Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، هر ساله دانشجویان در روزهای بعد از پایان زمان امتحانات نسبت به عدم درج نمرات در سامانه‌های آموزشی دانشگاه‌ها اعتراض دارند. این نارسایی باعث شده تا در برخی مواقع شاهد درج نمرات امتحانی دانشجویان چند روز مانده به انتخاب واحد ترم جدید باشیم. غافل از اینکه همین مقوله باعث بروز و تشدید استرس، اضطراب و سردرگمی در بین دانشجویان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عدم توجه به شرایط دانشجویان در حالی بروز می‌کند که در برخی مواقع، اساتید به‌رغم آیین‌ نامه آموزشی در ارائه نمرات دانشجویان اهمال کرده و در برخی مواقع هم کارشناسان در واحدهای آموزشی دانشگاه‌ها نسبت به بارگذاری نمرات دانشجویان کم توجهی می‌کنند. در برخی از دانشگاه‌ها این پاسکاری برای بارگذاری نمرات دانشجویان در بین اساتید و کادر آموزشی در حالی انجام می‌شود که  بر اساس دستور مرکز دانشگاه‌های آزاد کشور، استاد و مسئولان امر سر زمان مقرر حدود ۱۰ روز موظف به ارائه نمرات دانشجویان هستند. 

در دو سه سال اخیر به دلیل شیوع کرونا و برگزاری کلاس‌های مجازی ارزشیابی دانشجویان هر درس به صورت مستمر و تکوینی، در طول نیمسال تحصیلی انجام می‌شود. با توجه به رویکرد فعالیت محور در آموزش مجازی، قسمت عمده‌ای از نمره باید به فعالیت‌های مستمر دانشجو در طول نیمسال تحصیلی اختصاص یابد. بنابراین آزمونک‌ها (کوئیزها)، تکالیف و تمرینات خارج از کلاس، پروژه، سمینار، ارائه‌های کلاس، مشارکت در مباحث و گفت‌وگوهای کلاس و سایر مباحث مرتبط با درس، بخش عمده‌ای از نمره دانشجو را شامل می‌شود.

بررسی شیوه ارزیابی نمرات دانشجویان

اساتید به‌طور دقیق و مستمر می‌توانند نسبت به ثبت عملکرد و نمرات دانشجو اقدام ‌کنند. بخشی از نمره دانشجو  به آزمون پایانی اختصاص می‌یابد که نمره آزمون بین ۷ تا ۱۰ نمره آزمون پایانی است که نسبت به عدد ۲۰ مورد محاسبه و ثبت می‌شود.

بر اساس آیین‌نامه ۲۰ ارزیابی پیشرفت تحصیلی مطابق با ماده ۳۹ ارزیابی تحصیلی دانشجو در هر درس توسط استاد آن درس بر اساس میزان حضور و فعالیت دانشجو در کلاس، انجام تکالیف درسی، نتیجه امتحان بین نیمسال و همچنین پایان نیمسال صورت می‌گیرد. همچنین مطابق با تبصره یک این آیین نامه انجام امتحان میان ترم با هماهنگی و موافقت معاون آموزشی واحد خارج از ساعات تعیین شده در ماده ۹ آیین‌ نامه امکان‌پذیر است.

در این صورت نمره امتحان میان ترم ۲۵ درصد و سایر فعالیت‌های کلاسی ۵ درصد نمره درس است. نمره امتحان نیمسال الزاما باید ظرف مدت ۱۰ روز پس از امتحان به آموزش واحد ارائه شود. همچنین بر اساس تبصره ۲ برگزاری امتحانات پایان نیمسال برای هر درس الزامی و مطابق با ماده ۴۰ معیار ارزیابی نمره  نتیجه ارزیابی دانشجو در فاصله صفر تا ۲۰ قرار می‌گیرد. بر اساس دستورالعمل‌ها نمرات دانشجویان باید توسط اساتید در سامانه آموزشیار ثبت شود.

دانشجویان معترض به نمره خود بر اساس قانون چه اقداماتی انجام دهند؟

 بر اساس آیین نامه اعلام نمرات دانشجویان مطابق با ماده ۴۲  هر درس باید حداکثر تا یک هفته پس از تاریخ برگزاری امتحان آن درس به آموزش دانشکده یا واحد دانشگاهی اعلام شود. بر اساس تبصره ۱  این آیین نامه پس از اعلام نتایج، دانشجو می‌تواند حداکثر تا یک هفته درخواست تجدید نظر در نمره امتحانات خود را به گروه آموزشی مربوط تسلیم کند و استاد مربوط باید حداکثر ظرف مدت یک هفته اعلام نظر کند. همچنین در تبصره ۲ این آیین نامه آمده است نمره امتحانی پس از اعلام نهایی به اداره آموزش واحد دانشگاهی، مطلقا قابل تغییر نیست و مطابق با تبصره ۳ این آیین نامه نتایج کلی امتحانات هر نیمسال باید  قبل از نام نویسی نیمسال بعد اعلام شده باشد.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1125955 برچسب‌ها امتحانات پایانترم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نمرات دانشجویان آیین نامه نمرات دانشجو نمره امتحان دانشگاه ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۱۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردار کوثری: کار آمریکا به جایی رسیده که دانشجو سرکوب می‌کند

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به سرکوب دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا، گفت: سرکوب تجمعات دانشجویی نشانه ترس دولتمردان آمریکا بیداری عمومی مردم‌شان است.

به گزارش فارس، محمد اسماعیل کوثری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی پیرامون «سرکوب دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا»، گفت: آمریکایی‌ها در عمل خلاف شعار‌های خود عمل می‌کنند. آزادی و حقوق بشر جز شعار‌های آمریکا است. آمریکا مجسمه آزادی را به عنوان نماد خود قرار داده تا به جهانیان بقبولاند که مدافع آزادی است.

وی افزود: امروز آمریکا ۱۸۰ درجه خلاف شعار‌های خود عمل می‌کند. چرا که فرزند نامشروعش در منطقه رو به زوال است. از این رو تمام ملاحظات را کنار گذاشته و روی حقیقی خود را در معرض نمایش قرار داده است.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: امروز کار آمریکا به جایی رسیده که در درون کشور خود هم دست به اقدامات ضد بشری می‌زند و دانشجویان و اساتید صلح‌طلب را سرکوب می‌کند. پلیس آمریکا به صورت وحشیانه با معترضین بی دفاع برخورد می‌کند. این برخورد‌ها پرده از تفکر لیبرال برداشت.

کوثری در خاتمه گفت: طوفان الاقصی و وعده صادق چهره استبدادی آمریکا را به جهانیان نشان داد. نظام صهیونیست در حال سقوط است. با این سرکوب‌ها سعی در جلوگیری از این امر را دارند، اما نمی‌دانند هر چه بیشتر دست و پا بزنند بیشتر در این باتلاق فرو خواهند رفت.

دیگر خبرها

  • گلایه متقاضیان آزمون آموزگاری از نحوه محاسبه نمرات بومی
  • سردار کوثری: کار آمریکا به جایی رسیده که دانشجو سرکوب می‌کند
  • نامه رئیس دانشگاه میبد به رئیس دانشگاه کلمبیا/ به دانشجویان غیور خود فرصت اعتراض بدهید
  • زمانی: گلی که زدم تقدیم به کُردهای ایران
  • عکس| تصاویری از برخورد وحشتناک پلیس آمریکا با دختران دانشجو
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • داوطلبان برای ثبت سوابق تحصیلی بر اساس اعلام آموزش و پرورش اقدام کنند
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • خشن ترین تصاویر از رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان | نحوه برخورد با دختر دانشجو را ببینید