Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل، تلفن همراه و لوازم جانبی گفت: از ابتدای سال تا پایان آذرماه ۱۳ میلیون و ۶۸۰ هزار دستگاه تلفن همراه وارد کشور شده که در این بازه زمانی ۱۳ میلیون و ۸۳۰ هزار دستگاه تلفن همراه در کشور مصرف شده است.

محمدرضا عالیان در گفت‌وگو با میزان،در خصوص میزان واردات تلفن همراه به کشور، گفت: بخشی از آمار واردات تلفن همراه مربوط به ابتدای سال تا پایان آذرماه بوده و بخش دیگر آمار واردات مربوط به ۱۲ ماه گذشته یعنی از آذرماه سال ۹۹ تا آذرماه سال ۱۴۰۰ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: از ابتدای سال تا پایان آذرماه ۱۳ میلیون و ۶۸۰ هزار دستگاه تلفن همراه وارد کشور شده که در این بازه زمانی ۱۳ میلیون و ۸۳۰ هزار دستگاه تلفن همراه در کشور مصرف شده است.


سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل، تلفن همراه و لوازم جانبی بیان کرد: در آذرماه میزان واردات تلفن همراه یک و نیم میلیون بوده که این میزان واردات تلفن همراه نسبت به آبان ماه ۱۰۰ هزار دستگاه کاهش داشته است همچنین در آذرماه میزان مصرف نیز یک میلیون و ۴۰۰ هزار دستگاه بوده است.


عالیان اظهار کرد: این روند کاهشی تا اواسط بهمن ماه ادامه خواهد داشت و با ورود بازار به پایان سال و رونق بازار شب عید با افزایش تقاضا روبرو خواهیم شد.


وی خاطر نشان کرد: از آذرماه سال ۱۳۹۹ تا پایان آذرماه ۱۴۰۰ یعنی طی ۱۲ ماه گذشته، ۱۹ میلیون و ۵۸۰ هزار دستگاه تلفن همراه وارد کشور شده که در همین بازه زمانی ۱۸ میلیون و ۴۰۰ هزار دستگاه تلفن همراه در کشور مصرف شده است و قیمت ۹ میلیون و ۷۴۹ هزار دستگاه تلفن همراهی که وارد کشور شده بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ دلار است.


سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل، تلفن همراه و لوازم جانبی عنوان کرد: تعداد تلفن‌های همراه زیر ۱۵۰ دلار که طی ۱۲ ماه گذشته وارد کشور شده است ۷ میلیون و ۲۸۲ هزار دستگاه بوده که فقط شامل تلفن همراه نیست بلکه تبلت، تلفن‌های هوشمند و تلفن‌های دکمه دار نیز جزء این دسته هستند.


وی خاطر نشان کرد: تعداد تلفن‌های همراه بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ دلار که طی ۱۲ ماه گذشته وارد کشور شده است ۱ میلیون و ۴۷۴ هزار دستگاه بوده که به این موبایل‌ها میان رده می گویند.


عالیان در ادامه گفت: تعداد موبایل‌های پرچم دار که بالای ۶۰۰ دلار بوده و طی ۱۲ ماه گذشته وارد کشور شده یک میلیون و ۷۴ هزار دستگاه است.


سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل، تلفن همراه و لوازم جانبی اظهار کرد: از آذرماه سال ۱۳۹۹ تا پایان آذرماه ۱۴۰۰ یعنی طی ۱۲ ماه گذشته ۹ میلیون و ۳۵۰ هزار سامسونگ، ۲ میلیون و ۴۴۰ هزار دستگاه نوکیا، ۵ میلیون و ۶۶۰ هزار دستگاه شیائومی یک میلیون و ده هزار دستگاه اپل و ۲۷۲ هزار هوآوی وارد کشور شده است.


وی افزود: سهم بازار نشان های تجاری ( برند‌ها) تغییر آنچنانی نداشته است سامسونگ ۴۸ درصد سهم بازار تلفن همراه کشور را در اختیار داشته و بعد از آن شیائومی با ۲۹ درصد رتبه دوم را دارد نوکیا نیز ۱۲ درصد سهم بازار را در دست داشته که عمدتاً تلفن‌های دکمه دار هستند همچنین اپل ۵ درصد سهم بازار را دارد هوآوی نیز دو درصد سهم بازار را به خود اختصاص داده است.


وی در خصوص نوسان قیمت ارز و تاثیر آن بر بازار گفت: ارز موردنیاز برای واردات موبایل همچون دیگر کالاهای وارداتی از سامانه نیما خریداری می شود. قیمت ارز نیما بر خلاف ارز بازار آزاد همواره افزایشی بوده است. بنابر این کاهش قیمت ارز در بازار آزاد تاثیری بر قیمت موبایل نخواهد داشت و این استنباط که باید در انتظار کاهش قیمت باشیم، نادرست است.

 

عالیان این روزهارا مناسب ترین زمان خرید موبایل دانست و اظهار کرد: به چند دلیل این روزها را فرصتی مناسب برای خرید موبایل می‌دانیم. نخست اینکه با توجه به میزان کالای وارد شده به کشور و رقابت بین شرکت ها، در حال حاضر قیمت برخی از مدل ها حتی کمتر از مبدا خریداری شده است. از سویی با شیوع سویه جدید کرونا در چین و قرنطینه برخی شهرهای این کشور این امکان وجود دارد که تولید جهانی موبایل که عمده آن در چین محقق می‌شود، کاهش یابد و شاهد روند افزایشی قیمت ها در بازارهای جهانی و در پی آن در ایران نیز باشیم.

 

بیشتر بخوانید: کاهش ۷ میلیارد دلاری قاچاق تلفن‌های همراه با اجرای طرح رجیستری و درآمد ۱۳ همتی برای دولت

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی واردات بازارتلفن همراه تلفن همراه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی واردات تلفن همراه هزار دستگاه تلفن همراه تلفن همراه و لوازم جانبی واردات تلفن همراه تا پایان آذرماه طی ۱۲ ماه گذشته درصد سهم بازار وارد کشور شده میزان واردات ۱۳ میلیون آذرماه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۰۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور

گمرک ایران اعلام کرد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش ایرنا از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

این گزارش با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. شایان ذکر است، تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند. سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

دیگر خبرها

  • قیمت سکه به کانال ۴۰ میلیون تومان بازگشت
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت +جدول
  • قیمت سکه در سراشیبی سقوط
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد