Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید علی مرتضی نژاد روز دوشنبه به رسانه ها افزود: عوامل و فعالیت های صورت گرفته در فرایند انتخاب سمنان به عنوان پایتخت کتاب ایران قابل تقدیر است و باید تداوم یابد.

وی بیان کرد: فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در عرصه ارتقای فرهنگ شهروندی زیربنای اصلی توسعه شهری است و اجرای برنامه های فرهنگی موجب حفظ سنت ها و هویت فرهنگی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار سمنان با اشاره به اقدامات فرهنگی این نهاد عمومی ابراز داشت: در ایام شیوع ویروس کرونا، فضای مجازی بستری مناسب برای فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی بود که مسابقات فرهنگی متعدد با رویکرد کتابخوانی و توسعه فرهنگ شهروندی برگزار شد .

وی افزود: یکی از اهداف فرهنگی فعالیت های شهرداری سمنان ترغیب و تشویق شهروندان به مطالعه و کتابخوانی است که تاکنون شهرداری از طریق کمک‌های مادی و معنوی به کتابخانه‌های عمومی و تخصصی و همچنین دایرکردن کتابخانه تخصصی کودکان و بزرگسالان به نام های رنگین کمان و باران ، به تبلیغ و ترویج فرهنگ کتابخوانی در بین شهروندان و کارکنانِ خود کوشیده‌است و باید در این راه بر تلاش‌های خود بیفزاید.

مرتضی نژاد یادآور شد: دبیرخانه توسعه و ترویج کتاب و کتابخوانی استان سمنان فعالیت های خوبی برای احراز این عنوان داشت که نشاندهنده توانایی های فرهنگی و هم افزایی دستگاه های متولی و سازمان های مردم نهاد بود.

شهردار سمنان با بیان اینکه مدیریت شهری به موضوعات فرهنگی ، نگاه ویژه ای دارد، استمرار فعالیتهای توسعه کتابخوانی و شرکت در هشتمین دوره انتخاب پایتخت کتاب ایران را خواستار شد و افزود: باید شرایط برای دستیابی و معرفی هرچه بهتر این شهر در عرصه های مختلف فرهنگی مهیا شود.

سمنان در دوره قبل جشنواره پایتخت کتاب ایران موفق شد برای اولین بار در فهرست پنج شهر خلاق کتاب ایران قرار گیرد. در نهایت سنندج به عنوان شهر پایتخت کتاب ایران انتخاب و از سمنان برای تلاش و طرح‌های مطلوب در این زمینه تقدیر شد.

نامزدی شهرهای استان برای معرفی به عنوان پایتخت کتاب در دوره آینده، با چشم‌انداز ۱۶۰ برنامه، از رویکردهای دبیرخانه توسعه و ترویج کتاب و کتابخوانی استان سمنان است.

برچسب‌ها شهرداری سمنان طرح های کتابخوانی سمنان پایتخت کتاب ایران کتاب کتابخوانی طرح های ترویجی کتابخوانی فرهنگ کتابخوانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری سمنان طرح های کتابخوانی سمنان شهرداری سمنان طرح های کتابخوانی سمنان پایتخت کتاب ایران کتاب کتابخوانی طرح های ترویجی کتابخوانی فرهنگ کتابخوانی پایتخت کتاب ایران فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۵۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی

به گزارش خبرنگار مهر، شهرستان استهبان در شرق استان فارس با سابقه درخشان در دین‌داری، مساجد فراوان، نمازهای جماعت پررونق، حوزه علمیه باسابقه، تربیت علما، مجتهدین و مراجع از دیرباز لقب نجف کوچک و دارالمؤمنین را به خود اختصاص داده است.

توجه به قرآن در شهرستان استهبان و وجود مؤسسات قرآنی متعدد و فعال و همچنین دانشکده قرآنی سبب شده که این شهرستان به‌عنوان شهرستان قرآنی شناخته شود.

چند سالی است که دبیرخانه قرآنی شهرستان استهبان ذیل فرمانداری شهرستان شکل‌گرفته و فعالیت‌های متعدد و متنوعی را پیگیری و اجرا می‌نماید.

از جمله اقدامات دبیرخانه قرآنی شهرستان، نام‌گذاری سال‌ها با عناوین مختلف است و تمام فعالیت‌های دبیرخانه قرآنی شهرستان باتوجه به نام‌گذاری سال برنامه‌ریزی و انجام می‌شود.

دبیرخانه قرآنی شهرستان استهبان، سال ۱۴۰۳ شمسی و ۱۴۴۵ قمری را به نام «شهرستان قرآنی، جلسات خانگی قرآن» نام‌گذاری نموده و تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام سید جعفر ساجدی امام‌جمعه شهرستان قرآنی استهبان با اشاره به نام‌گذاری امسال گفت: قرآن به‌عنوان معجزه جاوید پیامبر خاتم، نسخه حیات‌بخش و چراغ راهنمای بشریت در تمام اعصار است که توجه و التفات به آن در زندگی، کارگشا و راهگشای بن‌بست‌های عجیب‌وغریب بشریت امروز است؛ ازاین‌رو قرآن نباید تنها به‌عنوان تزئین طاقچه و زینت‌بخش سفره عقد و هفت‌سین که باید در متن زندگی ما جاری و ساری باشد.

رئیس شورای قرآنی شهرستان استهبان ادامه داد: باهدف ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی در بین اقشار و عموم مردم موضوع جلسات خانگی قرآن، به‌عنوان محور اصلی فعالیت‌های فرهنگی شهرستان قرار گرفته است.

وی اظهار امیدواری کرد که این برنامه منجر به ارتقای فرهنگ دینی و تقویت بنیه فرهنگی در بین مردم و ترویج سبک زندگی اسلامی و ایرانی شود.

گفتنی است؛ جلسات خانگی قرآن از جمله فعالیت‌هایی است که به جهت سادگی قابلیت تکثیر و فراگیری در بین عموم مردم را دارد و استمرار آن به جهت مردم پایه بودن، ضمانت اجرایی محکم‌تری نسبت به فعالیت‌های دولتی دارد.

کد خبر 6090136 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • توسعه فعالیت‌‌های فرهنگی حوزه عفاف و حجاب در مرکزی
  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند