Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@23:28:27 GMT

آیا حذف ارز ترجیحی به اقتصاد کشور کمک می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۵۰۶۹۳

آیا حذف ارز ترجیحی به اقتصاد کشور کمک می‌کند؟

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: با حذف ارز ترجیحی زنجیره فساد، توجیهی برای مفسدان نخواهد داشت و انگیزه‌ای برای آن‌ها ایجاد نمی‌کند.

حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا در خصوص حذف ارز ترجیحی اظهار کرد: وجود ارز ترجیحی حمایت از مصرف کننده است که در صورت حذف این ارز باید حمایت‌ها از کانال دیگری محقق شود تا به رانت و فساد منجر نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به رانتی که در ارز ترجیحی وجود دارد، نظر کارشناسان بر این است که ساز و کار حمایت از مصرف کننده به طریقی غیر از تخصیص ارز برای وارد کننده باشد.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به مساله‌ای که در مجلس شورای اسلامی نسبت به لایحه بودجه داشتیم، در صورتی که دولت سازوکار اجرای حذف ارز ترجیحی را به صورتی ترتیب دهد که کمترین آسیب به قشر ضعیف برسد و از طرفی مابه التفاوتی که براثر تورم پیش‌رو وجود دارد جبران شود با حذف ارز ترجیحی با دولت موافق هستیم.

وی اضافه کرد: در حال حاضر حذف ارز ترجیحی در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است تا ببینیم دولت سازوکار اجرایی را به چه صورت پیش می‌برد تا شاهد ساماندهی اقتصادی باشیم.

نقدعلی در پاسخ به این سوال که آیا حذف ارز ترجیحی به اقتصاد کشور کمک می‌کند؟ بیان کرد: اکنون در حاشیه برون مرزها به دلیل حمایت از ارز ترجیحی بسیاری از کالاها، محصولات تولیدی، لبنی و پروتئینی قاچاق می‌شود و رانت‌هایی در پروسه تخصیص ارز از ابتدای وارد کردن و انبار کردن در گمرکات و سپس ارسال به مبادی مصرف اتفاق می‌افتد.

کد خبر 549312

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ارز ترجیحی حذف ارز ترجیحی حذف دلار 4200 دلار 4200 تومانی نماینده خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مجلس شورای اسلامی حذف ارز ترجیحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۰۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی درباره فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.   نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد، ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.   وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند، عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.   اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبر‌های خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

دیگر خبرها

  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • راند دوم
  • مناظره کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • فهرست نامزدهای مورد حمایت جبهه «ایران قوی» منتشر شد
  • رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