Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، قرار است امروز علی باقری کنی مذاکره کنندگان ارشد ایران و سه کشور اروپایی که روز جمعه گذشته برای انجام امور مربوط به سمت‌های سیاسی خود و برخی مشورت‌ها، موقتا به پایتخت‌ها بازگشته بودند، دوباره وارد وین شوند. بازگشت مذاکره کنندگان ارشد البته به معنای توقف گفت و گوها نبود و روز گذشته مرحله دیگری از نشست کارگروه لغو تحریم ها در هتل کوبورگ وین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مذاکرات وین در ۶ ضلع شرقی غربی با منافع ملی مختلف در جریان است. دیپلمات‌های ارشد ایران، روسیه، چین، انگلیس، آلمان و فرانسه سرگرم بحث درباره ازسرگیری اجرای توافقات سال ٩۴ با تمرکز بر راستی آزمایی رفع تحریم‌ها و تضمین هستند.

ضلع هفتم یعنی ایالات متحده هم به عنوان طرف نقض کننده توافق، به طور غیر مستقیم در مذاکرات حضور دارد تا نحوه جبران اقدامات دولت سابق و بازگشت دوباره این کشور به توافق را بررسی کند.

در این مذاکرات، اتحادیه اروپا به عنوان هماهنگ کننده گفت‌وگوها نقش بی طرفانه‌ای را ایفا، اما هر کدام از کشورها منافع ملی مختلفی را دنبال می‌کنند که تجمیع آن‌ها در چارچوب یک گفتمان واحد کاری بس دشوار و طاقت‌فرساست.

در یک تعریف کلی درباره آرایش مذاکرات، چین و روسیه مواضع هماهنگی را با جمهوری اسلامی ایران دارند و گفته می‌شود که برای پیشبرد گفت‌وگوها به اتحادیه اروپا کمک می‌کنند.

این مسأله در اظهارنظر نمایندگان آنها در مذاکرات نیز مشهود است. میخائیل اولیانوف مذاکره کننده ارشد روسیه معتقد است که گفت‌وگوها به گواه همگان پیشرفت کرده و دستیابی به توافق نهایی تا ماه آینده میلادی امکان پذیر است.

وانگ کوان مذاکره کننده ارشد چین هم دیدگاه مشابهی از روند دارد و می‌گوید که گفت‌وگوها در حرکت است و رو به جلو جریان دارد.

سه کشور اروپایی هم پس از نقش غیرمفیدی که در ابتدای مذاکرات با تعیین ضرب‌الاجل‌های ساختگی و مقصرنمایی ایران ایفا کردند، کم و بیش با واقعیت‌ها کنار آمده و گفت‌وگوها در مسیر مناسبی بسمت حصول توافق نهایی ادامه دارد.

به گفته یک منبع آگاه مذاکرات به مرحله‌ای رسیده که « چطور می‌توانیم مسائلی که در اصول توافق شده را به کلمات تبدیل و در سند وارد کنیم.»

وی خاطر نشان کرد که در مورد رفع تحریم ها و مسائل هسته‌ای، بسیاری از پرانتزها پاک شده و اکنون «به طور فزاینده ای روی ضمیمه سوم در مورد نحوه اجرا و توالی (توافق احتمالی) کار می کنیم.»

او درباره «توالی» اینگونه توضیح داد که این مساله مربوط به اقداماتی است که ایران و ایالات متحده باید برای اجرای کامل توافقات سال ۹۴ صورت دهند. وی با بیان اینکه «این اقدامات باید راستی آزمایی شود» افزود: ما سرگرم بحث بر سر جزئیات هستیم. این منبع آگاه اظهار کرد: این یکی از ملال‌آورترین، طولانی ترین و سخت ترین بخش مذاکره است، اما برای رسیدن به هدف ما کاملاً ضروری است.

از این مرحله به بعد سرعت حصول توافق، تابع ضریب اشتراک و تضاد منافع کشورهای مشارکت کننده است.

از نگاه روسیه، برجام سندی است که با تنش‌زدایی میان ایران و غرب و جلوگیری از رقابت‌های تسلیحاتی در خاورمیانه عامل ثبات در منطقه است. 

ناظران معتقدند که روسیه خواستار موفقیت مذاکرات وین است. مقامات مسکو نیز در موضع گیری ها خود، به همین موضوع اشاره می کنند. این کشور خود را طرف مذاکره و ذی نفع در این توافق میداند که این خود یک موفقیت دیپلماتیک بزرگ برای روسیه است . بنابراین روسیه در مجموع مایل است که همه طرف‌ها به توافق برگردند و اجرای آن از سر گرفته شود.

چین هم به عنوان قدرت اقتصادی، موفقیت مذاکرات وین را گشایشی در روابط اقتصادی با ایران در بستر خاورمیانه ای امن و باثبات می‌ بینید. به ویژه سند همکاری جامع ۲۵ ساله ایران و چین، مواضع پکن در مذاکرات را بیش از پیش به تهران نزدیک کرده است. آنچنان که مذاکره کننده ارشد چین در مقطعی اظهار داشت: چین و ایران گفت‌وگوهای دائمی را در جریان مذاکرات دارند و دو طرف درباره تمام مسائل مذاکراتی تبادل نظر می‌کنند.

وی با بیان اینکه ایران با ارائه ایده‌های تازه و جامع نقش بسیار سازنده‌ای را در گفت‌وگوها ایفا می‌کند تصریح کرد: چین قاطعانه از مطالبات منطقی ایران در زمینه فعالیت‌های اتمی، مادامی که خطر اشاعه تسلیحات هسته‌ای نداشته باشد حمایت می‌کند. دیپلمات چین خاطر نشان کرد که این کشور به حمایت از ایران برای استفاده صلح آمیز از انرژی اتمی ادامه می دهد.

اما سه کشور اروپایی حتی در ژست‌ طرفداری از موازین بین المللی و نگرانی ادعایی از عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای نتوانستند توازن یک سند بین المللی را که خود پای آن را امضاء کردند حفظ کنند. پس از خروج غیرقانونی ایالات متحده از برجام، اروپایی‌ها در عمل انتظارات مشروع ایران را برای بازگرداندن توازن به توافق نادیده گرفته و در نتیجه ایران با توقف گام به گام اجرای اقدامات داوطلبانه تعهدات هسته‌ای با اعطای فرصت‌های ۶۰ روزه به دیپلماسی داد.

از این منظر نخستین منفعت تروئیکا و بالطبع ایالات متحده در مذاکرات وین این خواهد بود که اعتبار از دست رفته خود را در عرصه بین‌المللی احیا کنند. پروتکل‌های بین‌المللی در حوزه عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای به سبب تناقض رفتار قدرت‌های اتمی که نمونه آن در قرارداد اخیر فروش زیردریایی‌های اتمی انگلیس و امریکا به استرالیا مشهود است، اعتبار خود را از دست داده و از این حیث، دستکم ژست طرفداری از احیای برجام برای ترمیم اعتبار غرب حائز اهمیت است.

اما جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که معطل نتیجه مذاکرات نخواهد ماند و طرف‌های غربی باید با برداشتن گام های ضروری که معنادار و اقدام محور باشد، تمایل معتبر خود را برای دستیابی به توافق نشان دهند.

جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده است که چقدر در زیرکی، آینده نگری و جسارت مهارت دارد و اکنون زمان آن رسیده که غرب برای سرعت بخشیدن به روند گفت‌وگوها تصورات نادرست، سوگیری ها و تعصبات غلط را که در تضاد با مذاکرات حرفه‌ای است کنار گذاشته و اقدامات اعتمادساز و معتبری را صورت دهد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: برجام مذاکرات وین خبرگزاری ایرنا رفع تحریم ها سرعت مذاکرات ایالات متحده مذاکرات وین بین المللی گفت وگوها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۴۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس ایران


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نگارخانه لاله در راستای معرفی هنرمندان عکاس و حمایت از هنر عکاسی اقدام به انتشار فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس با هدف بهره‌مندی از رویکرد‌های جدید در هنر عکاسی، شناسایی و معرفی هنرمندان عکاس معاصر در زمینه عکاسی فاین آرت (خلاقه و هنر‌های زیبا) کرده است.

در این رویداد هنری فرصتی فراهم شده است تا آثار منتخب هنرمندان عکاس تبادل شده و زمینه دریافت آثار متنوع توسط شرکت‌کنندگان صورت پذیرد؛ همچنین نمایشگاهی از آثار شرکت‌کنندگان پس از انتخاب توسط هیئت داوران، به همت نگارخانه لاله برگزار خواهد شد.

شرایط شرکت در سالانه تبادل عکس:
شرکت در این سالانه برای همه هنرمندان و علاقه‌مندان به هنر عکاسی آزاد است.

هر شرکت‌کننده می‌تواند به صورت تک‌عکس حداکثر پنج فریم عکس به صورت سیاه و سفید یا رنگی ارسال کند.

عکس‌ها باید با فرمت JPG در اندازه ضلع کوچکتر ۳۰۰۰ پیکسل و حداکثر حجم فایل ۳۰ مگابایت در سایز حداقل ۲۰ در  ۳۰ به پست الکترونیک lalehgallery.art@gmail.com نگارخانه لاله ارسال شود.

نمونه عکس‌های ارسالی نباید دارای تاریخ و یا هر گونه نشانه‌های تصویری و (پاسپارتو، قاب، واترمارک و لوگو) باشند.

یکسان سازی ثبت شماره ادیشن و نام هنرمند به لاتین باید منطبق با شناسه ارسالی هر عکس صورت پذیرد.

آثار ارسالی نباید به نمایشگاه دیگری ارسال شده باشند.

تمام عکس‌ها باید دارای شرح باشند؛ فرم مشخصات اثر باید کامل و دوزبانه پر شود و همراه با عکس به پست الکترونیک دبیرخانه lalehgallery.art@gmail.com ارسال شود.

ارسال عکس‌ها توسط شرکت‌کننده به منزله اعلام مالکیت عکس است و برگزارکنندگان هیچ‌گونه مسئولیتی در مورد عدم رعایت مالکیت معنوی عکس‌ها ندارند.

نگارخانه لاله حق استفاده از عکس‌های ارسالی در فضای مجازی، انواع رسانه‌ها و انتشار در داخل و خارج از کشور را با حفظ حقوق معنوی عکاسان برای خود محفوظ می‌دارد.

ارسال آثار به معنای پذیرش تمامی مقررات در این سالانه است و تصمیم‌گیری در مورد مسائل پیش‌بینی نشده برعهده برگزارکنندگان است.

انتخاب آثار در دو مرحله انجام می‌شود. در مرحله اول لازم است هر فرد فایل تصویر با کیفیت (۳۰۰ Dpi) و فرمت JPG را همراه با فرم گواهی اعتبار آثار به دو صورت (pdf) (word) به پست الکترونیک نگارخانه ارسال کند.

شرکت‌کنندگان فرم‌های مندرج در سایت نگارخانه لاله/ بخش فراخوان را تکمیل کرده و به پست الکترونیک سالانه به نشانی lalehgallery.art@gmail.com ارسال کند.

در صورت انتخاب اثر توسط دبیرخانه سالانه، پس از اعلام نتایج، باید نسخه‌های اصلی در زمان مقرر، به دبیرخانه تحویل داده شود. بدیهی است تصویر نسخه نمونه با اصل آثار ارسالی مطابقت داده خواهد شد.

خلاقیت و ایده‌پردازی در درجه اول اهمیت قرار خواهد داشت و هنرمند با شرکت در این سالانه اصالت اثر خود را تایید می‌کند. چنانچه اثری به لحاظ قالب ساختاری از اثر هنرمند دیگری کپی‌برداری شده باشد، در مراحل انتخاب و نمایش آثار از سالانه حذف خواهد شد.

از تصویر منتخب تعداد ۱۹ نسخه چاپی همسان (تیراژ) چاپ شود. از این تعداد ۱۲ نسخه به صورت تصادفی انتخاب و بین شرکت‌کنندگان تبادل خواهد شد. همچنین چهار نسخه برای فروش و ۲ نسخه برای آرشیو، ۲ نسخه نیز برای شرکت در نمایشگاه‌های خارجی در زمان لازم در اختیار نگارخانه خواهد بود.

چاپ نسخه نمایشگاهی بر روی تخته شاسی به منظور یکسان سازی آثار راه یافته به بخش نمایشگاه برعهده نگارخانه خواهد بود.

داشتن گواهی شناسنامه تایپ شده در ابعاد A ۵ به تعداد ۲۰عدد، منطبق بر ۲۰نسخه عکس الزامی است. (نسخه یک جهت اثر چاپ شده توسط بخش نمایشگاهی نگارخانه لاله اختصاص می‌یابد.)

برای هر نسخه عکس یک گواهی، طبق فایل درج شده در بخش فراخوان سایت نگارخانه لاله به نشانی www.lalehartgallery.ir ارسال شود. (فرم شماره یک)

پذیرفته شدن آثار در بخش تبادل به منزله ارائه قطعی در نمایشگاه نخواهد بود.

قیمت‌گذاری آثار در نگارخانه انجام خواهد شد.

شرکت در این رویداد به منزله پذیرفتن تمامی شرایط فوق بوده و تصمیم‌گیری در مورد مسایل پیش‌بینی نشده برعهده برگزارکننده خواهد بود.

زمان تحویل عکس‌های به فروش نرسیده صرفا توسط هنرمند، حداکثر تا دو هفته پس از پایان نمایشگاه خواهد بود و پس از این زمان دبیرخانه مسئولیتی در قبال نگهداری و یا ارسال و تحویل آثار نخواهد داشت.

تکمیل صحیح تمامی فرم‌های درخواستی الزامی است. (فرم شماره ۲)

شرکت کنندگان باید مشخصات اثر خود را به صورت دو زبانه تکمیل و ارسال کنند. (فرم شماره ۳)

زمان‌بندی نمایشگاه سالانه تبادل عکس
دریافت فایل تصویر نسخه نمونه از طریق پست الکترونیک: تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

داوری آثار: ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

اعلام نتایج: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

دریافت ۱۹ ادیشن (طبق شرایط فراخوان): ۱۰ خرداد ۱۴۰۳

(لازم به توضیح است شرکت‌کنندگان باید به نحوی برنامه‌ریزی کنند که تا ۱۰خرداد آثار ارسالی توسط نگارخانه دریافت شود؛ لذا شرکت‌کنندگان تا یک هفته قبل از تاریخ اعلامی آثار را به اداره پست تحویل داده و تاخیر احتمالی توسط اداره پست را لحاظ کنند.)

برگزاری تبادل آثار نمایشگاه: ۱۲ تا ۱۵ خرداد ۱۴۰۳

گشایش نمایشگاه: ۱۸ خرداد ۱۴۰۳
تحویل آثار تبادل شده: در زمان برگزاری نمایشگاه

تحویل آثار فروخته نشده: صرفا تا دو هفته پس از خاتمه نمایشگاه

(شرکت‌کنندگان سایر شهر‌ها لازم است در صورت عدم امکان حضوری برای تحویل آثار و ...، به همراه پاکت‌های ارسالی آثار، پاکت خالی پستی با درج نشانی کامل، کدپستی و تلفن خود در قسمت گیرنده و نگارخانه لاله به عنوان فرستنده، همچنین درخواستی طبق نمونه پیوست تنظیم و ارسال کنند. تا در فرصت مقتضی ارسال به نشانی هنرمندان صورت پذیرد. فرم شماره پنج)

نشانی دبیرخانه: تهران، خیابان دکتر فاطمی، ضلع شمالی بوستان لاله، جنب هتل لاله، روبه روی پارکینگ طبقاتی لاله، نگارخانه لاله - تلفن: ۸۸۹۶۰۴۹۲ و ۸۸۹۶۲۳۳۹. کدپستی: ۱۴۱۵۶۱۳۱۳۱

دیگر خبرها

  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • واکنش تند حماس به ادعاهای جدید بلینکن درباره مذاکرات
  • فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس ایران
  • رئیس فدراسیون والیبال: موفقیت با ایران برای پائز مهم است/ منافع ملی بالاتر از منافع شخصی است
  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ صهیونیست‌ها در انتظار نتیجه مذاکرات
  • حماس: هر توافقی مشروط به موافقت اسرائیل با خواسته‌های ماست
  • جهاد اسلامی: پیشنهاد جدید صهیونیست‌ها منجر به توافق نمی‌شود
  • جعل نام خلیج‌فارس کار انگلیسی‌هاست
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها