Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اعضای شورای شهر ساری در نشست عصر دوشنبه خود موضوعات مختلفی را مورد بحث و بررسی قرار دادند که از جمله آن انتقاد یکی از اعضا در باره معرفی ۱۵ باب مغازه از سوی شهرداری برای پرداخت بخشی از بدهی معوقه به تامین اجتماعی بوده است.

شهرداری ساری طبق اسناد رسمی ۴۰۰ میلیارد تومان بابت پرداخت نشدن حق بیمه به تامین اجتماعی بدهکار است که یکصد میلیارد تومان آن جریمه دیرکرد محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تامین اجتماعی هفته پیش ۱۵ باب مغازه شهرداری را به مزایده گذاشت تا بخشی از طلبش را نقد کند ، ولی این اقدام بلافاصله با واکنش رسانه های رسمی و شهروندان ساروی در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی مواجه شد. تامین اجتماعی در پی این واکنش ها اعلام کرد که دستکم یکصد ملک شهرداری را توقیف کرده ولی به مزایده گذاشتن مغازه ها با توافق شهرداری بوده چون شهردار طی نامه ای فروش این مغازه ها را برای پرداخت بخشی از بدهی معرفی کرده است.

سبحان بخشی نایب‌رئیس شورای شهر ساری در نشست امروز و در قالب نطق پیش از دستور چند نکته درباره عملکرد مدیریت شهری و همچنین طولانی شدن دوره حضور نداشتن شهردار در مسئولیت و بروز چالش در حوزه مدیریت شهری را مطرح کرد که یکی از این نکات، گلایه بابت بی‌اطلاعی شورای شهر از هماهنگی بین شهردار و تأمین اجتماعی در معرفی ۱۵ واحد مغازه به مزایده گذاشته شده شهرداری بود.

وی در حالی که پرینتی از گزارش پشت پرده بدهی کلان شهرداری ساری به تأمین اجتماعی را که خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) هفته پیش منتشر کرد ، در دست داشت، به موضوع مصادره املاک شهرداری ساری اشاره کرد و گفت: طی روزهای اخیر در فضای مجازی و رسانه‌ها بحث فروش اموال شهرداری و زمین صفرآباد مطرح شد. در گزارشی که یکی از رسانه‌ها پیرامون همین موضوع منتشر کرده بود از قول مدیرکل تأمین اجتماعی مازندران نوشته شده است که شهردار ساری ۱۵ باب مغازه را بابت بخشی از بدهی به تأمین اجتماعی معرفی کرد تا به مزایده گذاشته شود. این در حالی است که ما در شورای شهر اطلاعی از این موضوع نداشتیم.

بخشی گفت : این موضوع را حتما در قالب طرح سووال از شهردار مطرح می‌کنم . چرا شورای شهر از چنین تصمیمی نباید اطلاع داشته باشد؟ این که دستگاهی اقدام به توقیف بیش از صد ملک شهرداری می‌کند یعنی املاکی وجود دارد که ممکن است چنین تصمیمی برای آن‌ها گرفته شود. شهرداری باید هر تصمیمی در این زمینه را با هماهنگی شورا اجرایی کند.

انتقاد از غیبت طولانی شهرداری 

نایب رئیس شورای شهر ساری همچنین در این نشست به طولانی شدن دوره غیبت شهردار ساری به دلیل عارضه قلبی و گذراندن دوره درمان نیز اشاره کرد و با انتقاد از طولانی شدن این دوره، تصریح کرد: در درجه نخست برای آقای طالبی آرزوی سلامتی دارم و امیدوارم هر چه زودتر سلامتی خود را به دست بیاورد. ولی این روند در حال آسیب زدن به شهر است.

وی افزود : همکاران ما گفتند طرح سووال از شهردار را به این دلیل که در آخر سال هستیم به تأخیر بیندازیم ، اما معتقدم امروز در نبود شهردار مشکلات شهرداری در حال بیشتر شدن است. برای مثال این که معاون مالی شهرداری از تصویب طرح فروش نارنج‌های شهر در شورا بی‌اطلاع است یعنی روند اجرایی و مدیریتی در شهرداری به درستی پیش نمی‌رود.

