Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره راه‌اندازی معاونت فناوری ذیل وزارت علوم و فعالیت آن‌ها توضیح داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از روز‌های ابتدایی مسئولیت خود تصمیم به تفکیک معاونت فناوری از معاونت پژوهشی گرفت و اعلام کرد که برای تمرکز روی ایده‌ها و رشد نوآوری و هدایت آن‌ها به سمت صنعت و جامعه باید این اتفاق رخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برهمین اساس چندی نگذشت که این معاونت ایجاد و علی خیرالدین، مسئول آن طی حکمی از سمت وزیرعلوم منصوب شد.

وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری در یکی از سخنرانی‌های خود اعلام کرد که معاونت «فناوری و نوآوری» با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تعامل، تکامل و هم افزایی ویژه‌ای خواهند داشت، درواقع معاونت فناوری و نوآوری وزارت عتف با هدایت شایسته مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری موجب افزایش و زایش شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد شد و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم شرکت‌های دانش‌بنیان را در راستای تجاری‌سازی محصولات خویش حمایت می‌کند.

اما آنچه در این میان مبهم است، اینکه آیا موازی‌کاری بین وزارت علوم و معاونت علمی نخواهد شد؟ چرا که تاکنون همگان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور را به عنوان خالق و مسبب روی کار آمدن شرکت‌های دانش‌بنیان و هدایت صفر تا صدی آن‌ها می‌دانستند و حال در این عرصه چگونه وزارت علوم هم وارد می‌شود؟

در همین رابطه با پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهور صحبت کردیم.

 

 

پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره راه‌اندازی معاونت فناوری ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: راه‌اندازی این معاونت موازی‌کاری محسوب نمی‌شود و اتفاقا یکی از درخواست‌های معاونت علمی و فناوری از وزارت علوم نیز همین بوده است.

وی با بیان اینکه چنین معاونتی پیش‌تر نیز در وزارت علوم بوده و حال به کمک معاونت علمی و فناوری می‌آید، اظهار داشت: همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با وزارتخانه‌های مختلف از جمله وزارت دفاع، صنعت، معدن تجارت یا بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از طریق همین معاونت‌های فناوری آن‌ها است.

مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دلیل گستردگی فعالیت‌ها و پراکندگی مسئولیت‌ها، پارک‌های علم و فناوری به نوعی بی‌پناه شده بودند. بودجه دانشگاه‌ها می‌آمد و تا از بخش‌های مختلف به پارک‌های علمی برسد عملا چیزی باقی نمی‌ماند.

کرمی افزود: به همین خاطر عمده حمایت‌ها و هدایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که با پارک‌های علمی و فناوری بود، راه‌اندازی چنین معاونتی را ذیل وزارت علوم ایجاب می‌کرد. البته یکی از شروط یا بند‌های حکم انتصاب خیرالدین، معاون فناوری وزارت علوم، از سوی محمدعلی زلفی‌گل وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری این است که فعالیت آن‌ها موازی‌کاری با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نباشد.

وی در پاسخ به این سوال که پیش از این هم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با داشتن معاونت پژوهش و فناوری به این بحث ورود کرده بود و چرا مجددا تصمیم به تفکیک آن‌ها گرفته شد، عنوان کرد: این معاونت عمدتا به سمت فعالیت‌های پژوهش رفته بود و برای آنکه در وزارت علوم به پارک‌های علم و فناوری وزنی داده شود، معاونت فناوری راه‌اندازی شده است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرویز کرمی معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم معاونت علمی و فناوری موازی کاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات و فناوری معاونت فناوری موازی کاری وزارت علوم راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۹۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴

معاونت آموزشی وزارت علوم تاکید کرد دانشگاه‌های دولتی برای برگزاری تجمع حمایتی از اساتید و دانشجویان معترض به جنایات رژیم صهیونیستی از ساعت ۱۲ تا ۱۴ امروز تعطیل می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در نامه معاونت آموزشی وزارت علوم خطاب به رؤسای دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری آمده است:

«همانگونه که استحضار دارید دانشگاهیان در سراسر دنیا به ویژه کشورهای آمریکایی و غربی بر اساس دفاع از انسانیت و حقوق بشر جنبش‌های بشر دوستانه را رقم زدند و موجی مستحکم و استوار در حمایت و پشتیبانی از مردم مظلوم غزه به راه انداختند.

در همین راستا با توجه به برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در نظر گرفته شده در دانشگاه‌ها، معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن محکوم کردن فجایع رژیم خبیث اسرائیل و در حمایت از مردم بی دفاع غزه روز یکشنبه نهم اردیبهشت جاری از ساعت ۱۲ تا ۱۴ کلیه کلاس‌ها را تعطیل اعلام می‌دارد تا به همین مناسبت دانشگاهیان کشورمان با برپایی تجمعات گسترده پس از اقامه نماز در مساجد و میدان‌های اصلی دانشگاه‌ها حمایت خود را از استادان و دانشجویان معترض به جنایات رژیم کودک کش اسرائیل اعلام دارند».

کد خبر 748622

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم