Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر بهمن نقی پور عصر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، آخرین وضعیت واکسیناسیون جمعیت هدف آذربایجان شرقی علیه ویروس کرونا را تشریح و اضافه کرد: بر اساس آخرین آمارهای موجود تاکنون ۲۳.۶ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال استان دُز سوم واکسن خود را دریافت کرده اند و بر همین اساس تاکنون ۹۲.۳ درصد دُز اول و  ۸۳.۵ درصد نیز دُز دوم را در مراکز واکسیناسیون استان دریافت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: در آمارهای مربوط به کل جمعیت بیش از چهار میلیون نفری آذربایجان شرقی تاکنون ۷۵.۷ درصد دز اول، ۶۸.۵ درصد دز دوم و ۱۹.۴ درصد نیز دز سوم را دریافت کرده‌اند که این آمارها نشان می‌دهد هنوز به ایمنی جمعی یعنی واکسیناسیون ۸۰ تا ۸۵ درصدی کل جمعیت نرسیده‌ایم.

نقی پور اعلام کرد: واکسیناسیون مادران باردار در آذربایجان شرقی نیز به عدد قابل قبول ۷۳.۸ درصد  و دانش آموزان بین ۱۲ تا ۱۷ سال نیز به ۹۲.۳ درصد رسیده است.

وی درباره سویه اُمیکرون در آذربایجان شرقی با اعلام اینکه هم اکنون وضعیت استان قابل قبول است، یادآور شد: میانگین سنی افراد مبتلا شده بین ۵۰ تا ۵۵ سال می باشد.

نقی پور با اشاره به سرعت بالای انتشار سویه امیکرون از سویه دلتا، ادامه داد: این سویه باعث شده است در مدت زمان کمی، وضعیت دنیا به حالت قرمز درآید و تمامی کشورهای پیشرفته اروپایی و حتی استرالیا درگیر شوند هر چند گسترش آن در ایران فعلا" شدید نیست اما در صورت بی توجهی به پروتکل های بهداشتی، احتمال اوج گیری این سویه محتمل است.

وی اظهار داشت: اگر با کمک یکدیگر اعم از مدیران و مراکز بهداشتی و درمانی و آحاد مردم و همچنین رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و تکمیل واکسیناسیون، جلوی گسترش این بیماری در کشور را نگیریم، میزان مبتلایان به آن افزایش یافته و در مراحل بعدی، بیماران سرپایی، بستری و در نتیجه مرگ و میر رشد تصاعدی خواهد داشت.

نقی پور وضعیت کرونایی آذربایجان شرقی را خوب خواند و با بیان اینکه در سایه تلاش تمامی مسئولان و آحاد مردم، آرامش نسبی در خصوص این بیماری بر استان حاکم است، گفت: میزان بستری‌ها و مرگ و میر ناشی از این بیماری به کمترین میزان خود طی دو سال اخیر رسیده است اما با این وجود نگران گسترش سویه امیکرون هستیم.

وی بر ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی، پرهیز از هر گونه تجمع و دورهمی ها، دقت در تزریق دز سوم واکسن کرونا تاکید و اضافه کرد: تزریق دز سوم واکسن بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی بهداشت جهانی و وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی نشان می دهد که این مهم سهم بالایی در کاهش ابتلا به امیکرون دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از اتخاذ تمهیدات ویژه در ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا برای مهار و مدیریت اوج گیری احتمالی سویه های مختلف این ویروس خبر داد و افزود: در این رابطه جلسات متعدد کابردی و کارشناسی برگزار شده و برنامه ریزی‌های لازم جهت بهره گیری از تجارب قبلی نحوه مقابله در پیک‌های بیماری و اصلاح آن‌ها در پیک های احتمالی پیش رو انجام می شود.

نقی پور ادامه داد: در این راستا یکی از اقدامات مهم دانشگاه علوم پزشکی تبریز، تقسیم شهرستان های مختلف به چهار منطقه محوری شامل مرند، بناب و اهر به منظور اجرای برنامه های آموزشی و انتقال تجربیاتی مثل نحوه برخورد با بیماران، درمان بیماران کرونایی و نوع مقابله با سویه های جدید به کادر بهداشت و درمان شهرستان‌ها می باشد تا بتوانیم خدماتی باکیفیت بالا به تمامی نقاط استان ارائه دهیم.

وی با اشاره به اهمیت نقش رسانه های گروهی و جامعه خبری در پیشبرد اهداف کشوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اظهار کرد: رسانه ها و خبرنگاران پرتلاش در حقیقت پل ارتباطی مردم با دستگاه‌های اجرایی بوده و اگر بتوانند نقش خود را به درستی ایفا کند، به پیشرفت جامعه کمک خواهند کرد.

نقی پور با بیان این‌که دانشگاه علوم پزشکی، نماینده افراد علمی جامعه در حوزه سلامت است، افزود: یکی از مهمترین وظایف دانشگاه‌ها، انتقال علوم جدید است که این امر توسط رسانه‌ها با ایجاد ارتباط بین متخصصان حوزه بهداشت و درمان با مردم انجام می‌شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان شرقی واکسیناسیون

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان شرقی ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان شرقی واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان شرقی نقی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۸۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز در مراسم روز معلم که با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد تبریز نخستین واحد دانشگاه آزاد است که سال ۱۳۶۱ تأسیس شد و درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب است که ریشه خود را از شهر اولین‌ها تبریز پرافتخارگرفته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با ۳۳ واحد و مرکز بیش از یک‌هزار و 450 هیئت علمی و بیش از ۶۳ هزار نفر دانشجو دارد و یک‌هزار و ۹۰۰ کارمند یکی از بزرگ‌ترین مرکز علمی و پژوهشی استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و علوم پزشکی مستقل با حدود ۶۰۰ هیئت علمی ۳۰ هزار دانشجو و حدود یک‌هزار کارمند به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو و تأثیرگذار در حوزه علم و فناوری محسوب می‌شود.

رنجبران تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدون بهره‌گیری از بودجه دولتی و بدون اینکه بار هزینه‌ای برای اداره کشور داشته باشد با افتخار بخش بزرگی از آموزش پژوهش و فرهنگ را بر عهده دارد و در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از سهم آموزش عالی در استان به این دانشگاه اختصاص دارد.

وی افزود: بر این باوریم که بزرگ‌ترین ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه توانمند علمی و فناورانه بستر‌های نوین توسعه نوآوری، ظرفیت حل مسئله است، ظرفیتی که بایستی در جهت حل مسائل و مشکلات کشور به کار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز متذکر شد: امروز سامانه پایش آزاد با تعریف نظام موضوعات کشور در حوزه‌های مختلف و استخراج مسائل این حوزه‌ها و پایان‌نامه‌ها و تحقیقات تحصیلات تکمیلی را به صورت نظاممند بدین مسیر سوق دهد و حدود ۳۰ درصد پایان‌نامه‌های ما به سمت حل مسائل کشور هدایت می‌شود و این افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت دنبال می‌کند و این آمار هر روز رو به افزایش است.

رنجبران تأکید کرد: در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تحقق ظرفیت حل مسئله و نگاه ماموریت گرایانه دانشگاه، این مرکز آموزشی اقدام به ایجاد دانشکده‌های موضوعی کرده است. در حوزه‌های مختلف دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی اسفندماه ۱۴۰۲ در واحد تبریز به‌عنوان اولین دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی کشور راه‌اندازی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی همچنین از اخذ مجوز دانشکده‌های هنر و رسانه، فرهنگ و تمدن و تعلیم و تربیت اسلامی خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی
  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است
  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در تبریز
  • کارگری نماد بالندگی، رشد و اثربخشی است/ کارگران حرف اول و آخر را در جهش تولید می‌زنند
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در آذربایجان شرقی
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز