Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سرهنگ محمد رضا فدائیان روز دوشنبه در نشست خبری در سالن اجتماعات پلیس آگاهی استان سمنان با اشاره به این که ۹۰ درصد پرونده‌های تشکیل شده در پلیس فتای استان از ابتدای امسال تاکنون منجر به نتیجه و کشف شده است اظهار داشت: کم اطلاعی در خصوص سایت‌های آگهی خرید و فروش کالا و ارائه خدمات و پرداخت بیعانه با سهل‌انگاری و بی‌توجهی قبل از دریافت کالا از عوامل وقوع کلاهبرداری اینترنتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: جرایم در زمینه برداشت اینترنتی با تلاش پیشگیرانه پلیس و کمک بخش‌های مختلف در امر اطلاع رسانی از ابتدای امسال تا کنون نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد کاهش یافت.
فدائیان بیان کرد: فعال شدن رمز پویا از عوامل موثر کاهش جرایم مربوط به برداشت اینترنتی غیرمجاز است.
وی یادآور شد: بیشترین جرایم سایبری در استان سمنان مربوط به کلاهبرداری، برداشت اینترنتی غیرمجاز و مزاحمت اینترنتی است.
وی گفت:  آگاه‌سازی‌های عمومی و انجام اقدام‌های پیشگیرانه از سوی پلیس با کمک رسانه برای ارتقای سواد سایبری و رسانه‌ای لازمه کاهش پرونده‌های ورودی به پلیس فتا است.
رئیس پلیس فتا استان سمنان اظهار داشت: تیم رصد و پایش پلیس فتا استان با بهره‌گیری از قابلیت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری به پایش گسترده این فضا پرداخته و با مجرمان و کلاهبرداران  فضای مجازی با جدیت برخورد می‌کند و مجرمان باید بدانند خدشه به امنیت کاربران در فضای مجازی خط قرمز پلیس فتا است.

برگزاری پویش کودکان سایبری گامی برای ارتقای آگاهی در استفاده از فضای مجازی
رئیس پلیس فتا استان سمنان گفت: دومین پویش کودکان سایبری با هدف ارتقای آگاهی و مراقبت از کودکان در فضای مجازی از بیست و پنجم دی به مدت یک هفته در حال برگزاری است.
وی ادامه داد: به واسطه شیوع و همه‌گیری کرونا کسب و کارها و آموزش به سمت فضای سایبر منتقل شد و طبق بررسی‌ها، یک سوم کاربران فضای سایبر کودکان و نوجوانان است و این آمار روبه افزایش است و درصد پرونده‌های ارجاع کودکان در پلیس فتا در مدت شیوع کرونا افزایش ۲ برابری داشته است.
فدائیان تصریح کرد: کاربران سایبری در گروه سنی کودکان و نوجوانان رو به افزایش است و همین موضوع نشان دهنده ضرورت توجه به آموزش صحیح استفاده از فضای مجازی است.
وی یادآور شد: والدگری در فضای مجازی یکی از شعارهای نامگذاری شده برای هفته پویش کودکان سایبری است و این شعار بیانگر ضرورت توجه و همراهی والدین بر فرزندان در استفاده از فضای محازی در کنار تامین دستگاه هوشمند است.
وی تاکید کرد: والدین باید فرزندان را در فضای سایبری همراهی کنتد و تنها نگذارند، چرا که اگر ارتباط بین والد و فرزند خوب و نزدیک باشد کودکان مشکلات سایبر را به والدین اطلاع می‌دهند و از وقوع بسیاری گرفتاری و بزه‌های سایبری جلوگیری می‌شود.
وی افزود: جذابیت، فاقد حد و مرز و دسترسی به اطلاعات زیاد از ویژگی های فضای سایبر است و مجرمان با اهداف مجرمانه در این فضا فعالیت می‌کنند و آموزش مهمترین رکن در استفاده درست از فضای مجازی است.
رئیس پلیس فتا استان سمنان خاطرنشان کرد: فضای مجازی مهمترین ابزار دشمن برای رسیدن به اهداف شوم است و فرهنگ‌سازی استفاده درست از فضای مجازی راهکار مقابله با دشمن است.
پلیس فتا به‌ صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران می‌توانند مشکلات خود را در خصوص فضای مجازی با مراجعه حضوری و همچنین استفاده از سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری، لینک ثبت گزارش‌های مردمی و یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ در میان بگذارند.

برچسب‌ها جرایم سایبری کلاهبرداری امنیت سایبری کودک آنلاین پلیس فتا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جرایم سایبری کلاهبرداری امنیت سایبری جرایم سایبری کلاهبرداری امنیت سایبری کودک آنلاین پلیس فتا پلیس فتا استان فضای مجازی پلیس فتا استان سمنان فضای سایبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۳۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار وحید مجید گفت: همزمان با آغاز سال نو و در جهت پاکسازی و ارتقاء امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا می‌باشد.

وی ادامه داد: در این راستا ۳۴ کار گروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنما‌های مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح نموده اند.

سردار مجید گفت: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصد‌های صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفا یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری به جهت کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌گردد و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتا فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست: ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش نمایند.

دیگر خبرها

  • برگزاری میز خدمت پلیس فتا خوزستان در اهواز
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • دستگیری کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال دستگیر شد
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی