Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-28@06:22:44 GMT

زندگینامه: ترلان پروانه (۱۳۷۷-)

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۵۶۳۳۶

زندگینامه: ترلان پروانه (۱۳۷۷-)

به گزارش همشهری آنلاین، ترلان پروانه‌، زاده ۱۸ تیر ۱۳۷۷ در شیراز بازیگر تلویزیون و سینمای ایران است. وی در سال ۱۳۸۲ و در سن ۵ سالگی  در مجموعه بچه‌های خیابان  ساخته همایون اسعدیان حضور یافت. دو سال بعد و در ۷ سالگی نیز با بازی در فیلم چپ‌ دست ساخته آرش معیریان اولین اثر سینمایی‌اش را تجربه کرد. مهمترین فیلم دوران کودکی وی آهوی پیشونی سفید ۱ محصول ۱۳۹۰ ساخته  سید جواد هاشمی است که در در جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان برنده پروانه زرین به‌عنوان بهترین بازیگر دختر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلم‌شناسی ١۴٠٠    علف‌زار     ۱٣٩٨    گربه سیاه    ۱٣٩٨    رویای سهراب   ۱٣٩٨    تا ابد     ۱٣٩٧    مصائب شیرین ۲  ۱٣٩٧    آهوی پیشونی سفید ٣   ۱٣٩۶    پری‌سا    ۱٣٩۶   آهوی پیشونی سفید ٢    ۱٣٩۶   جاده قدیم    ۱۳۹۵    گشت ارشاد ٢  ۱۳۹۴    فراری  ۱۳۹٣    شیفت شب  ۱٣٩٢    مردن به وقت شهریور   ۱٣٩٢    آخرین روز سال    ۱٣٩١    زندگی مشترک آقای محمودی و بانو  ۱٣٩١    به خاطر پونه   ۱٣٩٠    بی خداحافظی   ۱٣٩٠   آهوی پیشونی سفید ١     ۱۳٨٩    انسان‌ها   ۱۳٨٨    خروس بی محل   ١٣٨۶    چهار بهار    ۱٣٨۵    نصف مال من نصف مال تو ۱٣٨۵    پاپیتال   ۱٣٨۵   عاشق     ۱٣٨۴    زن بدلی    ۱٣٨۴   باغ آلوچه   ۱٣٨۴   مادر صدامو میشنوی    ۱٣٨۴   بالا بلند      ۱٣٨۴   چپ دست     تلویزیون ۱۳۹٧    کوبار     ۱۳۹۵    چرخ فلک    ۱۳۹٣    گذر از رنج‌ها   ۱۳۹٢    سرزمین کهن     ۱۳۹٠    تا ثریا    ۱٣٨٩    ارمغان تاریکی        ۱٣٨٩    ملکوت   ۱۳٨۶    قاب های خالی  ۱٣٨۵    زیر تیغ   ۱٣٨۵    مسافری از گرونگول   ۱٣٨۴    شبی از شب ها    ۱٣٨۴    جایزه بزرگ   ۱٣٨۴    پیله های پرواز  ۱٣٨٣    خوش غیرت  ۱٣٨٣   ١٠١ راه برای ذله کردن پدر و مادرها‏    ١٣٨٢    بچه های خیابان     نمایش خانگی ١۴٠٠    آهوی من مارال    ١۴٠٠     شب‌های مافیا   ١٣٩٩    سیاوش  ۱٣٩٧    رقص روی شیشه   ۱٣٩٧    رالی ایرانی ٢     ۱۳۹١    نفوذ  کد خبر 650763 برچسب‌ها مجله زندگينامه سينماى ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آهوی پیشونی سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۶۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدمستی در برابر مست عشق 

