Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، زمستان امسال آنفلوآنزا و پس از یک سال ناپدیدی، سریع‌تر از حد انتظار به اروپا بازگشته است و نگرانی‌هایی را در مورد شیوع همزمان آن در کنار کووید-۱۹ و تردیدهایی را در مورد اثربخشی واکسن‌های آنفلوآنزا به همراه داشته است.

طبق آمارهای منتشر شده توسط اتحادیه اروپا، قرنطینه، استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در طول همه‌گیری کووید-۱۹ که به یک امر عادی تبدیل شده بود، باعث شد زمستان سال گذشته بیماری آنفلوآنزا شیوع پیدا نکند و ویروسی که سالانه حدود ۶۵۰ هزار قربانی در جهان می گیرد را به طور موقت ریشه کن کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اکنون با کاهش و تسهیل محدودیتها برای مبارزه با کووید-۱۹ با اتکا به واکسیناسیون گسترده، این وضعیت تغییر کرده است. مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌های اروپا (ECDC) گزارش داد که از اواسط دسامبر، ویروس‌ آنفلوآنزا به میزانی بالاتر از حد انتظار در اروپا در گردش است.

داده‌های مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌های اروپا و سازمان جهانی بهداشت نشان می‌دهد که در دسامبر، تعداد موارد ابتلا به آنفلوآنزا در بخش‌ مراقبت‌های ویژه به طور پیوسته افزایش یافته و به ۴۳ مورد در آخرین هفته سال رسیده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این رقم نسبت به دوره پیش از آغاز همه گیری به میزان قابل توجهی کمتر است اما در مقایسه با سال گذشته افزایش زیادی داشته است.

منبع: ایسنا این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اروپا آنفلوآنزا ویروس کرونا ابتلا به کرونا ویروس اومیکرون واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۴۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالاریا مهم ترین بیماری انگلی تهدید کننده سلامت بشر در دنیا+ فیلم

 صحبتی، مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: یکی از مهمترین چالش‌هایی که در بخش سلامت با آن درگیر هستیم بیماری‌هایی هستند که تحت عنوان بیماری‌های منتقله توسط ناقلین از آنها نام برده می‌شود. بیماری‌هایی مثل مالاریا، سالک، تب کریم کنگو و این اواخر بیماری مثل تب دنگ که از طریق پشه آئدس منتقل می‌شوند جزو این بیماری‌ها هستند و بار عمده‌ای از بخش بیماری عفونی رو به خود اختصاص می‌دهند.

او افزود: مالاریا به عنوان مهم‌ترین بیماری انگلی تهدید کننده سلامت بشر در دنیا شناخته شده است و در کشور ما هم یک قدمت چند هزار ساله دارد که کمتر از ۱۰۰ سال پیش بیش از ۲۰۰ هزار مورد ابتلا به این بیماری سالیانه اتفاق می‌افتد و در سطح دنیا سالانه ۶۰۰ هزار مورد مرگ و میر ناشی از این بیماری ثبت می‌شود.

صحبتی ادانه داد: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است. کشور ما از دیرباز درگیر این بیماری بوده و بیش از ۷۰ سال است که برنامه‌های مبارزه با این بیماری در سطح کشور در حال اجرا است. در حال حاضر تعداد افراد مبتلا به این بیماری به کمتر از هزار مورد رسیده است و طی دو سه سال اخیر به دلیل تغییرات اقلیمی و تغییرات آب و هوایی که در منطقه اتفاق می‌افتد، شرایط برای رشد و تکثیر ناقل این بیماری فراهم شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • قهرمان لیگ برتر ایران همزمان فدراسیون و AFC را تهدید کرد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • مالاریا مهم ترین بیماری انگلی تهدید کننده سلامت بشر در دنیا+ فیلم
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه