Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سیستان وبلوچستان با بیان این‌که پیگیری حق‌آبه هیرمند به عنوان جدی‌ترین برنامه مسوولان استانی و کشوری است، گفت: رایزنی‌های دیپلماتیک در این رابطه صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری برنا از سیستان و بلوچستان ، 

حسین مدرسی خیابانی در نشست با ائمه جمعه منطقه سیستان با بیان این‌که هیچ مانعی برای سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان نداریم، اظهار داشت: برای تسهیل و تسریع در فرآیند سرمایه‌گذاری‌های استان بسیاری از مجوزهای لازم، بدون نام از قبل صادر و مجوزهای موقت و مشروط نیز از سوی برخی دستگاه‌ها مانند محیط زیست اخذ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هم‌اینک مجوز بی‌نام برای راه‌اندازی ۴۰۰ مرغداری در استان سیستان و بلوچستان صادر شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در راستای ایجاد اشتغال روستایی امکان پرداخت تسهیلات کم‌بهره تا سقف یک میلیارد ریال وجود دارد که با توجه به خشکسالی‌های اخیر منطقه و از بین رفتن بخش قابل توجهی از کشاورزی و دامداری در منطقه، این موضوع فرصت مناسبی جهت ایجاد اشتغال برای جوانان به شمار می‌رود.

وی با اشاره به چگونگی فعالیت منطقه آزاد سیستان و افتتاح دفتر اجرایی آن، ابراز امیدواری کرد: با آغاز فعالیت این سازمان، رونق اقتصادی در منطقه شکل گیرد و تأثیرات مناسبی در حوزه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی رقم بخورد.

مدرس خیابانی در رابطه با عملیات احداث بزرگراه زابل-زاهدان افزود: با تخصیص اعتبارات ۵۰ کیلومتر دیگر به این بزرگراه اضافه خواهد شد.

وی انتقال آب از چاه‌نیمه چهار به چاه نیمه سه و انتقال آب از چاه‌نیمه ۲ به ۱، حفر چاه‌های ژرف و طرح انتقال آب از دریای عمان را از برنامه‌های تأمین آب آشامیدنی و بخش کشاورزی منطقه سیستان برشمرد.

استاندار سیستان و بلوچستان از پیگیری برای اجرای طرح رزاق و رفع مشکلات احداث کارخانه کاشی و سرامیک هامون در منطقه سیستان خبر داد.

همچنین در این نشست ائمه جمعه سیستان به بیان برخی مشکلات و مطالبات مردمی پرداختند و تسریع در رفع مسائل منطقه را خواستار شدند.

پیگیری حق‌آبه هیرمند به عنوان اصلی‌ترین مطالبه مردم، تسریع در اتمام پروژه‌های نیمه تمام، بکارگیری نیروهای متخصص در مناصب اداری، ایجاد مشاغل خرد و حمایت و ایجاد کسب و کارهای خانگی، فعالسازی و بهره‌مندی مردم از بازارچه‌های مرزی، اجرای طرح رزاق، اجرای طرح‌های هادی روستایی، توجه بیشتر به مسائل فرهنگی و مذهبی و ارتباط بی‌واسطه و حضور بیشتر مدیران در بین مردم از مهمترین محورهای مطرح شده از سوی ائمه جمعه منطقه سیستان در این دیدار بود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حق ابه هیرمند سیستان و بلوچستان منطقه سیستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۹۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود

 محمد کرمی  در جلسه با مدیرکل و معاونان اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: با هماهنگی های صورت گرفته در نوروز امسال، خوشبختانه این استان در سطح کشور خوش درخشید و عملکرد قابل قبولی از خود نشان داد که جای قدردانی دارد.

وی افزود: در ایام نوروز کمترین چالش و کمبود را شاهد بودیم و مسافران و گردشگران نوروزی سفر خوبی را تجربه کردند که این موضوع ثمره مهمان نوازی مردمان خوب و خونگرم این دیار و تعاملات و همکاری های صورت گرفته اعضای ستاد خدمات سفر سیستان و بلوچستان بود.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: این استان دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است و در زمینه گردشگری می‌تواند به رشد و توسعه آن کمک شایانی بکند و اگر گردشگری با چاشنی خلاقیت و نوآوری همراه شود تاثیر بیشتر و اثرگذاری دو چندانی خواهد داشت و باید در این بخش از همه ظرفیت ها بویژه ظرفیت نخبگانی، دانشجویی و دانش‌آموزان بهره کافی را برد.

ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان

وی تاکید کرد: گردشگری سیستان و بلوچستان با مشارکت مردم و همه گروه‌های مردمی در تحول و تغییر چهره استان بسیار موثر است و با ایجاد و فعال‌سازی تعاونی های تخصصی می‌توان مشارکت مردم را در این حوزه ها بیشتر کرد و از قدرت مردمی که قدرت بسیار ارزشمندی است به بهترین نحو استفاده کرد.

کرمی افزود: ارتباط با سایر کشورهای همسایه از جمله پاکستان، افغانستان و عمان باید جزو اولویت‌های اداره کل میراث فرهنگی در سیستان و بلوچستان باشد و با برگزاری نمایشگاه های مشترک صنایع‌دستی و گردشگری و تبادل فرهنگ‌ها برای تحکیم و تقویت این ارتباطات گام برداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی
  • تشریح برنامه‌های هفته معلم/ معلم کردستانی نمونه کشوری شد
  • معرفی ۳۰ معلم نمونه ادارات شهرستان و مناطق سمنان
  • مرغان آتشین مهاجر رقص کنان به تالاب بین المللی هامون بازگشتند
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • رونق حمل و نقل جاده‌ای کالا
  • رونق حمل و نقل جاده ای کالا