Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-04@22:44:38 GMT

آخرین آمار از جمعیت مسلمانان در کشورهای اروپایی

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۵۴۵۴۷

آخرین آمار از جمعیت مسلمانان در کشورهای اروپایی

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، در پایان هر سال میلادی سرشماری‌های متعددی از تعداد مسلمانان در کشورهای اروپایی منتشر می‌شود.

این سرشماری‌ها مربوط به مسلمانانی است که از تابعیت اروپایی برخوردار بوده و اقامت دائم در این کشورها دارند.

تعداد مسلمانان در فرانسه
فرانسه بیشترین تعداد مسلمان را در خود جای داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گونه‌ای که تعداد مسلمانان در فرانسه حدود 6 میلیون نفر یعنی حدود 9 درصد از جمعیت این کشور ارزیابی شده است.

بیشتر این مسلمانان  منسوب به کشورهای مغرب عربی و شمال آفریقا هستند که تعداد آنها بعد از جنگ جهانی اول و نیاز فرانسه به نیروی کار، افزایش  چشمگیری یافت.

هر چند که برخی معتقدند، تعداد مسلمانان در این کشور، بسیار بیشتر از این آماری است که اعلام شده است.

تعداد مسلمانان در آلمان
آلمان یکی از مهم‌ترین کشورهایی است که مسلمانان بعد از جنگ جهانی دوم، قصد سفر به آن را کردند.

تعداد مسلمانان در آلمان 5 میلیون نفر گزارش شده است که این تعداد 6.5 درصد از کل جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهد و دو سوم این تعداد مربوط به ترک‌هاست.

آمار مسلمانان در آلمان بین سال‌های 2010 تا 2018 با افزایش روبه‌رو بوده به گونه‌ای که در این سال‌ها یک میلیون پناهنده وارد این کشور شده است.
 
براساس آمار منتشر شده 85 درصد از پناهندگان آلمان مسلمان هستند و صدها مسجد و ده‌ها مرکز دینی در این کشور وجوددارد.

تعداد مسلمانان در انگلستان
بیشتر مسلمانان انگلستان در لندن پایتخت این کشور متمرکز شده‌اند. اصلیت بیشتر این مسلمانان به هند، خاورمیانه و آفریقا باز می‌گردد.

جدیدترین پژوهش‌ها در این باره نشان می‌دهد 3.5 میلیون مسلمان در انگلستان زندگی می‌کنند که 5.5 درصد از جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند.

تعداد پناهندگان مسلمان در انگلستان در سال‌های 2010 تا 2020 افزایش زیادی نداشته است به گونه‌ای که تعداد آنها 60 هزار نفر اعلام شده است و به طور کلی مسلمانانی که از سال 2010 وارد انگلستان شده‌اند، 43 درصد از کل مهاجران را تشکیل می‌دهند.

تعداد مسلمانان در اسپانیا
اسپانیا و پرتغال دوران طولانی را در حکومت اسلامی گذرانده‌اند، به گونه‌ای که هنوز برخی آثار اسلامی در بعضی از شهرهای آنها دیده می‌شود.

براساس جدیدترین سرشماری‌ها تعداد مسلمانان در اسپانیا هم اکنون در سال 2022 به 2 میلیون و 200 هزار نفر می‌رسد که 4.5 درصد از کل جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند.

بیشتر این مسلمانان امازیغی و از شمال مغرب و برخی کشورهای آفریقی هستند.

مسلمانان در شهرهای مختلفی مانند مادرید، کاتالونیا، اندلس، والنسیا، مورسیا و ... پراکنده شده‌اند.

تعداد مسلمانان در ایتالیا
تعداد مسلمانان در ایتالیا به 1 میلیون و 800 هزار نفر می‌رسد که بیش از 4 درصد از جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند. 

بیشتر مسلمانان در مناطق صنعتی در شمال کشور ساکن هستند به گونه‌ای که پایتخت ایتالیا به تنهایی 100 هزار مسلمان دارد.

رم یکی از بزرگترین مساجد اروپا را در خود جای داده است و این علاوه بر مساجد دیگری است که در شهرهای مختلف این کشور وجود دارد.

تعداد مسلمانان در هلند
در دهه‌های آخر سال گذشته، هلند پذیرای نیروی کار از کشورهای مسلمان مانند ترکیه و مراکش بود. 

براساس گزارش‌های منتشر شده، بیش از یک میلیون مسلمان در هلند زندگی می‌کنند که حدود 6 درصد از ساکنان این کشور را تشکیل می‌دهند.

روزنامه AD هلند این اواخر در گزارشی از انتشار وسیع اسلام در این کشور خبرداد و در این گزارش بر افزایش تعداد مسلمانان در آمستردام استناد کرد.

تعداد مسلمانان در بلژیک
بسیاری از مسلمانان بلژیک را برای زندگی انتخاب می‌کنند به گونه‌ای که تعداد مسلمانان در این کشور به بیش از 750 هزار نفر می‌رسد که 7 درصد از جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند.

براساس گزارش مجله اکونومیست، بیشتر مسلمانان ساکن در بلژیک دارای اصلیت مراکشی هستند و اسلام در میان ادیان موجود در این کشور در رتبه دوم قرار دارد.
 
وجود بیش از 300 مسجد در پایتخت بلژیک، به رسمیت شناخته شدن دین اسلام در این کشور، تخصیص بودجه برای آموزش اسلامی و پرداخت حقوق به برخی ائمه جماعت از موضوعات قابل توجه در این کشور به شمار می‌رود. 

تعداد مسلمانان در دانمارک
اسلام از نیمه قرن بیستم و با ورود کارگران مسلمان به دانمارک وارد این کشور شد.

تعداد مسلمانان در دانمارک حدود 400 هزار نفر عنوان شده است که 5 درصد از ساکنان این کشور را تشکیل می‌دهد.

بیشتر این مسلمانان ترک و عرب هستند هرچند، آلبانیایی، پاکستانی و دانمارکی نیز میان آنها دیده می‌شود.

تعداد مسلمانان در یونان
در میان آمار ارائه شده در ارتباط با تعداد مسلمانان در یونان اختلاف زیادی وجود دارد به گونه‌ای که تعداد مسلمانان بین 1میلیون و 500 هزار نفر تا 5 میلیون نفر تخمین زده شده است که بین 1.5 تا 5 درصد از ساکنان این کشور را تشکیل می‌دهند.

یونان از نخستین کشورهایی است که با اسلام آشنا شده است. اسلام با ورود سپاه مسلمانان به جزیره «دوروس» در سال 654 وارد یونان شد. 

پنج مجتمع مسکونی مسلمان در یونان وجود دارد که از ترک‌ها، پوماک‌ها، آلبانیایی‌ها و دیگر مهاجران تشکیل شده‌اند.

مساجد زیادی در یونان وجود ندارد به گونه‌ای که پایتخت این کشور تنها یک مسجد دارد که آن هم فاقد مأذنه است. اما چند مسجد در جنوب یونان دیده می‌شود که بیشتر آنها مربوط به عهد عثمانی است.

تعداد مسلمانان در سوئد
سوئد کشور جدیدی است که پذیرای مهاجران مسلمان است. مهاجرت مسلمان از کشورهای بوسنی، چچن، عراق، لبنان، افغانستان، سوریه و ... به این کشور از نیمه دهه هشتاد  افزایش چشم‌گیری داشته است. 

تعداد مسلمانان در این کشور به 500 الی 800 هزار نفر می‌رسد که بین 6 الی 8 درصد ساکنان سوئد هستند.

منبع: تقریب

کلیدواژه: مسلمانان اروپا جمهوری اسلامی درصد از جمعیت این کشور بیشتر این مسلمانان گونه ای که تعداد هزار نفر می رسد تعداد مسلمانان تعداد مسلمان شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۴۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر حسام‌الدین علامه با بیان اینکه زخم‌های مزمن ۳ دسته «عمده» و یک دسته «نادرتر» دارند، اظهار کرد: زخم‌های دیابتی در صدر دسته «عمده» قرار می‌گیرند؛ زخم‌های دیابتی، زخمی است که در صورت کنترل نشدن دیابت در افراد مبتلا به این بیماری در گذر زمان، ابتدا «نوروپاتی» و سپس زخم ایجاد می‌شود. اگر افراد مبتلا به دیابت از پای خود به خوبی مراقبت نکنند، در وهله نخست به «نوروپاتی» یعنی کاهش حس محیطی پا و در وهله دوم به زخم پای دیابتی مبتلا می‌شوند.

وی با بیان اینکه زخم‌های عروقی دومین عامل ابتلا به زخم‌های مزمن هستند، اظهار کرد: زخم‌های عروقی به ۲ دسته «ایسکمیک» (شریانی) و «وریدی» تقسیم می‌شوند. بررسی‌ها بیانگر این است که دیابت یکی از عوامل اصلی ایجادکننده زخم‌های شریانی است. همچنین زخم‌های وریدی به دلایل نارسایی‌های عروق وریدی مانند «واریس» ایجاد می‌شود. چاقی، نارسایی‌های قلبی‌عروقی و برخی از سرطان‌ها که در سیستم «لنف ادم» اختلال ایجاد می‌کنند نیز سبب ابتلا به زخم‌های مزمن وریدی می‌شوند.

علامه با بیان اینکه سومین عاملی که منجر به زخم‌های مزمن می‌شود، زخم‌های «فشاری» یا «بستر» هستند؛ افزود: طبیعی است که تعداد سالمندان یک جامعه با افزایش شاخص امید زندگی زیاد می‌شود. در چنین شرایطی، انتظار داریم بیماری‌هایی که منجر به استراحت مطلق سالمندان می‌شود به ویژه در سالمندانی که سکته کرده‌اند و دارای اختلالات حرکتی هستند و یکجانشین شده‌اند، منجر به زخم بستر یا فشاری شود. همچنین افرادی که دارای معلولیت هستند و به ناچار در یک وضعیت خاص قرار می‌گیرند، اغلب دچار زخم مزمن می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره زخم‌های مزمن «نادر» نیز گفت: برخی از سرطان‌ها منجر به زخم‌های مزمن می‌شوند که این زخم‌ها جزو موارد نادر زخم‌های مزمن هستند. همچنین برخی از بیماری‌های صعب‌العلاج می‌توانند زخم مزمن ایجاد کنند. 

وی با بیان اینکه برآورد‌ها بیانگر این است که حدود ۰.۸ تا ۱.۵ درصد از افراد جامعه به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند، خاطرنشان کرد: آمار و ارقام حاکی از این است که ۱۵ تا ۳۴ درصد از دیابتی‌ها در مدت‌زمان بیماری، به زخم‌های مزمن دچار می‌شوند. در حال حاضر، ۷ میلیون دیابتی در کشور زندگی می‌کنند؛ با توجه به جمعیت ۸۵ میلیون نفری کشور و احتمال ابتلای ۱۵ تا ۳۴ درصدی دیابتی‌ها به زخم پای دیابتی باید گفت به شرط در نظر گرفتن دیابت اثبات شده در حداقل ۷ میلیون نفر از جمعیت کشور، آنگاه حدود ۵۰ درصد از این افراد به «نوروپاتی» مبتلا می‌شوند.

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: نوروپاتی منجر به بی‌حسی ناحیه پا می‌شود؛ در نتیجه افراد مبتلا به دیابت نه تنها متوجه تروما و آسیب‌های وارده به پا نمی‌شوند، بلکه فرایند درمان بیماری به دلیل مشکلات حسی و خون‌رسانی نامناسب کاهش می‌یابد.

وی درباره قطع عضو زخم پای دیابتی نیز به ایسنا گفت: حدود ۱۵ درصد از افراد دیابتی به زخم پا دچار می‌شوند و ۱۵ درصد از این افراد نیز درجاتی از قطع پا را تجربه می‌کنند. درجات قطع عضو زخم پای دیابتی شامل قطع یک بند انگشت تا قطع کامل پا می‌شود. با توجه به جمعیت افراد دیابتی کشور و آمار و ارقام مربوط به قطع عضو زخم پای دیابتی می‌توان گفت، حدود ۲۰۰۰ نفر در کشور به صورت سالانه درجاتی از قطع عضو پا را تجربه می‌کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آخرین آمار از تعداد دامنه‌های فارسی ثبت در کشور
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام
  • نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت
  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین
  • ۹ میلیون خانه خالی در ژاپن! / گاردین: تا یک دهه آینده ۳۰ درصد خانه‌ها در ژاپن خالی خواهند بود
  • خون مسلمان در اسلام حرمت دارد/ حکام کشورهای عربی نسبت به مسلمانان بی گناه بی تفاوت نباشند