Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، ابراهیم مهقانی بعد از ظهر امروز برای حل مشکل کشتارگاه بزرگ چیلای در شرق استان اظهار کرد: طی یک اقدام رسالت‌محور و در راستای رفع موانع تولید در سالن جلسات فرمانداری شهرستان مینودشت و با حضور دبیر قرارگاه سپاه استان و همچنین حضور فرماندار شهرستان، جانشین فرماندهی سپاه ناحیه، دادستان مینودشت و ادارات کل گاز، آب منطقه‌ای، محیط زیست و دامپزشکی استان و ادارات برق، جهاد و ادارات متولی شهرستان اقدامات لازم برای بازگشت به چرخه تولید برای این کشتارگاه اجرا شد

سرپرست فرمانداری شهرستان مینودشت با بیان اینکه اقدامات قرارگاه ۱۷ ربیع الاول سپاه گلستان شایسته تجلیل و قدردانی است، افزود: همه نهادها باید در مسیر مانع‌زدایی از فرآیند تولید برای این واحد کشتارگاهی تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدتقی قزلسفلی افزود: مقرر شد که جهاد کشاورزی به عنوان نهاد پشتیبان موانع موجود در مسیر گازرسانی اراضی کشاورزی را حل و فصل کند.

وی تصریح کرد: آب منطقه‌ای طی یک هفته قرارداد نهایی حفر چاه را آماده و تحویل کند، شرکت گاز نیز بلافاصله نسبت به عملیات گازرسانی اقدام کرده شرکت برق نیز با بررسی موضوع در کمیسیون عالی استان عملیات برق‌دهی را به سرانجام رساند، اداره کل حفاظت محیط زیست با نامه دادستان نسبت به ساز و کار اجرایی برای رفع آلایندگی اقدام کرده، اداره کل دامپزشکی با توجه به نامه محیط زیست اقدام به صدور پروانه بهره‌برداری برای این واحد تولیدی کند، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نیز اقدام لازم برای مجوز تعبیه راه از مسیر شهرک صنعتی تا کشتارگاه را نهایی کند.

یاسر بای دادستان شهرستان مینودشت گفت: خوشحال هستیم که با تدابیر قرارگاه ۱۷ ربیع سپاه استان این نشست در شهرستان انجام شده است ضمن اینکه مدیرعامل کشتارگاه در طی ۶ ماهه اخیر کار جهادی را در جهت بازگشت به مسیر تولید انجام داده است.

جانشین سپاه شهرستان  مینودشت گفت: این واحد تولیدی در یک فرآیند چهار ماهه بعد از بهره‌برداری نسبت به رفع چالش‌های حوزه تصفیه خانه و واحد کشتارگاهی اقدام کرده و قرارگاه ۱۷ ربیع سپاه مینودشت نیز تمام توان خود را در جهت حل چالش‌های پیش‌رو در حوزه‌های فنی و تخصصی برای این مرکز تولیدی با رویکرد انقلابی دنبال خواهد کرد.

حمید ملک‌زاده مدیرعامل کشتارگاه: نشست امروز از برکات دولت انقلابی و رویکرد جهادی قرارگاه ۱۷ربیع الاول سپاه در مانع‌زدایی از مسیر تولید بوده است این واحد حداقل ۷۰ درصد اشتغال خود را افزایش خواهد داد و نشست امروز چالش و مسئله‌هایی که ۶ ماه به دنبال آن بودیم را برطرف کرد از همه بانیان امر و مجریان اداری تشکر می‌کنم.

انتهای پیام/2307/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز بازگشت به تولید آب منطقه ای دادستان شهرستان مینودشت قرارگاه ۱۷ ربیع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۶۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟

آل اسحاق با بیان این که شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد، گفت: برخی با نشان دادن فضای ملتهب ناشی از بحران‌های سیاسی منطقه، نرخ ارز را بالا می‌برند و اقدام به فروش دلار می‌کنند و سپس با آرام شدن فضا اقدام به خرید ارز می‌کنند تا جیب‌های خود را پر کنند.

به گزارش ایسنا، یحیی آل اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با اشاره به این موضوع که نرخ ارز در کشور تحت تاثیر جریان‌های روانی است، گفت: در سایه جریان‌های روانی انتظارات تورمی شکل می‌‎‌گیرد و این انتظارات نیز عاملی برای افزایش تقاضا و نرخ ارز است.

چه کسی از افزایش نرخ دلار سود می‌برد؟

وی افزود: عده‌ای متخصصِ ایجاد جنگ روانی هستند؛ بنابراین مخالفان دولت در حین رخداد تنش‌‎های سیاسی از ابزار جنگ روانی استفاده می‌کنند؛ البته برخی از ذی‌نفعان نیز از بالارفتن نرخ دلار سود می‌برند؛ در نتیجه شرایطی را ایجاد می‌کنند تا مسیر انتظارات مردم را تغییر دهند.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق اظهار داشت: برخی با نشان دادن فضای ملتهب ناشی از بحران‌های سیاسی منطقه، نرخ ارز را بالا می‌برند و اقدام به فروش دلار می‌کنند و سپس با آرام شدن فضا اقدام به خرید ارز می‌کنند تا جیب‌های خود را پر کنند.

وی افزود: با حمله به کنسولگری ایران در دمشق شوک و تنش سیاسی در کشور ایجاد شد و سوداگران با سواستفاده از این شوک‌ها باعث افزایش نرخ دلار شدند.

نیاز‌ها قانونی کشور در حال تامین است

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با بیان اینکه گاهی نرخ ارز به علت تغییر در واقعیت‌های اقتصادی یعنی عرضه و تقاضا افزایش پیدا می‌کند، اظهار داشت: هم‌اکنون از سمت کانال اقتصادی تغییری در قیمت دلار رخ نداده؛ چون تمامی نیاز‌های قانونی کشور با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ و نرخ حدود ۴۰ هزار تومان مرکز مبادله تامین می‌شود، بنابراین التهابات ناشی از تنش‌های سیاسی، تنها عامل افزایش نرخ ارز است.

آل اسحاق با اشاره به این موضوع که شرایط کنونی بازار ارز ناپایدار است، گفت: تحولات بازار ارز به علت رخداد‌های سیاسی است؛ بنابراین زمانی که این فضا آرام شود؛ نرخ ارز به صورت خودکار به محدوده‌های قبلی خود بازمی‌گردد.

وی در پایان تاکید کرد: درصورتی که شوک جدید سیاسی رخ ندهد، شرایط اقتصادی کشور با آرام شدن فضای منطقه و مسائل سیاسی، احتمالا به گونه‌ای رقم می‌خورد که دلار آزاد به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد.

دیگر خبرها

  • تنها ۸ درصد از فعالان اقتصادی گلستان شناسه «یکتا» دریافت کردند
  • دوزین در استان گلستان لرزید
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • اجرای ۴۲۵ میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • تکمیل راه آهن دورود - خرم آباد از منابع مختلف پیگیری می شود
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • بازگشت ۳۰۰۰ واحد تعطیل به تولید/ ۱.۲ میلیون نفر بیمه شدند