Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفت: امروز اتاق بازرگانی به پستویی برای تصمیمات خاص و استفاده از رانت‌ها و اطلاعات موجود تبدیل شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، غلامحسین شافعی در نشست هیئت نمایندگان اتاق ایران افزود: باید برای نجات اتاق بازرگانی از این وضع و تزریق خون جدید در درون تشکیلات اتاق، کاری مردانه و متفاوت با همه کار‌های قبل انجام داد تا زمینه‌ای به وجود آید که بتوان این نهاد را به ابزاری تبدیل کرد که بخش خصوصی و اقتصاد کشور به آن ببالد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اضافه کرد: برای حفظ و اعتلا و ارتقا جایگاه اتاق بازرگانی توسط یک تیم اجرایی با سیصد نفر کارگزار چه اقدام و تلاش انجام شده است؟ اتاق برای ورود به دایره تصمیم گیری‌ها یا حتی برای شنیده شدن نظراتش، به عزمی راسخ و کفشی آهنین نیاز داشته و دارد که متأسفانه هرگز این مبارزه و تلاش جدی با وجود برخورداری از بیش از شصت کرسی حاکمیتی در منصب‌های حیاتی از تیم مدیریتی حاکم اتاق بازرگانی دیده نشده است.

شعرا خطاب به اعضای هیئت نمایندگان اتاق ایران گفت: آیا در تاریخ ۱۵۰ ساله اتاق ایران، درآمدی به اندازه این دوران و ریخت و پاش‌هایی هم به اندازه این دوران سراغ دارید؟ آن هم با یک رأی گیری پنهانی و پیامکی؟ چه اصراری به مخفی کاری دارید؟ مگر از علنی بودن ترس دارید؟

وی افزود: آیا در تاریخ ۱۵۰ ساله اتاق ایران، نمایندگان اتاق در بیش از شصت کرسی حاکمیتی، تا این حد غیر پاسخگو بوده‌اند؟ چند نسخه گزارش از عملکرد آنان در این دو هزار روز مدیریت فعلی، برای اطلاع اعضا منتشر شده است؟ چند نماینده اتاق در مناصب حاکمیتی به علت ضعف عملکرد بر کنار شده؟ اصلاً در این دو هزار روز کدام مقام منصوب، به علت عملکرد ضعیف معزول شده است؟

این عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران گفت: هر یک از اعضای اتاق‌ها می‌توانند با رسانه‌ها مصاحبه و دیدگاه‌های خود را ابراز کنند، و در نتیجه درباره هر موضوع ممکن است چند نظر مختلف شنیده شود، اما در اینجا هیئت نمایندگان فرا اندیش که دسترسی به هیچ تریبون داخلی ندارند اگر از سرناچاری مصاحبه‌ای با یک رسانه اقتصادی غیر از اتاق بازرگانی انجام دهند او را ماده ۵ کرده و به کمیسیون انضباطی می‌سپارند تا به جرمش رسیدگی شود.

شافعی ادامه داد: استدعای امروز من توجه جدی همگان به آینده و انتخابات دور دهم است و از قرائن امر کاملاً مشهود است که قرار است درب بر پاشنه مقدمات و انتخابات دور نهم و هشتم و هفتم بچرخد و از هم اکنون در بعضی از اتاق‌ها استراتژی پوتین و مدودف در دستور کار قرار گرفته و قرار است با پشتوانه همان کارت‌های کذائی و کارت‌های جدید الصدور، انتخابات دور دهم نیز به سیاق ادوار قبل مهندسی و مدیریت شود و فقط در بعضی از اتاق شهرستان‌ها جای رؤسا با نواب رئیس عوض شود.

وی گفت: درخواست ما این است نخست انتخابات دور دهم صرفاً بر اساس کارت بازرگانی معتبر انجام شود، دوم آنکه از بین خود جمعی از مطالبه گران را به عنوان کارگروه نظارت بر اتاق ایران و اتاق شهرستان‌ها تعیین کنیم تا آن جمع با اختیارات اجرایی لازم و با همکاری و حمایت هیئت رئیسه اتاق را به ریل اصلی خود برگردانند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اتاق بازرگانی رانت اطلاعات هیئت نمایندگان اتاق اتاق بازرگانی انتخابات دور اتاق ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۰۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حمید محمد بن سالم روز دوشنبه در آیین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، اظهار داشت: از رئیس اتاق بازرگانی اصفهان و اعضای این مجموعه بابت میزبانی بسیار خوب تشکر می‌کنیم، باعث افتخار است که امروز در این مجمع حضور داریم، ما برای اولین‌بار است که به اصفهان می‌آییم و روز گذشته با یک اصفهان‌گردی در سطح شهر متوجه شدیم، اصفهان یکی از شهرهای زیبا برای گردشگری است.

وی گفت: در سال‌های گذشته مجمع جهانی اتاق‌های بازرگانی در دبی برگزار شد و آنجا موضوع تغییر سرویس‌های اتاق‌های بازرگانی مطرح شد، براین‌اساس ما می‌خواهیم تغییرات جدیدی به وجود بیاوریم. سرویس‌های جدید باید ایجاد شوند و سپس ارتقا یابند، ما نیاز داریم از هوش مصنوعی استفاده کنیم و به‌عنوان اتاق‌های بازرگانی باید اطمینان داشته باشیم که فعالیت‌ها نرم و روان انجام می‌شوند.

دبیرکل اتاق بازرگانی و صنایع امارات با تاکید بر اینکه در این مجمع باید توانایی کشورها را در نظر بگیریم، تصریح کرد: ما در امارات متحده عربی و در اتاق بازرگانی آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را یاد بگیریم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم، خوشبختانه تاکنون روابط خوبی با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای بخش‌های خصوصی هموار کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6092332

دیگر خبرها

  • ۳ درخواست عجیب روس ها از ایران در نمایشگاه اکسپو!
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند