Web Analytics Made Easy - Statcounter

ائتلاف نوری المالکی در بیانیه‌ای ضمن تاکید بر یکپارچه ماندن کمیته هماهنگی (الاطار التنسیقی) گفت که این احزاب به گفتگو‌های خود با بقیه احزاب سیاسی برای دستیابی به اهداف ملی مشترک و تشکیل دولتی توافقی ادامه می‌دهد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «نوری المالکی» رئیس ائتلاف دولة القانون امروز با اعضای فراکسیون این ائتلاف در مقر پارلمان عراق در بغداد تشکیل جلسه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش موازین نیوز، دفتر المالکی در بیانیه‌ای اعلام کرد: در این جلسه پاره‌ای از پرونده‌های سیاسی و امنیتی و نیز رویداد‌های همراه با اولین جلسه پارلمان پنجم عراق مورد بررسی قرار گرفت.

در این بیانیه بر اهمیت همکاری همه احزاب ملی عراق در داخل پارلمان و رفع همه اختلاف‌های میان آن‌ها و دوری از فضای تنش تاکید شده و آمده است: ما بار دیگر بر موضع ائتلاف دولة القانون در رد حملات اخیر علیه مقر‌های احزاب سیاسی و نمایندگی‌های دیپلماتیک تاکید می‌کنیم، زیرا این حملات تروریستی ثبات عراق را نمی‌خواهد.
نخست وزیر اسبق عراق بر یکپارچگی احزاب کمیته هماهنگی (الاطار التنسیقی) تاکید کرد و گفت: این احزاب به گفتگو‌های خود با جنبش‌ها و بقیه احزاب سیاسی ادامه می‌دهد تا ضمن تقویت پیوند‌های اعتماد بین شرکای سیاسی، تلاش‌ها برای دستیابی به اهداف ملی مشترک و تشکیل دولتی توافقی که خواسته‌های ملت عراق را جامه عمل بپوشاند، یکپارچه شوند.

از سوی دیگر خبر رسیده است که مقاماتی از کمیته هماهنگی عصر امروز در منزل حیدر العبادی، نخست وزیر اسبق عراق جمع شده اند تا تازه‌ترین تحولات سیاسی را بررسی کنند.

العبادی عصر امروز در توییتر خطاب به سیاستمداران نوشت: خون عراقی‌ها را در کشمکش‌های بیهوده هدر ندهید.

وی افزود: مردم منتظرند تا گروه‌های سیاسی تلاش‌های خود را در برنامه بازسازی، ارتقای سطح زندگی، تأمین آنچه برای شهروندان خوب است و توقف تهدید‌هایی که منجر به تخریب و جنگ می‌شود، متحد کنند.

العبادی ادامه داد: عراقی‌ها خون‌های گرانبهایی را برای آزادسازی شهر‌های خود از دست تروریسم داعش نثار کردند، بنابراین خون آن‌ها را در مبارزات بیهوده هدر ندهید و دشمنان ما را در برابر ما جسور نکنید.

طی روز‌های اخیر در بحبوحه تنش‌های سیاسی جاری در عراق و رایزنی‌های گروه‌های سیاسی برای تشکیل دولت، حملاتی علیه مقر‌های برخی احزاب و همچنین پایگاه‌ها و سفارت آمریکا در عراق انجام شد که بسیاری از سیاستمداران عراقی این عملیات‌ها را مشکوک و در راستای ایجاد اختلاف میان گروه‌های شیعی در تشکیل کابینه آتس این کشور دانستند.

بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای، مقتدی الصدر که جریان متبوع وی بیش‌ترین تعداد کرسی را در پارلمان کسب کرده است، برای تشکیل کابینه حاضر نیست با همه احزاب چارچوب هماهنگی از جمله ائتلاف نوری المالکی، ائتلاف کند و از همین رو تهدید کرده که با کُرد‌ها و سنی‌ها ائتلاف تشکیل خواهد داد؛ یعنی به واقع به دنبال منزوی کردن برخی نیرو‌های حاضر در چارچوب هماهنگی و به حاشیه راندن آن‌ها به بهانه رفتن به سمت اپوزوسیون است.

طبق اعلام نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق، فراکسیون «صدر»، وابسته به مقتدی صدر با ۷۳ کرسی در رتبه اول، ائتلاف «تقدم» (که از بزرگترین ائتلاف اهل سنت محسوب می‌شود) با ۳۷ کرسی در رتبه دوم، ائتلاف «دولت القانون» به رهبری نوری مالکی با ۳۳ کرسی در رتبه سوم قرار گرفتند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نوری المالکی عراق ائتلاف نوری المالکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۸۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: حمله به رفح به یک نزاع سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است

یکی از رهبران جنبش حماس گفت عملیات رفح بیش از آنکه یک تحرک نظامی باشد، به یک نزاع سیاسی داخلی برای رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا، «اسامه حمدان» عضو ارشد جنبش حماس روز پنجشنبه در سخنانی عنوان کرد کشورهایی که اقدام به صدور بیانیه‌های مشترک می‌کنند، بهتر است تحرکی عملی برای توقف جنگ در غزه داشته باشند.

حمدان افزود: عملیات رفح بیش از آنکه یک تحرک نظامی باشد، به یک کشمکش سیاسی داخلی برای رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

وی تأکید کرد گردان‌های القسام به عنوان شاخه نظامی حماس تا زمانی که اشغالگری وجود داشته باشد، پابرجا خواهد بود و پس از تشکیل کشور فلسطین هم در مورد آن تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

وی افزود: ما در برابر فرصتی حقیقی برای وحدت فلسطینیان بر سر پروژه آزادسازی و تشکیل کشور مستقل فلسطین هستیم و با گروه‌های فلسطینی طرحی را برای تشکیل دولت اضطراری بر اساس قاعده توقف جنگ در غزه ارائه دادیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایران و روسیه ائتلاف دفاعی تشکیل می دهند؟
  • حمله به رفح به یک درگیری سیاسی در اسرائیل تبدیل شده است
  • حماس: حمله به رفح به یک نزاع سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است
  • حمله افراد نقاب‌پوش به یک نشست سیاسی در سوئد
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • مستقل شدن روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی پیگیری می‌شود
  • ضروت تسریع در اجرای پروژه فیبرنوری در خوزستان
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • اردن خود را متعهد به تأمین امنیت رژیم صهیونیستی می‌داند
  • اولین نتایج سفر اردوغان به عراق/ تشکیل ستاد عملیات مشترک بین آنکارا و بغداد