Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

شیوع بیماری کرونا تأثیرات روحی و روانی نامطلوبی بر روی کودکان گذاشته است. به‌طوری که کودکان به جای بازی با همسن و سالان خود، تنها به بازی با اسباب بازی روی آورده‌اند. اما با بروز سویه جدید این بیماری همچنان باید به مراقبت‌ها ادامه داد تا این پاندمی به پایان برسد. در اینجا قصد داریم با روش‌های آماده کردن کودکان برای مواجه با سویه جدید کرونا بپردازیم و اهمیت نقش اسباب بازی در این دوره را بررسی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاثیرات روحی بیماری کرونا بر روی کودکان

بروز بیماری کرونا باعث شد که کودکان از بازی با همسن و سالان خود محروم شوند. علاوه‌براین، آنلاین شدن مدارس و مهدهای کودک نیز ارتباطات حضوری کودکان را به حداقل رساند. تمامی این موارد باعث بروز مشکلاتی مانند اضطراب، ترس و مهم‌تر از همه منزوی شدن کودکان شده است. از طرفی شیوع سویه جدید کرونا این موضوع را یادآور می‌شود که باید همچنان به رعایت پروتکل‌های بهداشتی ادامه داد و محدودیت‌های کرونایی را جدی گرفت.

راهکارهای آماده کردن کودکان برای مقابله با کرونای جدید

با توجه به بروز سویه جدید کرونا، علاوه‌بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی باید به دنبال راهکارهایی برای آماده کردن کودکان در مواجهه با این ویروس بود. در ادامه برخی از راهکارهای موثر برای این موضوع را بررسی می‌کنیم:

با کودک خود صحبت کنید

اولین گام برای آماده کردن کودکان، صحبت کردن با آن‌ها است. سعی کنید در صحبت‌های خود به کودکان آرامش بدهید و به آن‌ها این اطمینان را بدهید که این بیماری به پایان می‌رسد و اوضاع دوباره عادی می‌شود. در صحبت‌های خود به او بگویید که رعایت‌های او و بقیه افراد می‌تواند کاملاً مؤثر باشد و بیماری را شکست دهد. با او درمورد بیماری صحبت کنید و به او اطمینان دهید که بسیاری از بیماران کرونایی خوب می‌شوند. صحبت‌های خود در مورد ویروس را می‌توانید با استفاده از اسباب بازی و در قالب بازی‌های مختلف، با کودک بیان کنید.

نکات بهداشتی را بازگو کنید

یک بار دیگر رعایت نکات بهداشتی را برای او بازگو کنید. شستن دست‌ها، استفاده از ماسک و رعایت فاصله با دیگران از جمله نکات بهداشتی هستند که باید برای کودک بازگو شوند. می‌توانید نحوه صحیح شستن دست‌ها را به‌صورت عملی به او آموزش دهید. علاوه‌بر این به او یادآوری کنید که قبل از شستن دست‌های خود، به صورت، چشم‌ها دهان، بینی و حتی گوش‌های خود دست نزند. می‌توانید با استفاده از انواع اسباب بازی، پروتکل‌ها و مسائل بهداشتی را به کودکان آموزش دهید تا بهتر در ذهن کودک ماندگار شود. خلاق باشید و نکات بهداشتی را حین بازی به بچه‌ها یادآوری کنید.

کودک را در کارهای خانه مشارکت دهید

سعی کنید کودکان را در کارهای سبک خانگی مشارکت دهید. همکاری در کارهای خانه می‌تواند به کودک احساس مفید بودن بدهد و روحیات او را شادتر کند. این کار در خانه ماندن برای کودکان را به یک همکاری جمعی تبدیل می‌کند. سعی کنید اصول بهداشتی را در خانه در مقابل چشمان کودکان رعایت کنید. به‌دلیل اینکه کودکان بیشتر از طریق دیدن، آموزش می‌بینند. بنابراین اگر اصول بهداشتی را در مقابل چشمان آن‌ها انجام دهید؛ کودک نیز به رعایت بهداشت ترغیب می‌شود.

کودکان را با بازی‌های خانگی سرگرم کنید

با وجود بیماری کرونا رفتن به پارک‌ها و شهربازی‌ها برای کودکان به حداقل ممکن رسیده است. این نوع محیط‌ها امکان آلودگی بیشتری دارند بنابراین در مورد آلودگی محیط‌های عمومی با کودکان صحبت کنید. در این شرایط، از بازی‌های خانگی استفاده کنید.

انجام بازی‌های خانگی با انواع اسباب بازی می‌تواند راهکار بسیار خوبی برای سرگرم کردن بچه‌ها باشد. اجرای نمایش نامه با اسباب بازی‌ها گوناگون یا احیای بازی‌های کودکانه قدیمی می‌تواند اوقات فراغت کودکان را به خوبی پر کند و لحظات شیرینی را برای آن‌ها به وجود بیاورد. اگر با صبر و حوصله و خلاقیت با کودکان بازی کنید، دیگر شاهد بهانه‌گیری‌های آن‌ها نخواهید بود.

ماسک‌های زیبا و جذاب برای کودک خریداری کنید

در طی دوران کرونا ثابت شد که انواع ماسک‌های پارچه‌ای دو لایه و قابل شستشو می‌توانند به خوبی از کودکان محافظت کنند. معمولاً کودکان برای استفاده از ماسک، مقاومت می‌کنند. به همین دلیل توصیه می‌شود برای کودکان خود ماسک‌ طرح دار بچه گانه زیبا و جذاب خریداری کنید تا با استفاده از این نوع ماسک‌ها، به ماسک زدن ترغیب شوند.

ماسک‌های با طرح عروسکی، طرح اسباب بازی و شخصیت‌های کارتونی برای کودکان بسیار جذاب و دلنشین هستند. اما پیدا کردن ماسک‌های جذاب در بازار کار چندان ساده‌ای نیست. اغلب ماسک‌های داخل بازار ساده هستند و کودک علاقه‌ای به استفاده از آن‌ها ندارد. برای خرید ماسک‌ پارچه ای بچه گانه با طرح فانتزی و جذاب بهتر است به فروشگاه‌های اینترنتی سر بزنید و ماسک‌های متنوع آن‌ها را جستجو کنید. می‌توانید این کار را همراه با کودک انجام دهید و ماسک دلخواه او را پیدا کنید.

خرید ماسک کودک از فروشگاه اینترنتی رنگ به رنگ

فروشگاه اینترنتی رنگ به رنگ عرضه‌کننده انواع ماسک عکس دار بچه گانه از جنس پارچه‌ای دو لایه قابل شستشو می‌تواند خرید ماسک کودک را آسان‌تر کند. فروش اسباب بازی کودک و ماسک‌های کارتونی و فانتزی در این سایت با مناسب‌ترین قیمت انجام می‌شود.

این مجموعه با هدف ارائه محصولات باکیفیت توانسته است در دوران کرونا خرید محصولات کودکانه را تسهیل نماید. برای خرید انواع ماسک پارچه‌ای جذاب، اسباب بازی‌های دخترانه و پسرانه، بازی‌های فکری و عروسک‌های مختلف می‌توانید به همراه کودک خود از محصولات سایت دیدن فرمایید و محصول مورد نظر خود را خریداری نمایید. علاوه‌بر این با استفاده از مقالات مفید در بخش بلاگ این فروشگاه اینترنتی، دانش خود را در خصوص تربیت فرزند و مسائل مهم در این زمینه افزایش دهید.

با استفاده از اسباب‌بازی‌های خانگی و سرگرم‌کردن کودک در محیط خانه می‌توان تا حد زیادی از ورود به محیط‌های شلوغ و ابتلاء به بیماری جلوگیری کرد. همچنین با استفاده از راهکارهای ارائه شده و رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌توانید دوران کرونا را به‌راحتی همراه با کودک خود سپری کنید.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا کودکان تبلیغات آماده کردن کودکان سویه جدید کرونا بازی های خانگی نکات بهداشتی بیماری کرونا برای کودکان اسباب بازی پروتکل ها برای کودک پارچه ای ماسک ها بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۷۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که شناسایی کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم و ارجاع به مرکز توانبخشی و درمانی در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ نسبت به۶ ماهه نخست آن رشد چهار برابری داشته است افزود: در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ ، ۲۰ کودک مبتلا به اوتیسم و در نیمه دوم سال گذشته ۸۰ کودک مبتلا به اوتیسم شناسایی شدند.

وی ادامه داد: در راستای اجرای دستورالعمل وزارتی و شیوه‌‎نامه پذیرش و ارائه خدمت به بیماران مبتلا به اختلال اوتیسم و همچنین اهمیت شناسایی به هنگام کودکان دارای طیف اوتیسم، فرایند شناسایی و غربالگری این بیماران طی جلسات متعددی با معاونت بهداشت، بهزیستی، آموزش و پرورش و مرکز توانبخشی و درمانی در سال گذشته بازبینی شد و آموزش پزشکان، بهورزان و مراقبان پایگاه های سلامت و مربیان مدارس سطح شهر به عنوان بخش مهمی از فرآیند شناسایی به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: با آموزش و حساس‌سازی افراد دخیل در شناسایی و غربالگری که با همکاری گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت انجام شد، شناسایی کودکان مبتلا به اوتیسم انجام و مبتلایان به مرکز توانبخشی و درمانی ارجاع شدند.

توحیدی افزود: در مرکز توانبخشی پس از انجام تست‌های تشخیصی و محرز شدن اختلال طیف اوتیسم توسط متخصص روانشناسی و آموزش کودکان استثنائی، اقدامات آموزشی و درمانی موردنیاز برای کودک آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: هزینه مداخلات درمانی برای کودکان مبتلا به اوتسیم بسیار زیاد است به گونه‌ای که در ماه بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون ریال برای هر کودک هزینه باید انجام شود اما خوشبختانه بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان این کودکان تا ۱۴ سالگی، در قالب بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج از سوی سازمان‌های بیمه‌گر و اداره بهزیستی به مرکز توانبخشی پرداخت و والدین هیچ گونه هزینه‌ای برای درمان فرزند خود برعهده ندارند.

این مسئول با بیان این که تشخیص ابتلا به اوتیسم در کودکان پسر حدود چهار برابر کودکان دختر است گفت: تشخیص ابتلای به اوتیسم غالبا بعد از ۲ سالگی دقیق‌تر است ولی به دلیل مراجعات دیرهنگام والدین با توجه به عدم پذیرش آنان، متاسفانه تشخیص ها بعد از زمان طلایی مداخله یعنی بعد از سن پنج سالگی صورت می‌گیرد.

توحیدی با تأکید بر این که هر چه کودک مبتلا به اختلال اوتیسم در سنین پایین تر و تا کمتر از سه سالگی شناسایی شود اقدامات درمانی برای او مؤثرتر خواهد بود افزود: علاوه بر پزشکان، مراقبان سلامت و مربیان مدارس و والدین نیز در صورت مشاهده رفتارهای غیرمعمول کودک خود نظیر رفتارهای کلیشه‌ای و تکراری، عدم ارتباط چشمی مناسب، عدم واکنش به صدا زدن نام و انجام بازی‌های تکراری و متعاقب آن مراجعه زودهنگام به پایگاه‌های بهداشتی، نقش مهمی در شناسایی و شروع روند درمانی کودک مبتلا به اختلال اوتیسم دارند.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه، خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.

 
 

دیگر خبرها

  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • دومینوی آسیب‌
  • اسباب‌بازی‌های چوبی جایگزینی مناسب برای بازی‌های سرد و بی‌روح + عکس و فیلم
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • موزه‌ای که به یک فقر تربیتی پاسخ گفت/ اسباب‌بازی، دروازه شور خلاقانه
  • نخستین دور گفتگوهای روسیه و اوکراین با میانجیگری قطر انجام شد
  • چطور اسباب بازی ها می توانند به رشد کودکان کمک کنند؟