جواد طالبی شهردار ساری از روز یکشنبه پنجم دی به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان بستری شد و امور مدیریتی شهر را از روی تخت بیمارستان دنبال می‌کند. البته مدتی پس از بستری شدن شهردار ساری در بیمارستانی در تهران ، کیا علیزاده معاون توسعه منابع شهرداری به عنوان قائم‌مقام تا زمان بازگشت وی به شهرداری معرفی شد.

اعضای شورای شهر ساری پیش از این یک روز پس از بستری شدن شهردار و در هفدهمین جلسه علنی خود تصمیم گرفته بودند فرصتی به شهردار بدهند تا فرآیند درمان را طی کند. با این حال انتقاد به طولانی شدن دوره حضور نداشتن طالبی در شهرداری از سوی برخی اعضای شورای شهر رو به افزایش است بویژه این که طی سه هفته اخیر زمزمه هایی هم از احتمال استیضاح شهردار در میان برخی از اعضای شورای شهر مطرح شده بود.

نهضت آسفالت در آستانه نوروز

اعضای شورای شهر ساری در جلسه عصر امروز خود به مسائل دیگری نیز پرداختند که یکی از آن‌ها تصویب اعتبار ۱۵ میلیارد تومانی برای اجرای عملیات آسفالت در مناطق سه‌گانه شهرداری ساری بود. در این نشست مقرر شد شهرداری برای خرید و اجرای آسفالت در سه منطقه شهری ۱۵ میلیارد تومان اختصاص دهد و سهم هر منطقه نیز پس از بررسی‌ها بر اساس مساحت مورد نیاز در هر منطقه مشخص شود.

شهر ساری دارای سه منطقه شهرداری است.

برنامه‌ریزی برای به سرانجام رساندن طرح تفصیلی ساری، تعیین تکلیف ۶۸ دستگاه ماشین‌آلات سنگین اسقاطی و از رده خارج شهرداری ساری با هدف بهسازی یا فروش، خرید رنگ مورد نیاز زیباسازی شهر از یک شرکت دانش‌بنیان با هدف حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نوپای علمی، انجام عملیات حسابرسی سال ۱۳۹۸ شهرداری توسط شرکتی که همان سال برای اجرای حسابرسی انتخاب شده بود و تصمیم‌گیری برای راه‌اندازی کارخانه سنگ‌شکن شهرداری در حاشیه رود تجن نیز از دیگر موضوعات مطرح شده در نوزدهمین جلسه شورای ششم ساری بود.

برچسب‌ها ساری مازندران مدیریت شهری شهرداری ساری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساری مازندران مدیریت شهری ساری مازندران مدیریت شهری شهرداری ساری اعضای شورای شهر شورای شهر ساری تامین اجتماعی تأمین اجتماعی شهرداری ساری شهردار ساری طولانی شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۸۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شورای شهر سنندج چه مطالباتی را در حضور استاندار کردستان مطرح کردند؟

اعضای شورای اسلامی شهر سنندج در حضور استاندار کردستان و چند نفر دیگر از مدیران شهری و استانی، مسائل و مطالبات مختلف این شهر را مطرح کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، ساختمان شورای شهر سنندج، شامگاه _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ میزبان استاندار کردستان، شهردار و فرماندار سنندج و چند تن دیگر از مدیران استانی بود. در این نشست ۹ نفر از اعضای شورای اسلامی شهر سنندج، مهم‌ترین دغدغه‌ها و مسائل و مشکلات شهری را مطرح کردند.

عزت رضایی، رئیس شورای اسلامی شهر سنندج در این نشست که سه ساعت به طول انجامید، اظهار کرد: سال گذشته ۹۶ جلسه رسمی در ساختمان شورا برگزار شده که ۲۵۲ مصوبه دربرداشته است.

وی افزود: ۱۶۱ مصوبه شورا در هیئت تطبیق تأیید به ۸۷ مصوبه اعتراض شده و چهار مصوبه نیز به شورای حل اختلاف ارجاع داده شده است.

رئیس شورای شهر سنندج خاطرنشان کرد: تعداد نامه‌های وارده به شورا ۳۹۸۴ و تعداد نامه صادره نیز ۳۷۳۳ مورد بوده است.

رضایی تصریح کرد: طرح جامع شهری، مشکل زمین مسکونی، طلب شهرداری از ادارات، نبود درآمد پایدار در شهرداری و ضعف زیرساخت‌های عمرانی و فرهنگی در شهر سنندج از جمله مهمترین مسائل و مشکلات این شهر است.

وی ادامه داد: از مسئولان فرهنگی استان گلایه داریم که در رویداد مهم هفته فرهنگی شهر سنندج حضور نداشتند در صورتی که انتظار می‌رفت اداراتی همچون میراث فرهنگی و فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور پررنگی داشته باشند.

رئیس شورای شهر سنندج اضافه کرد: دستگاه‌های خدمات‌رسان آنگونه که باید همکاری لازم را با مردم ندارند و همین موجب نارضایتی مردم و مراجعه آن‌ها به شورا شده است.

رضایی تاکید کرد: آلایندگی واحدهایی همچون پتروشیمی باید بررسی شود و اگر مشکلی دارد، باید برای آن چاره اندیشی شود و این واحدها عوارض خود را به شهرداری پرداخت کنند.

وی خاطرنشان کرد: بلوار ننله شهر سنندج به نام زنده‌یاد آرمان بنفشی نامگذاری شده و سردیس این جوان فداکار سنندجی نیز در این مکان نصب خواهد شد.

شیب خدمات شهرداری به سمت نواحی کم‌برخوردار

بهروز ابراهیم‌آبادی، رئیس کمیسیون عمران شورای شهر سنندج نیز در این نشست اظهار کرد: سال گذشته بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار مترمربع آسفالت در سطح شهر سنندج انجام شد که حدود ۲۵۰ هزار مترمربع آن در نواحی کم‌برخوردار بوده است.

وی افزود: یک پنجم جمعیت شهر سنندج در نواحی کم‌برخوردار همچون نایسر، حسن آباد و ننله زندگی می‌کنند که شیب خدمات شهرداری به سمت این نواحی بوده است.

عضو شورای اسلامی شهر سنندج ادامه داد: بالغ بر ۲۵۰۰ نفر در شهرداری سنندج مشغول به کار هستند که ماهانه بیش از ۷۰ میلیارد تومان حقوق به این نیروها پرداخت می‌شود.

ابراهیم‌آبادی اضافه کرد: اگر بتوانیم بودجه جهشی و یا وام‌های کم بهره از صندوق توسعه ملی برای شهرداری بگیریم قطعاً در دوره‌های بعدی اقدامات بیشتری در شهر سنندج صورت خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته در نواحی کم برخوردار همچون نایسر کمتر از دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان شهرداری درآمد داشته اما بیش از ۴۰ میلیارد تومان در آنجا هزینه کرده است.

عضو شورای اسلامی شهر سنندج تصریح کرد: شهرداری حتی یک درصد در به وجود آوردن نواحی کم برخوردار همچون نایسر تأثیر نداشته و اداراتی همچون راه و شهرسازی و بنیاد مسکن اگر در گذشته نظارت لازم را بر ساخت و سازهای غیرمجاز داشتند اکنون می‌شد بهترین شهرک مسکونی خاورمیانه را در آنجا احداث کرد.

وی بر ضرورت ساخت واحدهای مسکونی ارزان قیمت در شهر سنندج توسط دولت تاکید کرد و گفت: در صورتی که عرضه مسکن بالا برود می‌توان قیمت فزاینده مسکن را در سنندج کنترل کرد.

ضرورت تجدیدنظر در زمین‌های قولنامه‌ای و اوقافی

فرهاد میمنت آبادی، عضو دیگر شورای شهر سنندج اظهار کرد: کمبود زمین مسکونی و مهاجرت پذیری شهر سنندج باعث افزایش ترافیک جمعیتی در این شهر و نبود مسکن لازم شده است.

وی تاکید کرد: لازم است که در زمین‌های قولنامه‌ای و زمین‌های اوقافی تجدیدنظر صورت بگیرد، چون ادامه این روند موجب افزایش ساخت‌وسازهای غیرمجاز می‌شود.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری شورای شهر سنندج گفت: یکی از مشکلات شهر سنندج نبود درآمد پایدار است که در راستای اجرایی کردن آن باید سرمایه‌گذاری رونق بگیرد و لازمه آن اختصاص زمین لازم به سرمایه‌گذاران است.

میمنت‌آبادی افزود: ۲۱ هکتار زمین مسکونی، طلب شهرداری نزد اداره راه و شهرسازی است که امیدواریم سالانه حداقل ۱۰ درصد آن را به شهرداری پس بدهد.

برای حل مشکل بیمه کارگران شهرداری چاره‌اندیشی شود

سالار علی‌ویسی، عضو دیگر شورای شهر سنندج نیز اظهار کرد: بیمه کارگران شهرداری یکی از مشکلات اصلی بوده که منجر به بدهی ۱۷۰ میلیاردی به سازمان تأمین اجتماعی شده است و نیاز هست برای این مشکل چاره‌اندیشی شود.

وی افزود: استانداری در سال ۱۴۰۱ قیر رایگان را در اختیار شهرداری قرار داد که اقدام بسیار خوبی بود و امیدواریم امسال نیز قیر رایگان به شهرداری اختصاص یابد.

این عضو شورای شهر سنندج، ساخت‌وسازهای غیرمجاز، نبود ماشین آلات سنگین و اتوبوس لازم در شهرداری را از جمله دیگر مسائل شهر سنندج عنوان کرد.

علی‌ویسی گفت: امنیت شغلی کارگران شهرداری بر آرامش خاطر آنها تأثیرگذار است که در حال حاضر ۷۰ درصد نیروهای شهرداری سنندج شرکتی هستند و نیاز هست وضعیت استخدامی آنها تعیین تکلیف شود.

جایگاه شورا از سوی ادارات نادیده گرفته می‌شود

اسعد فریدی، عضو دیگر شورا هم گفت: جایگاه شورا از سوی ادارات نادیده گرفته می‌شود در صورتی که در رسالت شورا آمده که ناظر بر عملکرد دستگاه‌های خدمات رسان شهری است.

وی تاکید کرد: پتروشیمی کردستان اگر آلایندگی دارد باید به صورت روشن اعلام شود و هیچ اغماضی در این مورد صورت نگیرد.

عضو شورای شهر سنندج افزود: ضرورت دارد که شهربازی بزرگی در شهر سنندج ایجاد شود و همه باید برای این مسئله همت لازم را داشته باشند.

فریدی تصریح کرد: باید به صورت جدی از افزایش ساخت‌وسازهای غیرمجاز در کمربندی بهشت محمدی جلوگیری شود.

ضرورت تصویب طرح تفصیلی شهر سنندج

شیدا حیدریان، رئیس کمیسیون حاشیه شهر و نواحی کم برخوردار شهر سنندج نیز تصریح کرد: اکنون در دنیا برنامه‌ریزی شهری به صورت مشارکتی و بهره‌گیری از نظرات مردم درآمده که تبلور آن را در شورای شهر به عنوان نمایندگان مردم می‌توان دید.

وی افزود: تصویب طرح تفصیلی شهر سنندج بسیار عقب افتاده است که طولانی بر بودن تصویب آن موجب ناکارآمد شدن طرح می‌شود.

عضو شورای اسلامی شهر سنندج تاکید کرد: شورایاری در محلات باید وجود داشته باشد و محله‌محوری در دستور کار قرار گیرد، همچنین ورودی نایسر باید ساماندهی و برای صنوف مزاحم این منطقه چاره‌اندیشی شود.

به گزارش ایمنا، سیف‌الله رضایی، فرزاد زارعی و جبار زندی از دیگر اعضای شورای اسلامی شهر سنندج نیز در این جلسه مسائل و مطالباتی را مطرح کردند که از جمله آن طلب شهرداری از اداره راه و شهرسازی، اختصاص اتوبوس لازم به ناوگان حمل و نقل عمومی، کمک به زیرساخت‌های فرهنگی شهر سنندج، کمبود بودجه فرهنگی، کمک برای اتمام پروژه‌های عمرانی شهرداری، بی توجهی نسبت به تصویب طرح پهنه بندی در کمیسیون ماده پنج، عدم اجرای ماده واحده، ساماندهی وضعیت جوانان، نظارت بر کافه‌های داخل شهر و حل مشکل زمین‌های قولنامه‌ای را می‌توان برشمرد.

کد خبر 749914

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری
  • مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت
  • اعضای شورای شهر سنندج چه مطالباتی را در حضور استاندار کردستان مطرح کردند؟
  • استیضاح شهردار ارومیه ناکام ماند
  • اجرای ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم
  • اجازه حاشیه‌سازی در حریم شورا و شهرداری را نمی‌دهیم
  • افزایش ۵ برابری بودجه شهرداری بیرجند برای سال ۱۴۰۳
  • شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد
  • طرح‌های یادگار امام و آزاد راه شهید شوشتری زیر ذره بین شورا