدا صلی الله علیه و آله می‌فرماید «أَکْرِمِ الضَّیْفَ وَ لَوْ کَانَ کَافِراً»؛ یعنی مهمانت را گرامی بدار هرچند کافر باشد. این‌ها آموزه‌های ماست. ادیان در کشور ما حق زندگی دارند و در مجلس شورای اسلامی نمایندگانی از یهودیان داریم. پس دنیا با روند ظلم و جنایت و کشتار و وحشی‌گری مسئله دارند نه با دین.

وعده قرآنی نابودی صهیونیسم در آخرالزمان / نظریات تفسیری درباره زمان تحقق عذاب بنی‌اسرائیل

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • بخش قابل توجهی از یهودیان از جنایات رژیم صهیونیستی اعلام بیزاری کرده‌اند
  • برنامه هیات‌های مذهبی برای سالروز شهادت امام صادق(ع) اعلام شد
  • تنفر جهانی از اسرائیل و صهیونیزم یا یهودی ستیزی؟
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا
  • ضرب سکه نقره ویژه بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران از سوی بانک مرکزی
  • بیانیه آشوریان ارومیه در محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن کریم
  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد
  • حرکت آزادانه و شجاعانه دانشجویان غربی قابل تحسین است
  • تصاویری جالب از بازدید یهودیان اولترا ارتدوکس اسرائیل از موشک ایرانی