Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس، ترکمنستان خرید تجهیزات راهسازی از شرکت‌های آمریکایی و آلمانی با هدف توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقلی را بررسی می‌کند.

این دو موضوع در جلسه هیئت دولت توسط « سردار بردی محمداف» معاون نخست وزیر این کشور اعلام شد.

وی خاطرنشان کرد: کمپانی «جان دیر» پیشنهادهایی برای تامین تجهیزات کشاورزی و ساختمانی داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس تحلیل آنها، تصمیم گرفته شد تفاهم نامه‌ای بین این شرکت و وزارت دارایی و اقتصاد ترکمنستان امضا شود.

همچنین در چارچوب همکاری، مواردی مانند تعامل در زمینه معرفی فناوری‌های روز ، تبادل تجربه، برگزاری سمینارها و تهیه تجهیزات تخصصی در نظر گرفته شده است.

شایان ذکر است که وزارت کشاورزی ترکمنستان در زمینه انتقال ماشین آلات کشاورزی به سیستم دیجیتال تلمیتیک با این شرکت همکاری می‌کند. خرید دیگری در مقیاس بزرگ ماشین آلات کشاورزی توسط شرکت آمریکایی نیز با هزینه وام بلندمدت از این شرکت برنامه ریزی شده است. 

 همچنین در جلسه هیئت دولت به تصمیم برای پیوستن به قراردادهای تعرفه حمل و نقل بین المللی و توافقنامه تعرفه مشترک ترانزیت سازمان همکاری راه آهن اشاره شد.

در این جلسه «محمد خان چاکیف» مدیر کل آژانس حمل و نقل و ارتباطات اعلام کرد: آژانس راه آهن ترکمنستان با پیوستن به این قراردادها قادر خواهد بود تا بستر مناسبی برای توافق بر سر تعرفه‌های مشترک ایجاد و ترانزیت را در مسیرهای چین-اروپا تسهیل کند و سیستم حمل و نقل و لجستیک کشور را بهبود بخشد و جغرافیای راه آهن را گسترش دهد.

شرکت کنندگان در قرارداد تعرفه بین المللی ترانزیت که اول ژانویه 2021 تصویب شد، شامل روسیه، جمهوری چک، استونی، لتونی، لیتوانی، مولداوی، اوکراین، مغولستان، آذربایجان، بلاروس، گرجستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان هستند.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: ترکمنستان توسعه حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۲۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، همکاری بین المللی، رشد و توسعه و انرژی سه محوری است که در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در داووس که امروز در ریاض، پایتخت عربستان سعودی و برای اولین بار در خارج از شهر داووس سوئیس افتتاح شد، مورد توجه قرار خواهد گرفت.

این مجمع با شعار «همکاری بین المللی، رشد و انرژی برای توسعه» و با حضور بیش از هزار نفر از جمله سران کشورها، مقامات ارشد و کارشناسان بین المللی از بخش‌های دولتی و خصوصی به مدت دو روز ادامه دارد. برای بحث در مورد مسائل و تحولات مختلف اقتصادی جهانی.

این نشست فرصتی برای تصمیم گیرندگان از سراسر جهان است تا زمینه‌های مشترکی برای ایجاد تأثیرات مثبت جهانی پیدا کنند.

گفتنی است، با وجود اینکه داووس سالی یک بار برگزار می‌شود اما تأثیر آن بر اقتصاد جهانی قابل توجه است، زیرا مهم‌ترین مسائل جهان را برجسته می‌کند، هدف آن یافتن راه حل برای مسائل مطرح شده و دستیابی به ثبات سیاسی و اقتصادی در جهان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • نظم جایگزین چین و آن چه آمریکا باید از آن بیاموزد
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • تعرفه تاکسی‌های اینترنتی را شرکت‌ها تعیین کنند یا شورای رقابت؟
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • حضور بازرگانان محصولات کشاورزی و شیلات در نمایشگاه ایران اکسپو