Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ سگ‌های ولگرد به صورت گله ای در سطح شهرها تردد دارند و کار به جایی رسیده که در میادین مرکزی شهرها مشاهده می‌شوند و مردم احساس امنیت کمتری دارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، چند سالی می‌شود که معضلی در سطح شهرستان‌های استان و شاید می‌توان گفت در کشور بوجود آمده است، بنام سگ‌های ولگرد که خطراتی برای مردم و از سویی کالبد سطح شهر ایجاد کرده و گلایه‌های مردمی را به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سگ‌های ولگرد به صورت گله ای در سطح شهرها تردد دارند و کار به جایی رسیده که در میادین مرکزی شهرها مشاهده می‌شوند و مردم احساس امنیت کمتری دارند.

خانمی در منطقه کوی شرقی گناباد در گفت‌وگو با خبرنگار مااظهارداشت: دیگر هر ساعتی نمی‌توانیم از خانه خارج شویم ، سگ‌های ولگرد پشت در خانه همیشه هستند که اگر کاری داشته باشیم نمی‌شود از ترس بیرون رفت.

وی ادامه داد: همسرم صبح اول وقت سرکار می‌رود و برای کارهای خانه و خرید از خانه خارج می‌شویم ولی در کوچه و خیابان آسایش نداریم.

یکی دیگر ازشهدوندان گفت: دیگر در سطح شهر امنیت نداریم، روز گذشته سگ‌ها به یکی از همشهریان حمله کرده و باعث آسیب به او شده اند.

وی عنوان کرد: مردم گناباد اول صبح و سرشب از ترس سگ‌های ولگرد جرات ندارند از خانه خارج شوند این موضوع روی اقتصاد شهر دارد تاثیر می‌گذارد و مغازه‌ها مشتریان خود را از دست می‌دهند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد جمعیت سگ‌های ولگرد طی دوسال گذشته زیاد شده و می‌توان گفت از زمانی که دستورالعمل اتلاف سگ‌های ولگرد تغییر و به دستورالعمل زنده‌گیری تبدیل شده تعداد این سگ‌ها در شهر افزایش یافته است.

برای پیگیری این موضوع به سراغ متولیان این امر می‌رویم و شاید اولین جا شهرداری باشد که در بین مردم به متولیان جمع آوری سگ‌های ولگرد تبدیل شده است.

در کل استان 5مرکز نگهداری سگ‌های ولگرد داریم

حمید زارع حسینی، شهردار گناباد در گفتگو با خبرنگار تسنیم اظهارداشت: افزایش تعداد سگ‌های بلاصاحب در سطح شهر از زمانی است که دیگر دستورالعمل اتلاف برداشته و تبدیل به زنده‌گیری و عقیم سازی تبدیل شد.

شهرداری: سگ‌هایِ ولگردِ شهرهای اطراف تهران را در نزدیکی پایتخت رها می‌کنندضرب‌الاجل یک ماهه رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی برای ساماندهی سگ‌های ولگرد/ انتقاد از ترک فعل‌ها مسئولانماجرای وحشتناک کودک بیرجندی که طعمه سگ‌های ولگرد شد/ ‌یاسین 4.5 ساله جانش را از دست داد

وی ادامه داد: در سطح خراسان رضوی 88 شهرداری داریم که از این تعداد 5 شهرداری دارای پناهگاه برای نگهداری سگ‌های بلاصاحب دارند و این در حالی است که برای رفع این معضل باید همه شهرداری‌ها پناهگاه داشته باشند.

شهردار گناباد درباره عقیم سازی سگ‌ها نیز خاطرنشان کرد: هر جفت سگ بیش از یک میلیون تومان هزینه عقیم سازی دارند و این در صورتی است که یک شهر به تنهایی نباید این کار را انجام دهد باید در سطح استان این کار صورت گیرد زیرا  در غیر این صورت عقیم سازی فایده ای نخواهد داشت.

زارع حسینی بیان کرد: شهرداری‌ها به تنهایی نمی‌توانند این معضل را حل کنند و سایر ارگان‌ها باید کمک کرده و اگر چاره اندیشیده نشود تا پایان سال اوضاع بدتر خواهد شد.

وی افزود: متاسفانه تاکنون دو مورد حمله سگ به همشهریان داشته ایم و تیم زنده‌گیری سگ‌های بلاصاحب شهرداری بیش از 200 سگ را به محل نگهداری منتقل کرده اند که هزینه نگهداری آنها بسیار بالا است.

نگهداری سگ‌های ولگرد معضلی برای شهرداری‌ها

محمدرضا علی اکبری شهردار بیدخت نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار داشت: رفع مشکل سگ‌های ولگرد چیزی نیست که در سطح یک شهرستان حل شود و باید کمیته‌های استانی به آن ورود و تصمیم‌گیری‌های کلان داشته باشند.

وی ادامه داد: شهرداری بیدخت تاکنون 100 سگ بلاصاحب را زنده گیری کرده ولی مادام العمر که نمی‌تواند از آنها نگهداری کند زیرا هزینه نگهداری آنها زیاد است از سویی نه می‌توانیم عقیم سازی کنیم و نه اتلاف پس این هم یک مشکل شده است.

 فرهنگی نماینده شهرداری کاخک نیز در اظهارداشت: پیشنهاد ما این است که زنده‌گیری سگ‌ها با شهرداری‌ها باشد ولی نگهداری آن باید با اداره محیط زیست باشد تا در مکان‌های مناسب نگهداری شوند.

وی ادامه داد: دستورالعمل صادر شده جای هیچ گونه مانوری نگذاشته و نمی‌توان با وضعیت مالی شهرداری‌ها آن را اجرایی کرد.

عدم مدیریت نادرست پسماندها باعث افزایش سگ‌های ولگرد

محمد یوسف نژاد، رئیس اداره محیط زیست گناباد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهارداشت: تمامی اقداماتی که محیط زیست برآن تاکید دارد دستورالعمل‌های کشوری است و آن را نمی‌توان به صورت منطقه ای تغییر داد و تجربه نشان داده است اتلاف هم نتیجه نداده و باید از راهکار دیگری استفاده کرد.

وی عنوان کرد: یکی از دلایل اصلی که سگ‌های ولگرد وارد شهرها می‌شوند مدیریت نادرست زباله‌ها است که غذای لازم برای آنها را تامین می‌کند که اگر این موضوع درست مدیریت شود شاهد کاهش آنها خواهیم بود.

دستورالعمل زنده گیری و عقیم سازی هیچ کارایی ندارد

مهران حسین زاده، عضو شورای اسلامی شهر گناباد نیز اظهار داشت: دستورالعمل زنده‌گیری و عقیم سازی سگ‌های ولگرد را همه مسئولین حفظ هستند ولی آیا این دستورالعمل کارایی لازم را داشته است؟

وی ادامه داد: مردم از دیدن سگ‌های ولگرد در معابر نگران هستند و امروز دیگر امنیت مردم به خطر افتاده است، در یک نظرسنجی که صورت گرفته 84 درصد مردم گناباد عنوان داشته اند از وجود سگ‌های ولگرد و امنیت خود احساس نگرانی می‌کنند.

عضو شورای اسلامی شهر گناباد تصریح کرد: نیازمند یک حرکت دسته جمعی برای رفع این معضل هستیم، سگ‌هایی که حداقل کارایی لازم را ندارند باید معدوم شوند.

علیرضا موحد، نایب رئیس شورای اسلامی شهر گناباد نیز اظهارداشت: بودجه ای برای سگ‌های ولگرد دیده نشده و شهرداری‌ها نیز توان هزینه برای این موضوع را ندارند و شهرداری گناباد در حال حاضر به پیمانکار بدهکار است.

وی ادامه داد: بارها اعلام شده که تعداد زیاد سگ‌های ولگرد در گناباد به دلیل انتقال سگ‌ها از شهرهای اطراف به گناباد می‌باشد که نیروی انتظامی باید در ورودی‌ها و یا طی گشت هایی از این موضوع جلوگیری کند.

دستورالعمل جدید برای کشورهای دیگر است

حسن مردانی، مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: بهداشت اقدام خاصی نمی‌تواند در حوزه سگ‌های ولگرد داشته باشد و ما فقط یک نظارت گر هستیم و اتلاف سگ‌ها در شهر ها با شهرداری و در روستا با دهیاری‌ها است.

وی ادامه داد: با دستورالعمل قبلی 700 سگ در گناباد تلف شدند آن هم به صورت مشارکتی با شهرداری‌ها ولی با دستورالعمل جدید امکان آن وجود ندارد.

"سگهای ولگرد" سالانه جان 35000 انسان را می‌گیرند!/ امکان صادرات سگ‌های ولگرد به چین و کره جنوبیدستگاه نظارتی به واگذاری زمین برای احداث پناهگاه سگ‌های بلاصاحب حلقه‌دره ورود کردمقابله با گونه‌های مهاجم حیات وحش "فرا دستگاهی" است / شهرداری‌ها برای مقابله با سگ‌های ولگرد ورود کنند

مردانی تاکید کرد: دستورالعمل جدید برای کشورهای دیگر نوشته شده زیرا در ایران برای همچین دستورالعملی بودجه ای دیده نشده است و با این وضع روز به روز شاهد افزایش سگ‌های ولگرد خواهیم بود.

دستورالعمل ابلاغی تزئینی است

محمدرضا متقی رئیس شبکه دامپزشکی گناباد نیز اظهارداشت: دستگاه‌های مختلف عضو کارگروه سگ‌های ولگرد هستند ولی برای هیچ کدام ردیف بودجه ای تعریف نشده است.

وی ادامه داد: در گذشته پک هاری حتی برای سگ‌ها داده می شد که در حال حاضر این پک‌ها نیز تبدیل به یک واکسن هاری شده است.

رئیس شبکه دامپزشکی گناباد بیان کرد: دستورالعمل ابلاغی جدید تزئینی می باشد و هیچ گونه کارایی ندارد زیرا به عنوان مثال محل نگهداری سگ‌های ولگرد با استانداردهای این دستورالعمل همخوانی ندارد.

متقی عنوان داشت: هزینه عقیم سازی یک سگ ماده 800 هزار تومان و سگ نر 400 هزار تومان و برای مرگ آرام هر قلاده 300 هزار تومان است در حال حاضر در اوج سگ‌های ولگرد هستیم و اگر معدوم سازی یا روشی برای کاهش آنها پیش نگیریم اوضاع بدتر خواهد شد.

غذا دادن به سگ‌ها بزرگترین اشتباه شهروندان

سید کاظم نظام، بخشدار مرکزی گناباد نیز اظهار داشت: نمی‌شود بر خلاف دستورالعمل‌های موجود کاری انجام داد ولی از سویی آسایش همشهریان مطرح شده که باید چاره ای اندیشیده شود.

وی ادامه داد: 20 هزار نفر در روستاهای اقماری شهر گناباد زندگی می‌کنند که تحت تاثیر معضل سگ‌های ولگرد قرار گرفته اند و نارضایتی‌های مردمی را به همراه داشته است.

بخشدار گناباد گفت: شهروندان باید در کنار مسئولین به این موضوع بپردازند و از غذا دادن به این سگ‌ها خودداری کنند.

دستورالعمل در اجرا مشکلاتی دارد

مرتضی امیری، دادستان گناباد نیز در گفت‌وگو با تسنیم اظهارداشت: دستورالعمل اتلاف سگ‌های بلاصاحب مسکوت مانده است ودستورالعمل جدید هم در اجرا مشکلاتی را برای شهرداری‌ها ایجاد کرده که نمی‌تواند اجرایی شود.

وی ادامه داد: در جلسه ای که برای این موضوع برگزار کرده ایم مقرر شد شهرداران سطح استان طی مکاتباتی مشکلات این دستورالعمل را به وزارت کشور منعکس کنند زیرا متاسفانه دستورالعمل‌ها زود نوشته می‌شود ولی در اجرا دارای مشکل است.

دادستان گناباد بیان کرد: عقیم سازی و نگهداری از سگ‌های ولگرد مشکلاتی را به همراه داشته که در سطح کلان باید پیگیری شود. تمامی ارگان‌ها برای رفع این معضل باید پای کار باشند زیرا همه شاهد هستند که شهرداری‌ها به تنهایی نمی‌توانند بار مالی این موضوع را به دوش بکشند.

امیری ادامه داد: سگ‌هایی که خطرآفرین هستند می‌توانند تلف شوند و ما نیز از ظرفیت‌های قانونی استفاده خواهیم کرد و با دادستان ‌ای سطح استان برای هماهنگی و همراهی در نتیجه بخش بودن آن مکاتبه خواهم کرد.

انتهای پیام/281/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گفت وگو با خبرنگار برای رفع این معضل دستورالعمل جدید سگ های بلاصاحب نگهداری سگ گناباد در گفت سگ های ولگرد تسنیم اظهار شهر گناباد گناباد نیز شهرداری ها سطح شهر عقیم سازی زنده گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۲۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شفاف سازی بودجه محقق شد؟

یکی از اهداف دو بخشی کردن لایحه بودجه۱۴۰۳ شفافیت بود؛ چراکه تا پیش از آن بودجه به‌صورت یکجا تقدیم مجلس می‌شد؛ اما با جداساختن احکام از جداول تلاش شد که شفافیت بیشتری درباره بودجه‌های سنواتی ایجاد شود. با این حال نمایندگان مجلس معتقدند رسیدگی سریع و عدم بررسی برخی جداول در صحن با شفافیت فاصله معناداری دارد.

به گزارش دنیای اقتصاد، روز گذشته دومین و آخرین جلسه بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس شورای اسلامی برگزار شد. در این جلسه، نمایندگان جدول ۸ با عنوان «برآورد تملک دارایی‌های مالی»، جدول ۱۰ در خصوص مصارف استان‌ها، جدول ۱۱ در مورد بودجه شرکت‌های دولتی، جدول ۱۲ با عنوان «هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی»، جدول ۱۴ در خصوص جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها، جدول ۲۰ لایحه بودجه ۱۴۰۳ با عنوان «طرح‌های مطالعاتی و اجرایی»، جدول ۲۱ در مورد اعتبارات نیرو‌های مسلح، جدول شماره ۲۲ با عنوان «منابع و مصارف حوزه انرژی» و جدول پیوست یک لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور با عنوان «اعتبار طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه دستگاه‌های اجرایی» را به تصویب رساندند.

بر این اساس مرحله دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ که شامل جداول بودجه است، برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شد. رئیس مجلس پس از اتمام بررسی جداول از نمایندگان خواست که به هیات رئیسه کمیسیون تلفیق اجازه بدهند تا در راستای ایجاد تراز و رفت و برگشت‌های شورای نگهبان تغییرات لازم را انجام دهد؛ البته تاکید کرد که در تنظیم جداول ممکن است برای ایجاد تراز، جابه‌جایی‌هایی داشته باشیم منتها این به هیچ عنوان به معنای تغییر ماهیت جداول نیست و ردیفی اضافه نمی‌شود.

بر اساس اظهارنظر نمایندگان تغییرات انجام شده از سوی مجلس بر جداول بسیار اندک بوده است. از سوی دیگر اگر چه بررسی جداول بودجه برای نخستین بار و برای شفاف‌سازی بودجه رقم خورد، اما برخی نمایندگان اعلام می‌کردند آنچه هدف از بررسی جداول و شفاف‌سازی بودجه بود، محقق نشده است. نمایندگان منتقد تاکید کردند که جداول لایحه بودجه به صورت ریز در صحن علنی بررسی نشده و زمان بررسی این جداول در صحن علنی بسیار کوتاه بوده است.

تغییرات اندک بود

محمدرضا رضایی‌کوچی، نایب‌رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ با اشاره به تغییرات اندک تلفیق و مجلس بر جداول بودجه، تاکید کرد: ما سعی کردیم هر تغییری در جداول لایحه بودجه می‌دهیم با هماهنگی دولت باشد، بنابراین بار جدیدی به دولت اضافه نشد و سقف بودجه نیز افزایش پیدا نکرد؛ بنابراین به نظر می‌رسد به نسبت سال‌های قبل بودجه بهتری نوشته شد.

او به تغییرات اعمال شده مجلس بر جداول بودجه ۱۴۰۳ اشاره کرد و ادامه داد: ۱۰ هزار میلیارد تومان برای فوق‌العاده خاص پرستاران اعتبار اختصاص دادیم تا به معیشت پرستاران کمک شود. همچنین یک درصد اعتبارات شرکت‌ها را به حوزه فرهنگی اختصاص دادیم. علاوه بر این ۱۶ هزار میلیارد تومان به رفع محرومیت‌زدایی تخصیص دادیم.

رئیس کمیسیون عمران مجلس خاطرنشان کرد: ۲هزار میلیارد تومان برای راه‌های روستایی اختصاص دادیم. برای نخستین بار قطار سریع‌السیر تهران-مشهد را در بودجه آوردیم و ردیفی برای آن اختصاص دادیم و برای راه‌آهن تهران به بصره ردیف گذاشتیم. در حوزه آب و فاضلاب، دانشگاه‌ها و مدارس احکامی داشتیم و حدود ۱۰ هزار میلیارد نیز برای نوسازی مدارس اختصاص دادیم و در همه حوزه‌ها سعی کردیم مواردی را که جنبه عمومی دارد، مورد توجه قرار دهیم.

منابع دولت تغییر نکرد

همچنین رحیم زارع، سخنگوی تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳، گفت: منابع دولت در لایحه بودجه تغییر نکرد و ۲۵۶۲ هزار میلیارد تومان بود که همین عدد باقی ماند. در جداول می‌توانیم ردیف‌ها را جابه‌جا کنیم. بدهی دولت به صندوق توسعه ملی و حق عضویت اوپک را اضافه کردیم.

او خاطرنشان کرد: با اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، برای شفاف‌سازی بودجه‌های سنواتی، نمایندگان به بررسی دو‌مرحله‌ای لایحه بودجه در مجلس رای دادند. بر این اساس لایحه بودجه ۱۴۰۳ به صورت دو‌مرحله‌ای به مجلس ارسال شد. مرحله اول که شامل احکام بودجه است سال گذشته در صحن علنی مجلس بررسی شد. طبق آیین‌نامه جداول بودجه باید منطبق بر احکام تنظیم می‌شد از این‌رو بعد از نهایی شدن بخش اول لایحه بودجه که شامل احکام بود دولت جداول بودجه را تنظیم و به مجلس ارسال کرد.

حتی ۱۰ درصد از اهداف مجلس محقق نشد

جبار کوچکی‌نژاد، عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ نیز در خصوص اینکه آیا هدف مجلس از بررسی دو مرحله‌ای بودجه محقق شد، گفت: حتی ۱۰ درصد از هدفی که مجلس با بررسی دو مرحله‌ای بودجه به دنبال آن بود نیز تحقق پیدا نکرد. یک دلیل وضعیت انتقالی میان دو مجلس فعلی و جدید است. به همین دلیل نمایندگان زیاد حضور ندارند و خیلی فعال نبودند.

او تاکید کرد: ما جداول را مورد بررسی قرار ندادیم. برای مثال جدول شماره ۷ را که هزاران پروژه در آن قرار دارد، یک دفعه رای‌گیری کردند. همچنین جدول ۱۲ را که حدود ۳۷ هزار میلیارد تومان بودجه فرهنگی بود، یک‌دفعه رای‌گیری کردند و تسلط لازم بر جداول وجود نداشت.

این عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳خاطرنشان کرد: علت عدم بررسی دقیق جداول بودجه در صحن سرعت بالا در بررسی بود. ما طرحی را می‌خواهیم بیاوریم تا بار دیگر به ماده ۱۸۲ سابق برگردیم و بودجه به صورت یک مرحله‌ای بیاید، چون در این شرایط مجلس معطل می‌شود. البته ما می‌توانیم زمان بررسی بودجه را طولانی کنیم و ۱۵ روز برای بررسی احکام و ۱۵ روز برای بررسی جداول در صحن مجلس اختصاص دهیم. کوچکی‌نژاد در خصوص میزان تغییرات در جداول بودجه در صحن مجلس اظهار کرد: تقریبا تغییر چندانی ایجاد نشد و کمتر از ۳ تا ۴ درصد در جداول تغییر ایجاد شد.

تک‌تک جداول در صحن بررسی نشد

همچنین محمدعلی محسنی‌بند‌پی، نماینده نوشهر و چالوس و عضو کمیسیون بهداشت مجلس درخصوص اینکه آیا هدفی که مجلس با بررسی دو مرحله‌ای بودجه به دنبال آن بود محقق شد، گفت: بودجه ۱۴۰۳ برای نخستین بار به صورت دو مرحله‌ای بررسی شد، اما هنوز آنچه مجلس به دنبال آن است که جداول مانند تک‌تک تبصره‌ها و موادی که در متن قانون بودجه است در صحن مطرح شود این اتفاق نیفتاد.

او تصریح کرد: مجلس یازدهم قدم بزرگی برداشت و جداول را از متن لایحه بودجه جدا کرد. علاوه بر این برای هر دوی این بخش‌ها جلسات جدایی گذاشت و مجلس دوازدهم باید با جدیت بیشتری پیگیری کند که اهمیت جداول کمتر از متن لایحه بودجه نباشد.

این نماینده مجلس افزود: لایحه بودجه معمولا در اسفند ماه بررسی می‌شود و بررسی جداول در دو جلسه و با این شتاب خیلی منطقی به نظر نمی‌رسد. باید قانون برنامه توسعه و لوایح بودجه سنواتی با جزئیات بیشتری بررسی شود. امیدواریم در مجلس دوازدهم لایحه بودجه با جزئیات بیشتری در صحن مجلس مورد بررسی قرار گیرد و این‌گونه بررسی قطعا به نفع مردم خواهد بود.

محسنی‌بندپی با انتقاد از بالا بودن سرعت در بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳، اظهار کرد: دو انتقاد نسبت بررسی بودجه در مجلس مطرح است. ابتدا اینکه همه ارقام در صحن بررسی نشد و از سوی دیگر سرعت بررسی جداول در صحن بسیار بالا بود. ما در برنامه‌ریزی همیشه باید وقت بیشتری بگذاریم و در این شرایط در اجرا خیلی مشکل نخواهیم داشت. چون همیشه برنامه‌ریزی کردن بر مبنای داده‌ها و اطلاعاتی که داریم زمان بیشتری می‌برد و گاهی اوقات نظر مخالف و موافق نمایندگان ممکن است سایر نمایندگان را هم قانع کند.

او یادآور شد: به نظر می‌رسد در مجلس دوازدهم باید بالغ‌تر از مجلس یازدهم عمل کرد. برای مثال قانون برنامه هفتم یک قانون برای اجرا در ۵ سال است و باید توجه ویژه‌ای به آن می‌شد، اما ما با سرعت پیش رفتیم و این موضوع هم برای نمایندگان و دولت مشکل ایجاد می‌کند. در این شرایط مجلس و دولت با طرح‌ها و لوایح دو فوریتی به دنبال اصلاح برنامه هفتم خواهند بود. اما هر چقدر ما اصلاحات کمتری در قانون و هر تصمیم‌گیری داشته باشیم، خطاهایمان کمتر است و این موضوع نیازمند نگاه جامع‌نگر است. اما زمانی‌که شتاب‌زده عمل می‌کنیم، مجبوریم قوانین را اصلاح کنیم. از سوی دیگر معتقدم در قانون انتخابات خیلی شتاب‌زده عمل کردیم و تبعات آن را دیدیم.

زمان بررسی کم بود

آرش زره‌تن‌لهونی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نیز در خصوص نواقص بررسی دو مرحله‌ای بودجه، اظهار کرد: اگر نواقصی در بررسی بودجه به صورت دو مرحله‌ای وجود داشته باشد باید برای سال‌های بعد این مسیر اصلاح شود.

او با اشاره به عبور از پیشنهاد‌های نمایندگان در بررسی بودجه، تصریح کرد: هیات رئیسه از خیلی از پیشنهاد‌ها در سال‌های گذشته و در مدل قبلی بررسی بودجه نیز عبور می‌کرد. اما تعداد پیشنهاد‌های نمایندگان زیاد است و این جای بحث است و باید برای پیشنهاد‌ها فکری کرد که یا تعدادش منطقی باشد یا زمان بیشتری برای بررسی بودجه اختصاص داده شود تا پیشنهاد‌های نمایندگان بررسی شود.

دیگر خبرها

  • شفاف سازی بودجه محقق شد؟
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • امیدهای تیم بسکتبال شهرداری گرگان زنده می‌شود؟
  • تهران ۱۰ هزار سگ بدون صاحب دارد | زنده گیری روزانه ۵۰ سگ از سطح شهر
  • ماجرای گازگرفتگی کودک کرجی چه بود؟
  • خبر مهم قالیباف درباره حقوق بازنشستگان
  • بدون آرام سازی اقتصاد هیچ کاری انجام نمی شود
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • سیستم‌های صوتی XTRIM VX | تجربه حضور در یک کنسرت اختصاصی
  • افزایش حقوق سربازان به اجرا در می آید؟