Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان یزد - علی ارمی گفت: پروژه بازچرخانی پساب حداکثر تا خرداد سال  آینده به بهره برداری می‌رسد که در نتیجه آن می‌توان به پایدار شدن آبخوان منطقه امیدوار بود.

او گفت: پس از طرح ایده این پروژه، نسبت به انجام مطالعات آن از سوی مشاور اقدام شد، کلیات طرح نیز در شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور مصوب و عملیات طراحی و تهیه نقشه‌های اجرای پروژه توسط واحد فنی طرح و توسعه ظرف ۲ ماه انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این مسئول در پاییز امسال تامین اعتبار مربوط به بخش تامین لوله و اجرا از منابع داخلی شرکت اخذ و فرایند برگزاری مناقصه نیز در حال انجام است.

ارمی می گوید: با برنامه ریزی انجام شده از اوایل اسفند امسال، عملیات احداث خط لوله آغاز می‌شود و حداکثر تا پایان خرداد سال ۱۴۰۱ فاز اول پروژه به بهره برداری می‌رسد.

ارمی، خط لوله به طول چهار هزار و ۳۰۰ متر از لوله GRP به قطر ۴۰۰ میلیمتر به همراه نصب شیرآلات و اتصالات مربوطه و حفر و آماده سازی ۳ حلقه چاه جذبی به عمق ۳۰ متر را از مشخصات کلی فاز یک پروژه مورد اشاره اعلام کرد.

او می‌گوید: استفاده مجدد از بازچرخانی پساب زمانی اهمیت می‌یابد که افزایش روز افزون جمعیت، کاهش نزولات جوی و خشکسالی در سالیان اخیر باعث کاهش سطح آب منابع زیر زمینی و کاهش منابع سطحی شده و بشر را مجبور کرده به دنبال استفاده از منابع آبی جدید باشد.

ارمی گفت: امروزه پساب تصفیه شده حاصل از تصفیه خانه‌های فاضلاب به عنوان یک منبع جدید و دائمی مورد توجه کارشناسان جهت جبران کمبود آب قرار گرفته است و لذا به روش‌های گوناگونی می‌توان از پساب تصفیه شده استفاده کرد و جلوی هدر رفت آب را گرفت.

انتهای پیام/و

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتقال آب تامین آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۶۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ تلخ ۲ کارگر در حادثه عملیات لوله‌گذاری در شیراز

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، رضا جاویدی ‌در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این حادثه پیش از ظهر امروز شنبه، ۸ اردیبهشت رخ داده است، افزود: عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی در میدان دولت ابتدای بولوار میثم در حال انجام بود که سه کارگر پیمانکار طرف قرارداد شهرداری منطقه ۵ در حین انجام عملیات لوله‌گذاری در پی ریزش جداره مسیر حفاری در هنگام عملیات خاکبرداری دچار حادثه شدند.

بیشتر بخوانید: امیر ملکی‌پور درگذشت + سوابق

وی ضمن ابراز همدردی و تسلیت به خانواده داغدار کارگران فوت شده، اضافه کرد: با حضور به موقع نیروهای آتش‌نشانی یکی از کارگران، زنده از زیر خاک بیرون کشیده شد اما متاسفانه با وجود انجام عملیات، ۲ کارگر پیمانکار فوت کردند.

سخنگوی شهرداری شیراز با ابراز تاسف از وقوع این حادثه، ادامه داد: اجساد کارگران فوت شده با نظارت مقام قضایی جهت انتقال به پزشکی قانونی تحویل عوامل مربوطه شده است.

وی یادآور شد: شهرداری شیراز در راستای توسعه شبکه دفع آب‌های سطحی به‌منظور جلوگیری از آبگرفتگی معابر و بر اساس برنامه‌ریزی‌ها و مطالعات انجام شده، اقدام به اخذ پیمانکار جهت اجرای پروژه لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی این محل کرده است.

انتهای پیام /

کد خبر: 1228592 برچسب‌ها اخبار حوادث

دیگر خبرها

  • پاکستان بر عزم خود برای اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید دارد
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • راه‌اندازی فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان از اهداف مهم شورای ششم است
  • ۲ کارگر حین عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی شیراز جان باختند
  • فوت دو کارگر حین اجرای عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی در شیراز
  • مرگ تلخ ۲ کارگر در حادثه عملیات لوله‌گذاری در شیراز
  • مهمترین فاکتورها برای تهیه لوله گازی چیست ؟
  • ‌فوت ۲ کارگر در حادثه عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی در شیراز
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است