Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@04:49:00 GMT

پیشگیری از تخلف مهمترین اصل و رویکرد دیوان محاسبات است

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۵۴۴۰۴

‍‍‍‍‍‍

دریافت 14 MB

به گزارش ایرنا، علی کامیار روز دوشنبه در نشست با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: ایجاد انضباط مالی اعتمادی که لازمه پیشرفت کشور و مورد انتظار مردم است که دستگاه‌های دولتی عاری از فساد باشند از سیاست‌های دیوان محاسبات است.

کامیار اظهار کرد: کاهش تخلفات در بدنه اجرایی کشور، فعالیت قانونمند و درست دستگاه‌های دولتی موجب تقویت اعتماد عمومی در بین مردم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تغییر دولت اضافه کرد: در دوره گذشته عملکرد دیوان محاسبات به طور تقریبی برای دولت اذیت کننده بود اما در زمان حاضر با توجه به همفکری خوب ایجاد شده رویکرد دیوان محاسبات، مجلس و دولت ضد فساد است.

کامیار تاکید کرد: دیوان محاسبات به عنوان بازویی قوی در کنار مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

وی با اشاره به کاهش درآمدهای نفتی و توجه ویژه به درآمدهای مالیاتی به وصول حقوق دولتی معادن پرداخت و بیان کرد: با توجه به ورود دیوان محاسبات به وصول حقوق دولتی معادن افزون بر ۱۲ هزار میلیارد تومان از مطالبات دولت محقق شد.

دادستان دیوان محاسبات کشور توجه به مسائل فناورانه را از سیاست‌های این دیوان عنوان کرد و گفت: مردم می‌توانند از طریق برقراری ارتباط با سامانه ۱۹۸ تخلف‌های مالی را به دیوان محاسبات گزارش دهند و حتی امروز شرایطی فراهم  شده تا مردم نتایج گزارش‌های ارسالی را نیز دنبال کنند.

وی با اشاره به اینکه هر هفته چهار هزار تماس مردمی در سامانه ۱۹۸ ثبت می شود تاکید کرد: با راه‌اندازی سامانه ۱۹۸ در دیوان محاسبات به سوی تحقق شعار فناورانه در مسیر شفاف‌سازی گام برداشته می‌شود.

کامیار ادامه داد: سامانه های زیادی تعریف که راه اندازی بسیاری از این سامانه ها به صورت ناقص انجام شده این درحالی است که تلاش می‌شود برای دستیابی به شفاف سازی بسیاری از این سامانه ها که موجب ایجاد و تقویت فناوری می شود در سال‌جاری تحقق یابد.

وی بیان کرد: سیاست امروز دیوان محاسبات این است که دیگر منتظر نمی‌ماند تا سال مالی به پایان برسد و پس از آن برای نظارت به دستگاه‌ها ورود کند بلکه به صورت ۲، چهار، ۶ و هشت ماه به صورت فصلی و مستمر موضوع برای جلوگیری از انحراف بودجه و تخلف پیگیری می‌شود.

دادستان دیوان محاسبات کشور افزود: با این سیاست به دستگاه‌ها کمک می‌شود تا بودجه‌های مصوب برگشت نخورد و در استان‌ها به صورت صحیح هزینه شود.

وی با بیان اینکه حساب‌گری در دستگاه‌های دولتی ضروری است افزود: با شناسایی نواقص و نارسایی‌ها در دستگاه‌ها از وقوع هرگونه تخلفات مالی جلوگیری می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: نظارت‌ها در مناقصه ها، برون‌سپاری‌های دولتی و پروژه‌های کلان با حساسیت بیشتری صورت گیرد.

آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری اضافه کرد: توجه نکردن به تخصیص و هزینه‌کردها از تهدیدهای جدی در دستگاه‌های اجرایی است و باید جلوی جابه جایی ردیف‌های اعتباری به عنوان تخلف جدی گرفته شود.

وی اضافه کرد: ۹۵ درصد تخلف‌ها به علت آگاهی نداشتن مدیران از قوانین مالی است که در این راستا لازم است افراد پیش از گرفتن مسئولیت‌ها آموزش‌های لازم در این زمینه فرا گیرند.

امام جمعه بوشهر بیان کرد: با توجه به اینکه حجم اعتبارات و پروژه‌ها بالاست، دیوان محاسبات باید به صورت مستمر و با حساسیت ویژه‌ بر مناقصه ها نظارت داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه دیوان محاسبات همکاری‌های بیشتری با بازرسی داشته باشد افزود: دیوان محاسبات به سمت سیستم الکترونیک برود تا بتواند به صورت لحظه‌ای عملکرد دستگاه‌ها را پایش و نظارت کند و جلوی ضربه زدن به نظام اعتباری کشور را بگیرد.

وی تاکید کرد: در برون‌سپاری‌های دولتی نظارت جدی صورت نمی‌گیرد، به گونه‌ای که نوع تخلفات از مرزهای نظارتی دیوان محاسبات خارج شده است.

برچسب‌ها بوشهر امام جمعه بوشهر غلامعلی صفایی بوشهری دیوان محاسبات کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر امام جمعه بوشهر غلامعلی صفایی بوشهری بوشهر امام جمعه بوشهر غلامعلی صفایی بوشهری دیوان محاسبات کشور دیوان محاسبات امام جمعه بوشهر دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۴۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی

به گزارش خبرگزاری مهر، میترا قالیبافیان متخصص رادیوانکولوژی و مسئول فنی بخش رادیوانکولوژی بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان محک، درباره اهمیت پرداختن به تومورهای شایع مغزی، افزود: طی سال‌های اخیر در بیمارستان محک کارگروه نوروانکولوژی بر درمان تومورهای مغزی متمرکز شده است. این کارگروه با جدیت هرچه تمام‌تر، برنامه‌های درمانی مؤثرتر و به‌روزتری را برای درمان تومورهای مغزی کودکان بر اساس علم مبتنی بر شواهد (evidence based medicine) و آموخته‌های توموربورد یا همایش‌های علمی، پیشنهاد می‌دهد. همچنین جلسات توموربورد بر خردِ جمعی و بررسی همه‌جانبه و هم‌زمان بیماری توسط گروه‌های مختلف درمانی متمرکز است و احتمال خطاهای پزشکی را کاهش می‌دهد.

وی افزود: تومورهای مغزی در کودکان به دلیل نوع تومور و درمان آن با تومورهای مغزی بزرگسالان متفاوت است و از این منظر هدف نخست کنگره نشان دادن تفاوت نوع تومورهای مغزی و درمان آن میان کودکان و بزرگسالان است.

هادی موسی‌خانی فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکان، نیز با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد کودکان مبتلا به تومورهای مغزی کودکان در بیمارستان محک به صورت مستقیم درمان می‌شوند و بیماران دیگر نیز در ۴۱ مرکز درمانی در سراسر کشور تحت حمایت مؤسسه محک قرار دارند افزود: بر همین اساس کنگره با تمرکز بر رویکرد چند تخصصی در درمان تومورهای مغزی کودکان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نقش و اهمیت پروفسور پروانه وثوق در حوزه انکولوژی کودکان در ایران بیان کرد: بسیاری از انکولوژیست‌ها در ایران به صورت مستقیم و غیر مستقیم شاگرد پروفسور پروانه وثوق بودند و با توجه به نقش ایشان در درمان انکولوژی کودکان این کنگره با یادبود پروفسور پروانه وثوق برگزار می‌شود.

موسی خانی در ادامه با بیان اینکه بیمارستان محک در پیگیری رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان در ایران پیشرو است افزود: گرچه در سایر مراکز درمانی به صورت غیرمستقیم رویکرد درمان چند تخصصی در انکولوژی کودکان دنبال می‌شود اما بیمارستان محک با برگزاری جلسات درمان چند تخصصی از سال ۱۴۰۱ تاکنون در این باره پیشگام است و امیدواریم که سایر مراکز درمانی نیز با الگوگیری از بیمارستان فوق تخصصی محک بتوانند رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان را به صورت مستقیم اجرا کنند.

کد خبر 6090555 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی لرستان
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم