Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از وب مِد، محققان در بررسی یک مجموعه داده، به افزایش ۲.۶ برابری موارد جدید ابتلاء به دیابت در میان کودکان پی بردند. در مجموعه داده دوم، آنها به ۳۰ درصد افزایش پی بردند.

«شارون سیداح»، نویسنده اصلی مطالعه از مرکز کنترل بیماری‌ها در آمریکا، گفت: «افزایش در موارد ابتلاء به دیابت نوع ۱ و نوع ۲ در بین افرادی که مبتلا به کووید ۱۹ بودند و افرادی که بدون علامت بودند اما آزمایش شأن مثبت بود مشاهده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

محققان مطمئن نیستند که ابتلاء به دیابت نوع ۲ بعد از کووید ۱۹ یک بیماری مزمن باشد یا یک مشکل موقتی که زود برطرف می‌شود چراکه کودکان فقط برای حدود چهار ماه تحت نظر بودند.

وی در ادامه افزود: «با این حال یافته‌ها به اهمیت واکسیناسیون همه کودکانی که واجد شرایط واکسن کووید ۱۹ هستند، استفاده از ماسک و حفظ فاصله اجتماعی برای محافظت از کوچک‌ترین کودکانی که هنوز واجد شرایط نیستند و نظارت طولانی بر کودکان اشاره دارد.»

وی خاطرنشان می‌کند: «پزشکان، متخصصان اطفال و والدین باید از علائم و نشانه‌های دیابت آگاه باشند تا بتوانند در مورد کودکان خود این عارضه را تشخیص دهند.»

شایع‌ترین علائم و نشانه‌های دیابت عبارتند از افزایش تشنگی، تکرر ادرار، افزایش گرسنگی، کاهش وزن ناخواسته، درد معده، حالت تهوع، استفراغ و احساس خستگی.

چندین مطالعه نشان داده است که خطر ابتلاء به دیابت در بزرگسالان مبتلا به کووید ۱۹ افزایش می‌یابد و محققان در اروپا افزایش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۱ را در بین کودکان گزارش کرده اند. با این حال، مطالعه کنونی اولین مطالعه‌ای است که افزایش خطر را برای هر دو نوع دیابت نشان می‌دهد.

به گفته محققان، کووید ۱۹ ممکن است به سیستم‌های اندامی که خطر دیابت را در بر می‌گیرند آسیب برساند. این ویروس همچنین ممکن است مستقیماً به سلول‌های پانکراس (لوزالمعده) حمله کند و باعث استرس و قند خون بالا در طول عفونت شود و متابولیسم گلوکز را تغییر دهد. افزایش وزن ناشی از این پاندمی و بی تحرکی نیز می‌تواند در تشدید پیش دیابت به دیابت نقش داشته باشد.

کد خبر 5401477

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 دیابت ویروس کرونا واکسن کرونا کووید 19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سویه اومیکرون کرونا آمار کرونا واکسیناسیون ارز دارو سازمان نظام پزشکی زنان شیوع کرونا پروتکل های بهداشتی بارداری دانشگاه علوم پزشکی تهران ابتلاء به دیابت کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۹۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ویتامین موجب افزایش قد می‌شود

 به گزارش تابناک، رشد و توسعه فیزیکی کودکان یکی از دغدغه‌های اصلی والدین است که در آن، قد بلند ترجیح داده می‌شود و به عنوان نشانه‌ای از سلامت و تندرستی در نظر گرفته می‌شود.

علاقه به داشتن قد بلند نه تنها در میان کودکان بلکه در میان والدین آنها نیز مشهود است، چرا که اغلب با مزایایی چون اعتماد به نفس بالاتر و موقعیت‌های اجتماعی بهتر همراه است. با این حال، تعیین قد نهایی یک فرد تحت تاثیر عوامل متعددی از جمله ژنتیک، تغذیه و سبک زندگی قرار دارد.

به گزارش فرطب، ژنتیک به طور قطعی در تعیین قد نقش دارد، اما تغذیه صحیح نیز می‌تواند تاثیر بسزایی بر روند رشد قدی داشته باشد. تغذیه کافی و متعادل باعث تامین مواد مغذی لازم برای رشد و نمو سلول‌ها و بافت‌های بدن به خصوص استخوان‌ها می‌شود. در این میان، اهمیت مصرف پروتئین و مواد مغذی خاص نظیر کلسیم و ویتامین D که نقش اساسی در تقویت ساختار استخوانی و بهبود رشد قدی دارند، نباید نادیده گرفته شود.

از این رو، درک اهمیت تغذیه در کنار عوامل ژنتیکی و توجه به نقش آن در تحقق پتانسیل رشد قدی کودکان، می‌تواند به والدین کمک کند تا با اتخاذ رویکردهای مناسب تغذیه‌ای، زمینه ساز رشد بهینه فرزندان خود باشند.

اهمیت تغذیه در رشد قدی کودکان
رشد قدی کودکان نه تنها تحت تاثیر عوامل ژنتیکی قرار دارد، بلکه تغذیه صحیح نیز نقش کلیدی در این فرآیند ایفا می‌کند. احمد اسماعیل زاده تاکید می‌کند که ویتامین‌ها و مواد مغذی ضروری برای رشد استخوان‌ها و بهبود قد کودکان حیاتی هستند.

تاثیر پروتئین بر افزایش قد کودکان
پروتئین، به عنوان یکی از اساسی‌ترین مواد مغذی برای تقویت بدن کودک و تحریک هورمون‌های رشد، معرفی شده است. این ماده مغذی برای سلامت ماهیچه‌ها، استخوان‌ها، پوست و سایر اندام‌های بدن ضروری است.

نقش لبنیات در رشد قدی
لبنیات، به ویژه شیر و ماست، حاوی پروتئین و دیگر مواد مغذی هستند که می‌توانند به افزایش قد کمک کنند. مصرف روزانه ۳-۴ وعده لبنیات به دستیابی به پتانسیل رشد در کودکان و نوجوانان کمک می‌کند.

اهمیت شیر و فرآورده‌های لبنی در دوران کودکی
شیر و فرآورده‌های لبنی منابع خوبی از انرژی، پروتئین‌ها، فسفر، منیزیم، ویتامین D و به ویژه کلسیم هستند که برای رشد و نمو کودک ضروری می‌باشند. مصرف این محصولات در دوران کودکی به تقویت استخوان‌ها و رشد اسکلتی کمک می‌کند.

تاثیر ویتامین D و کلسیم بر رشد قد
علاوه بر کلسیم، ویتامین D نیز در تقویت استخوان‌ها و بهبود رشد قدی نقش دارد. ویتامین D به تراکم و استحکام استخوان‌ها کمک کرده و کمبود آن می‌تواند به ضعف عضلانی و اختلال در رشد قد منجر شود.

افزایش ترشح فاکتور رشد شبه انسولین با مصرف لبنیات
محصولات لبنی نه تنها به جذب کلسیم کمک می‌کنند، بلکه ترشح فاکتور رشد شبه انسولین را نیز افزایش می‌دهند که این امر به نوبه خود به رشد اسکلتی کمک می‌کند.

از این رو، توجه به تغذیه مناسب و غنی از پروتئین، کلسیم، و ویتامین D در دوران رشد کودکان، می‌تواند به دستیابی به حداکثر پتانسیل قدی آن‌ها کمک کند.

 

دیگر خبرها

  • روش های موثر برای از بین بردن آسیب‌های ناشی از بدخوابی
  • پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • این ویتامین موجب افزایش قد می‌شود
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند