Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس آخرین گزارش سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات ، همراه اول تنها اپراتوری است که در سال ۱۴۰۰ رشد پیاپی داشته است و ایرانسل نیز توانسته است مانع ریزش مشترکانش شود؛ اما رایتل در پاییز امسال ریزشی شد.

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، جدیدترین گزارش شاخص‌های آماری بخش ICT را منتشر کرده است که مربوط به فصل پاییز است و با نگاهی بر آمار عددی می‌توان به‌وضوح به وضعیت و جایگاه شرکت‌های ارتباطی فعال در کشور پی برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم‌ترین بخش این فصلنامه آماری که معاونت راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری وزارت ارتباطات تهیه کرده است، مربوط به «تلفن همراه» است.

در این بخش مشترکان فعال اپراتورهای «همراه اول»، «ایرانسل» و «رایتل» به‌صورت شفاف اعلام شده‌اند، به این ترتیب مشترکان فعال همراه اول حدود 72.8 میلیون، مشترکان ایرانسل حدود 58 میلیون و مشترکان رایتل حدود 5 میلیون هستند.

همراه اول توانسته است به‌عنوان نخستین اپراتور تلفن همراه ایران، بیش از 100 میلیون سیم‌کارت واگذار کند و ایرانسل نیز بیش از 90 میلیون سیم‌کارت واگذار کند.

یکی از شاخص‌های مهم زیرمجموعه این بخش، «سهم بازار» است که به «نسبت میزان فروش یک برند در یک محصول به فروش کلی آن محصول در بازه‌های زمانی فصلی یا سالیانه» اطلاق می‌شود.

بنابراین با مقایسه سهم بازار فصول دوم و سوم 1400، متوجه می‌شویم که تنها «همراه اول» توانسته است رشد مداوم در سهم بازار داشته باشد. اپراتور اول تلفن همراه با رشد 0.029درصدی در پاییز به‌نسبت تابستان، توانسته است سهم بازار 53.569درصدی را به ثبت رساند.

«ایرانسل» هم با وجود آنکه در پاییز 1400 به‌نسبت تابستان با رشد 0.109درصدی در سهم بازار مواجه شده اما سهم بازار آن در تابستان 1400 به‌نسبت بهار ریزش کرده بود، اکنون سهم بازار این اپراتور 42.7 درصد است.

«رایتل» نیز به‌عنوان سومین اپراتور تلفن همراه کشور، تنها اپراتوری بوده که در پاییز امسال به‌نسبت تابستان دچار ریزش 0.138درصدی در سهم بازار شده و به سهم بازار 3.730 درصد رسیده است. این اپراتور در تابستان امسال با رشد سهم بازار مواجه شده بود.

بنابراین می‌توان این‌گونه نتیجه گرفت که «ایرانسل» توانسته است جلوی ریزش مشترکان خود در تابستان را بگیرد، در حالی که «رایتل» علی‌رغم رشد تعداد مشترکانش در تابستان 1400، با ریزش در پاییز مواجه شده است. «همراه اول» هم که همچنان با رشد مشترکان در سه‌ماهه سوم سال جاری در صدر جدول تعداد مشترکان فعال اپراتورهای کشور قرار دارد.

جهت ساده‌سازی آماری و مقایسه‌ای، وضعیت "سهم بازار" هرکدام از اپراتورهای تلفن همراه کشور را مطابق با گزارش سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، طبق جدول زیر دسته‌بندی می‌کنیم:

ستون اول سهم بازار مربوط به «تابستان»، ستون دوم سهم بازار مربوط به «پاییز» و نهایتاً ستون آخر هم مقایسه این آمار در دو فصل میانی سال 1400 است.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت تلفن همراه سهم بازار همراه اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۲۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از پروژه قزوین - الموت در اوایل تابستان امسال

محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین در جلسه شورای اداری بخش الموت غربی گفت: بسیاری از مشکلات بخش الموت غربی در سفر دور اول رییس جمهور به استان قزوین در دستور کار قرار گرفته و بسیاری از آنها اجرایی و باقی مانده هم اجرایی خواهد شد.

وی افزود: برای توسعه الموت غربی در سال گذشته سه استاندار قزوین، گیلان و مازندران به همراه مدیران وزارت راه و شهرسازی از مسیر قزوین - رحیم آباد - کلاچای بازدید کردند و هر ۳ استان به همراه وزارت راه و شهرسازی مکلف شدند اعتباراتی را برای تکمیل پروژه در نظر بگیرند.

اعلایی گفت: بعد از پروژه قزوین - الموت که در اوایل تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد بالاترین تمرکز وزارت راه پروژه قزوین - رحیم آباد - کلاچای خواهد بود که می‌تواند پیشران توسعه باشد و وزیر راه و شهرسازی هم در سفر به قزوین بر این موضوع تاکید کردند.

استاندار قزوین با بیان اینکه استان قزوین در زمینه راه مشکلات جدی دارد، اضافه کرد: استان به ویژه در راه روستایی با عقب ماندگی‌های زیادی مواجه است و موضوع پرهزینه‌ای هم می‌باشد ولی مجموعه مدیریتی استان تمام تلاش خود را برای برطرف شدن مشکلات انجام می‌دهد. 

نماینده عالی دولت در استان با بیان اینکه موضوع راه الموت از ۲ جهت در اولویت قرار دارد، اظهار داشت: راه الموت واقعا فضای نامناسبی دارد و بهسازی مسیر نه تنها تردد ساکنین را هموار می‌کند بلکه می‌تواند الموت را به عنوان یکی از ظرفیت‌های اقتصادی استان در زمینه گردشگری تبدیل کند و راه مناسب توسعه گردشگری را هم به همراه خواهد داشت.

وی افزود: اگر این ۲ راه جدید عملیاتی شود با حجم زیاد تردد مواجه خواهیم شد و همین موضوع به طور قطع گردشگری منطقه را بهبود خواهد بخشید.

اعلایی گفت: استان قزوین دومین استان ته جدول کشور در زمینه تعداد شهرستان است و امیدواریم با حضور نمایندگان جدید و پیگیری مسئولان ذی ربط مشکل شهرستان شدن الموت مرتفع شود.

وی با اشاره به تلاش دولت در فضای‌های بین المللی و داخلی برای بهبود اوضاع کشور افزود: با تدبیر، هوشیاری و وفاداری، فضای میدان و دیپلماسی امروز همراه شده است و منجر به فخر اسلام و ایران شده است و این فضا توفیقات زیادی را چه در خارج کشور و چه در داخل به بار آورده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • احتمال بازگشت دلار به کانال ۶۱ هزارتومانی
  • روز حساس برای سکه‌ بازان؛ شرط مهم برای کاهش قیمت سکه
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • بازار دلار سرد‌تر می‌شود؟
  • عقبگرد در بازار طلا و سکه/ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بهره برداری از پروژه قزوین - الموت در اوایل تابستان امسال
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • حضور همراه اول در بزرگترین نمایشگاه فناوری ترکیه
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد