Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین - مریم سرخوش: به گزارش همشهری آنلاین، کمال حیدری، معاون بهداشت وزارت بهداشت که به تازگی به‌عنوان سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا منصوب شده، تأکید می‌کند که هیچ‌کدام از واکسن‌های اهدایی، آسترازنکا نخواهد بود، چرا که مردم به این واکسن نیاز دارند و اگر قرار باشد واکسنی جز آسترازنکا هدیه داده شود، می‌توان آن را به کشورهای دیگر فرستاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این  مسئول در وزارت بهداشت در کنار پرداختن به آخرین وضعیت شیوع اومیکرون در کشور، ماجرای برگزاری کلاس‌های حضوری را تشریح کرد.

اتفاقی که اخیرا رخ داده تمرکز بر ادامه واکسیناسیون با واکسن‌های داخلی است، اما عده‌ای تمایل به تزریق برند خاصی از واکسن خارجی دارند.‌ از سوی دیگر این مسئله مطرح می‌شود که باید واکسن‌ها نسبت به‌سویه‌های جدید به‌روزرسانی شوند. آیا واکسن‌های موجود می‌توانند ایمنی موردنظر را در جامعه ایجاد کنند؟ 
کمیته علمی و کمیته واکسن براساس مطالعات و مستندات اثربخشی واکسن‌ها را بررسی می‌کنند، اما تاکنون هیچ واکسن انحصاری برای سویه اومیکرون تولید نشده است. در این‌باره یکی از شرکت‌های داخلی هم اقدام به ساخت واکسنی ضداومیکرون کرد، اما اینقدر سرعت انتشار این ویروس بالاست که زمان تولید و عرضه را از هر واکسنی می‌گیرد. نکته مهم این است که همین واکسن‌های موجود هم تا ۲۵برابر ایمنی بیشتر ایجاد می‌کنند و با تزریق دوز سوم بیش از ۸۰درصد ایمنی در جامعه افزایش پیدا می‌کند؛ به همین دلیل واکسن‌های موجود در کشور چه تولید داخل و چه خارجی‌ها کفایت می‌کنند و شرکت‌های خوب تولیدکننده هم توانسته‌اند به اندازه کافی واکسن در اختیار ما قرار دهند.

 اما چند روز پیش خبری درباره اهدای واکسن‌های خارجی از سوی وزیر خارجه به کشورهای یمن، افغانستان و سوریه منتشر شد؛ این در حالی است که ما در روزهای اخیر با کمبود آسترازنکا حتی در تزریق دوز دوم مواجه بودیم. آیا واقعا واکسن‌های اهدایی آسترازنکا به این کشورها هدیه شده است؟ 
به هیچ عنوان واکسن‌های اهدایی، آسترازنکا نخواهد بود؛ چراکه خودمان به این واکسن برای سفرهای بین‌المللی مردم نیاز داریم. ما به اندازه کافی واکسن‌های دیگر در اختیار داریم و اگر قرار باشد واکسنی جز آسترازنکا به ما هدیه شود، می‌توانیم بخشی از آنها را اهدا کنیم.

 آیا باتوجه به توقف خرید واکسن‌های خارجی و اینکه واکسن‌های ایرانی هنوز نتوانسته‌اند تأییدیه سازمان بهداشت جهانی را بگیرند، این مسئله در سفرهای بین‌المللی منجر به بروز مشکلاتی برای مردم نخواهد شد؟‌
واکسن‌های داخلی، کیفیت خوبی دارند و تولید آنها هم نیاز ما را تامین می‌کند؛ به همین دلیل لزومی به خرید واکسن‌ها نیست. تنها نیاز ما به واکسن خارجی اکنون آسترازنکاست و دلیلش هم همانطور که خودتان گفتید، محدود بودن سفرهای خارجی با واکسن‌های دیگر و تأیید این واکسن است. هم‌اکنون حتی واکسن جایگزین آسترازنکا در کشور وجود دارد و اگر برخی محدودیت‌ها نبود، در این‌باره هم مشکلی نداشتیم. اما برخی افراد برای سفرهای بین‌المللی محدودیت سفر به‌دلیل نوع واکسن دارند و باید حتما آسترازنکا تزریق کنند؛ به همین دلیل این واکسن همچنان تامین خواهد شد. البته به‌صورت مکرر مکاتباتی برای دریافت مجوز از سازمان بهداشت جهانی انجام داده‌ایم؛ حتی درباره سینوفارم هم با وجود تزریق یک و نیم میلیارد در کل جهان هنوز این مجوز صادر نشده است. منتظر اعلام نتیجه از سوی سازمان بهداشت جهانی و اعلام ارسال مدارک فنی هستیم.

کد خبر 650833 برچسب‌ها واکسن آسترازنکا واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: واکسن آسترازنکا واکسن کرونا واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۹۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع دفترچه های اقامت طرح سپرده گذاری به اتباع

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان جنوبی نخستین دفترچه‌های اقامت صادر شده ، ویژه طرح سپرده گذاری و ساماندهی سرمایه های خرد اتباع خارجی ، طی مراسمی با حضور مدیرکل رونمایی و تحویل تعدادی از اتباع افغانستانی گردید.

صفایی مدیرکل امور اتباع بیان داشت که تنها طرح قانونی و حمایتی اتباع در کشور، طرح مذکور می باشد که به ابتکار سازمان ملی مهاجرت و همکاری شرکت زنجیره تامین دانش و بانک ملی این طرح اجرایی گردیده و کماکان در حال اجرا می باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • توزیع دفترچه های اقامت طرح سپرده گذاری به اتباع