Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - کراس اوور‌ها طرفداران زیادی دارند که از جمله آن‌ها می‌توان به مزدا CX-۹ و تویوتا هایلندر اشاره کرد. این ۲ خودرو دارای پیشرانه‌های مشابه هستند، اما در برخی امکانات متفاوت هستند که در این گزارش آن‌ها را بررسی کرده ایم.

هایلندر: به نظر می‌رسد تویوتا جذابیت جدیدی نسبت به رنگ قرمز پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حداقل از نظر رنگ‌بندی، کابین XSE در سوپرا نامناسب به نظر نمی‌رسد. با این حال، خوشبختانه، این سطح قرمزی لکسوس نیست. شما نمی‌توانید قسمت زیادی از رنگ را از روی صندلی راننده ببینید، زیرا داشبورد کاملاً سیاه است در حالی که رنگ قرمز بیشتر برای تزئینات صندلی اختصاص دارد.

اگرچه درج‌های فیبر کربن مصنوعی به نظر فریبنده می‌آیند، هایلندر مانند اکثر تویوتا‌های مدرن دارای یک دایره چیدمان خوبی است. صندلی‌ها راحت هستند و از جنس سافتکس و پارچه ساخته شده اند. همچنین مقدار نسبتاً زیادی پلاستیک سخت در کابین وجود دارد که باعث می‌شود احساس برتری که کابین می‌خواهد ارائه دهد، ارزان‌تر شود.

     

صندلی‌های جلو بسیار جادار و راحت هستند، اما احساس می‌کنید که روی آن‌ها نشسته‌اید تا روی آن‌ها. از این نظر، بیشتر شبیه یک SUV است تا یک کراس اوور. من شخصاً روکش ماشینی مزدا را ترجیح می‌دهم، اما این یک موضوع ترجیح شخصی است. ردیف دوم یک و نیم اینچ فضای پای بیشتری نسبت به مزدا ۳۹.۴ اینچی دارد، علیرغم اینکه دو اینچ کاملتر از تویوتا است.

اما فضای سر داستان متفاوت است. از نظر فنی Highlander ردیف دوم جادارتری دارد، اما دریچه‌های تهویه مطبوع روی سقف مستقیماً در خط دید بیرون می‌زنند. مخصوصاً برای سرنشینان قد بلندتر آزاردهنده خواهد بود. همچنین احساس کلی فضا را در ردیف دوم می‌خورد.

     

CX-۹: CX-۹ قدیمی‌تر از دو کراس اوور اینجاست و با این حال از نظر راحتی پا به پای هایلندر ایستاده است؛ و حتی توانسته در کیفیت کابین و احساس فضا از تویوتا پیشی بگیرد. جایی که Highlander در داخل احساس برتری می‌کند، مزدا احساس لوکسی می‌کند. در اینجا هیچ ترکیب پارچه و سافتکس وجود ندارد: چرم در رنگ قرمز گارنت صندلی‌ها را تزئین می‌کند. بسیار ظریف‌تر از تریم قرمز روشن XSE، رنگ تیره تر، ظرافتی را به کابین می‌بخشد که در هایلندر غایب است. جایی که کابین تویوتا در مرز خودنمایی می‌کند، مزدا رام و مینیمال است.

هایلندر: راستش را بخواهید، هم من و هم کایل فکر می‌کردیم که تریم XSE باید مجهزتر می‌شد. عدم وجود فرمان گرم شونده تا حد زیادی بارزترین نقص در کابین است. همچنین فقط برای صندلی‌های جلو گرمکن ارائه می‌دهد در حالی که ردیف وسط حتی چنین گرمایشی را ندارد. سپس سیستم اطلاعات سرگرمی قدیمی ۸.۰ اینچی وجود دارد.

     

تویوتا به سیستم Entune که پاسخگو است، اما ظاهری کسل کننده دارد و استفاده از آن به طرز خشمگینی گیج کننده است، گیر کرده است. خوشبختانه، Apple CarPlay و Android Auto را ارائه می‌دهد. این خبر برای دوربین دنده عقب نیز بهتر نیست. وضوح آن شبیه به تلویزیون CRT از اوایل دهه ۹۰ است؛ و خطوط شبکه فعال نیز دریافت نمی‌کنید.

CX-۹: خوب، صادقانه بگویم، لیست ویژگی‌های مزدا نیز الهام‌بخش نیست. اما حداقل توضیحی برای آن وجود دارد. یک صفحه نمایش لمسی جدیدتر ۱۰.۲۵ اینچی با CX-۹، ۲۰۲۱ در ایالات متحده همراه با خدمات متصل مزدا در دسترس خواهد بود. اما CX-۹ با مشخصات کانادایی همچنان به نسل اول صفحه نمایش ۹.۰ اینچی اطلاعات سرگرمی پایبند است. پس این چیزی است که ما در حال حاضر در مورد آن قضاوت خواهیم کرد. هر دو کنترل لمسی و شماره گیری را ارائه می‌دهد، اما وضوح و پاسخگویی قدیمی و قدیمی به نظر می‌رسد. وضوح دوربین معکوس تقریباً مشابه Highlander است و هیچ خط شبکه فعالی وجود ندارد.

   

هایلندر: با توجه به اینکه موتور V۶ آزمایش شده و آزمایش شده که هایلندر قدرت ۲۹۵ اسب بخار و گشتاور ۲۶۳ پوند فوت تولید می‌کند، منصفانه است که فرض کنیم تویوتا موتوری پرحرکت خواهد بود. این فرض اشتباه خواهد بود. ممکن است قدرتمند باشد، اما پر جنب و جوش نیست. V۶ بیشتر قدرت خود را در قسمت بالایی استفاده می‌کند، بنابراین شما واقعاً باید از آن برای پیشرفت سریع استفاده کنید؛ و نقشه دریچه گاز و اتوماتیک هشت سرعته در بهترین حالت کند هستند. سوزن تاچ زمان شیرین خود را برای حرکت می‌گیرد و هر بار که از آن می‌خواهید جابجا شود، گیربکس از پشت روزنامه‌اش به شما خیره می‌شود.

CX-۹: همانطور که هایلندر یک تویوتا معمولی است، CX-۹ مزدای اصلی است. قدرت خود را از یک موتور ۲.۵ لیتری SKYACTIV-G توربوشارژ چهار دیگ تامین می‌کند. اگرچه به طور قابل توجهی قدرت کمتری نسبت به V۶ تویوتا تولید می‌کند، اما همانطور که کایل می‌گوید، «تویوتا را برای گشتاور کم از بین می‌برد». فقط از دور ۲۰۰۰ دور در دقیقه ۳۲۰ پوند فوت می‌کند، در حالی که برای احساس ضربه زدن باید هایلندر را به بیش از ۴۴۰۰ برسانید و دوباره همانطور که همکار من می‌گوید، "مردم گشتاور را هدایت می‌کنند. " اگرچه در اینجا یک اخطار وجود دارد. شما باید از سوخت اکتان ۹۱ استفاده کنید تا به ترکیب کامل ۲۵۰ اسب بخاری ۳۲۰ پوند فوت برسید. اما حتی با مایع اکتان ۸۷، گشتاور فقط ۱۰ پوند فوت کاهش می‌یابد. با این حال، قدرت به ۲۲۷ اسب بخار کاهش می‌یابد. در اطراف شهر بعید است که متوجه شوید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت خودرو تولید خودرو صندلی ها پوند فوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۸۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، استفاده از هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء در سال های اخیر منجر به پیشرفت های قابل توجه در صنایع مختلف شده است. در همین راستا یک شرکت دانش‌بنیان در کارخانه نوآوری آزادی (شعبه پارک فناوری پردیس) با استفاده از هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء توانسته است محصولی را در حوزه حمل و نقل به بازار عرضه کند.

آیه غفرانی هم بنیان گذار این شرکت دانش‌بنیان در خصوص ایده اولیه تأسیس این مجموعه گفت: این شرکت از سال 1401 فعالیتش را در مرکز نوآوری دیجی‌کالا (دیجی‌نکست) واقع در کارخانه نوآوری آزادی آغاز کرده است. با وجود چالش های گسترده و متنوع در حوزه حمل و نقل،  تمرکز خود را بر حل مشکلات این حوزه با استفاده از فناوری های نو قرار داده که در نهایت منجر به تولید پلتفرم هوشمند مدیریت ناوگان حمل و نقل شد.

وی افزود: پلتفرم مدیریت ناوگان با هدف کاهش هزینه و ریسک شرکت‌های پخش و حمل و نقلی، خدمات متنوعی را ارائه کرده است. این خدمات شامل یک پلتفرم جامع نرم افزاری در کنار انواع مختلف و متنوع ماژول‌های سخت افزاری می‌باشد. هدف اصلی ما، ایجاد یک بستر یکپارچه، هوشمند و مطمئن برای شرکت‌ها و سازمان‌هاست که بتوانند بهره‌وری فرایندهایشان را بهبود داده، کیفیت خدماتشان را بالا برده و با ابزارهای مختلفی که ما در اختیارشان قرار می‌دهیم هزینه‌های مربوط به سوخت، نگهداری تعمیرات و خسارات تصادفات را تا حد بسیار زیادی کاهش دهند.

غفرانی همچنین در خصوص امکانات این پلتفرم گفت: امکانات ارائه‌شده توسط سیستم مدیریت ناوگان شامل ۲ بخش نصب و راه‌اندازی ماژول‌های متنوع سخت افزاری و امکانات گسترده نرم افزاری است.

وی گفت: ماژول‌های سخت افزاری شامل نصب انواع مختلف ردیاب به منظور نظارت بر موقعیت لحظه‌ای خودرو و راننده، قفل هوشمند درب کابین، پایش اطلاعات مهم از کامپیوتر خودرو، پایش لحظه‌ای دما و رطوبت کابین جهت زنجیره حمل سرد و نصب دوربین کابین جهت رصد کامل و دقیق رخدادهای داخل کابین و جاده به صورت همزمان است.

هم بنیان گذار مجموعه کارپو ادامه داد: این شرکت توانسته است در کمتر از ۱ سال از آغاز فعالیت خود، عنوان دانش‌بنیان را کسب کرده و به عضویت مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی مازندران و پارک فناوری پردیس در بیاید.

وی در خصوص برنامه های این شرکت در سال 1403 نیز گفت: این شرکت در ۲ سال اول تاسیس خود، تمرکز خود را صرفاً برروی نیازسنجی بازار و توسعه محصول گذاشت. اما در سال جدید برنامه ما ورود جدی به بازار در کنار توسعه و ارتقاء همیشگی محصول است.

غفرانی در پایان، حضور در کارخانه نوآوری آزادی را موجب تسهیل برخی از فرایندها مانند کسب برخی مجوزها، ارتباط راحت‌تر با بازار، شبکه سازی گسترده و حضور در محیطی پویا برشمرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تویوتا برای جوانان و خانواده ها خودروی برقی می سازد
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • رونمایی از مزدا EZ-۶ در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴
  • انجام ۱۱۱۴ مصوبه در شورای شهر علی آباد کتول
  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • (تصاویر) مزدا آر ایکس ۷؛ زیبای ژاپنی
  • مزدا آر ایکس7؛ زیبای ژاپنی (عکس)
  • گاک آیون وی ؛ الگو طراحی این خودرو چینی یک دایناسور بوده است! (+تصاویر)
  • برچسب نانویی هیوندای، خودرو را در تابستان ۱۰ درجه خنک‌تر می‌کند!