اصل ماجرا چیست؟ مثل این سالها که تبلیغ فیلم‌های ایرانی در شبکه‌های فارسی زبان ماهواره‌ای نادیده گرفته می‌شود، در دهه نود نیز با توجه به تحولات فناوری در مسیر ساخت فیلم بلند و به چالش کشیده شدن ساختارها و ترتیبات اداری، دولت در برابر ساخت فیلم‌های بلند بدون مجوز نرمش نشان داد.
تا قبل از تصویب و ابلاغ دستورالعمل جامع صدور پروانه نمایش در ۱۳ اردیبهشت سال ۱۴۰۰ توسط وزیر وقت ارشاد در دولت دوازدهم، با جلب موافقت موردی وزیر ارشاد در دولت یازدهم تدبیری اندیشیده شده بود که اولا برخورد سلبی و انضباطی اولین گزینه برای برخورد با فیلم‌های بلند نباشد ثانیا در صورت جلب موافقت شورای پروانه نمایش فیلم‌های غیر سینمایی برای اینگونه فیلم‌ها پروانه نمایش غیر سینمایی صادر شود و فیلم در کارنامه تهیه‌کننده و کارگردان به عنوان اثر سینمایی محسوب نشود.
به این خاطر به هنگام تجمیع مقررات در بند ۳ ماده ۶ دستورالعمل صدور پروانه نمایش، عینا موافقت پیشین به منزله یک تجربه مدیریتی مستندسازی شد و شکل رسمی‌تری به خود گرفت. به عبارتی تنها تنبیه سازندگان فیلم‌های بدون مجوز آن بود که از دریافت پروانه نمایش سینمایی محروم شوند و به دنبال آن از راهیابی به جشنواره فیلم فجر و اکران در سینماها(به جز گروه هنر و تجربه) باز بمانند.
فیلم سینمایی «مست عشق» ساخته حسن فتحی نیز چنین وضعیتی داشت. گروه سازنده بدون اخذ مجوز فیلمبرداری پروژه را در ترکیه مشغول شده بود و فقط زمانی که تهیه‌کننده نسبت به بروز مشکلاتی در داخل احساس نگرانی کرد، تقاضای پروانه ساخت نمود. همانطور که توضیح داده شد، مقررات اجازه بررسی تقاضا را نمی‌داد و همه چیز به بعد از ساخت فیلم و بازبینی آن برای صدور پروانه نمایش موکول گردیده بود.
پس اولا فیلمنامه مست عشق مورد بررسی قرار نگرفته بود که با ساخت آن مخالفت شود. ثانیا تصویربرداری پروژه از مدتها قبل کلید خورده بود و تیم سازنده معطل پروانه ساخت نمانده بود.
نکته جالب آن است که فیلم مست عشق سال گذشته موفق به دریافت پروانه نمایش سینمایی شد که خبر از نرمش مرجع نظارتی و مدیریت اقتضایی آن برای برخورد با پدیده فیلم‌های بدون مجوز ساخت است. اما طبق مقررات جاری مست عشق باید پروانه نمایش غیر سینمایی می‌گرفت و برای نمایش عمومی مسیر دیگری را طی می‌کرد. چرا فیلم از این قاعده مستثنی شد؟
به نظر می‌رسد رویکرد مثبت سازمان سینمایی در صدور پروانه نمایش سینمایی یا ناشی از اصلاح و ویرایش مجدد دستورالعمل یادشده است و یا انکه دلایل و توجیهات دیگری مثل اعتبار و حسن شهرت کارگردان در بین بوده است که ما از آن بی‌خبر هستیم.
آنچه اهمیت دارد آن است که در مجموع این اتفاق به نفع سینما و مخاطب تمام شد تا با استقبال نسبتا خوب از فیلم در هفته اول اکران، کفه فیلم‌های جدی در برابر فیلم‌های کمدی اندکی سنگین شود.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900029

دیگر خبرها

  • ابلاغ تعرفه‌های جدید پزشکی
  • گروه موسیقی آهوی دشت شهربابک در بندر عباس به روی صحنه رفت
  • استفاده از زندگینامه شهدای بین المللی در کنگره بزرگداشت ۳ هزار شهید سمنان
  • استان گلستان در حذف پروانه کسب‌های کاغذی ۴ پله صعود کرد
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • ویدئو| کاخ سفید مسجد شد
  • شباهت جالب نوه گوگوش به ترلان پروانه همه را شوکه کرد + عکس
  • اخذ پیش پروانه شهرک پرنیان ۳ قم