Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه‌ تلویزیونی در خصوص الزام مدیران مدارس به حضور در مدرسه و بازگشایی مدارس، اظهار کرد: تمام مدارس بر اساس پروتکل‌های بهداشتی، آماده پذیرش دانش‌آموزان هستند و خوشبختانه مدارس در مناطق روستایی و عشایری و در برخی مناطق دایر هستند و فرایند یاددهی ـ یادگیری را با جدیت انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه هنوز بازگشایی مدارس در برخی مراکز استان‌ها با تردیدها مواجه است، گفت: 85 درصد دانش‌آموزان دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کردند و این آمادگی وجود دارد که در کلاس‌های درس حضور یابند.

نوری با تأکید بر اینکه فرهنگیان باید در مدارس حضور پیدا کنند، افزود: دانش‌آموزان نیز باید با رعایت پروتکل‌های کرونا به مدرسه بروند اما متأسفانه در بعضی از مناطق دیده می‌شود که به دلایل مختلف این موضوع مختل شده است و باید با صحبت با اولیا و همچنین ایجاد بستر حضور دانش‌آموزان، این اقدام را به انجام برسانند.

وی در پاسخ به این پرسش که «آموزش برای مدارسی که امکان تشکیل حضوری را ندارند، چگونه ادامه می‌یابد؟»، گفت: امکان بازگشایی را برای همه مدارس فراهم کردیم فقط در یکی، دو درصد مدارس، امکان کامل وجود ندارد که از طریق روش‌های منعطف و دسته‌بندی کردن دانش‌آموزان، این امکان فراهم است.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر استفاده از مراکز جانبی، گفت: برای شهر تهران که استقبال از بازگشایی کم بوده است، مقرر شده اتس که شهرداری تهران فرهنگسراها و فضاهایی را در اختیار قرار دهند که این موضوع بر اساس راهکار 5-5 سند تحول بنیادین است، همچنین فضای آموزش متنوع خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه مدارس بازگشایی شده است، اضافه کرد: ستاد کرونا هم به دستگاه‌ها ابلاغ کرده است که مراکز جانبی، فرهنگی، هنری و ورزشی را در اختیار آموزش و پرورش قرار دهد ضمن اینکه می‌توان با هماهنگی از کانون‌های تربیتی، کانون پرورشی فکری، پژوهشسراها، ورزشگاه‌ها نیز استفاده کنند تا دانش‌آموزان بیشتری را جذب کنیم و جریان تحصیل را ادامه دهیم. 

نوری در خصوص دانش‌آموزان 12 تا 18 سال که دُز دوم واکسن خود را نزدند، گفت: تمهید مقدمات شد پیامک برای دانش‌آموزان ارسال شود که ارسال شده است و از همکارانی که دُز سوم واکسن را دریافت نکردند، خواهش می‌کنیم که انجام دهند.

وی افزود: شهرداری نیز اعلام آمادگی کرده است تا اتوبوس در اختیار قرار گیرد و معلمان به مراکزی تزریق واکسن که خلوت است، بروند و ان‌شاءالله تزریق واکسن به حداکثر برسد.

وزیر آموزش و پرورش درباره تزریق واکسن به کودکان زیر 12 سال، گفت: ستاد کرونا بررسی کرده است که 10 میلیون کودک زیر 12 سال واکسن کرونا تزریق کردند و احتمال می‌دهم که آزمایشی اما مدارس کل کشورهای اطراف ما و دنیا با همین وضعیت باز است و این در شرایطی است که به همت دولت و وزارت بهداشت، دانش‌آموزان 12 تا 18 سال بیش از سایر کشورها واکسن دریافت کردند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا واکسن کرونا مدارس روستایی یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش دانش آموزان بازگشایی مدارس وزیر آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۳۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود منطقی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران در خاتمه نشست با مدیران آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان از سوی بهزیستی استان پیگیری می‌شود، تاکید کرد: توجه به آسیب‌های اجتماعی حوزه دانش‌آموزی محور طرح است.

وی خواستار پیگیری دقیق طرح جامع مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان شد و افزود: ساختارمندی مناسب و یکپارچگی مطلوب در حوزه آموزش و پرورش مزیت استان سمنان در اجرای این طرح است.

مدیرکل بهزیستی استان سمنان با اشاره به اینکه نکته اساسی که در راستای اجرای طرح نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش‌آموزان وجود دارد، این است که غربالگری‌ها به‌خوبی انجام شود، گفت: در قالب این طرح گروه‌های در معرض خطر، پرخطر و کسانی‌که نیاز به خدمات فوریتی دارند، به بخش‌های مربوطه ارجاع داده شوند.

منطقی افزود: در سال گذشته، تعدادی ارجاعی از آموزش و پرورش داشتیم که مداخلات لازم در راستای رفع مشکل از سوی بهزیستی این استان انجام شد و از ابتدای سال جاری هم تعدادی از دانش‌آموزان که باید در کارگروه فوریت‌های روانی اجتماعی مورد بررسی و رفع مشکل قرار می‌گرفتند، زیر پوشش قرار گرفتند.

به گزارش مهر، نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان در واقع مجموعه‌ای نظام‌یافته از خدمات و برنامه‌ها شامل غربالگری، آموزش، توانمندسازی و حمایت‌های روانی اجتماعی به‌منظور مراقبت از دانش‌آموزان در برابر رفتارهای پرخطر، آسیب‌های اجتماعی و جرایم از طریق مداخله به‌موقع و مؤثر است.

کد خبر 6088400

دیگر خبرها

  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند