Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته پژوهش و فناوری مجلس شورای اسلامی جزئیات طرح جهش تولید دانش بنیان را تشریح کرد.

اسفندیار اختیاری رئیس کمیته پژوهش و فناوری مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره جزئیات طرح جهش تولید دانش بنیان اظهارکرد: قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، مصوب سال 1389 در مجلس است که طی یک دهه اجرایی شد و در پی آن، شرکت‌های دانش بنیان گسترش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسلم است با گسترش شرکت‌های دانش بنیان و پیشرفت تکنولوژی، نیازهای شرکت‌های دانش بنیان نیز تغییر پیدا خواهد کرد.

وی افزود: در طرح جدید مجلس شورای اسلامی با عنوان جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، سعی شده ایرادات و کاستی‌های قانون سال 1389، اصلاح و به روز شود. به عنوان مثال در قانون سال 89 برای حمایت مالی از شرکت‌های دانش بنیان، استفاده از صندوق نوآوری و شکوفایی دیده شده بود؛ اما در طرح جدید، میزان سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی، 2 برابر شده که حدود 3هزار میلیارد تومان به آن اضافه شده است.

اختیاری ادامه داد: نکته دیگری که در طرح جهش تولید دانش بنیان می‌توانیم به آن اشاره داشته باشیم این است که کلیه ابزارهای مالی از جمله بورس، موظف به حمایت از شرکت‌های دانش بنیان شده‌اند. همچنین یکی از بزرگترین مشکلات شرکت‌های دانش بنیان، وارادت محصولاتی است که آن‌ها تولید کرده‌اند؛ اما در این قانون واردات محصولاتی که توسط شرکت‌های دانش بنیان داخلی تولید شده‌اند، ممنوع شده است.

رئیس کمیته پژوهش و فناوری مجلس شورای اسلامی، یکی از معضلات شرکت‌های دانش بنیان را پرداخت نکردن پول این شرکت‌ها توسط دستگاه‌های مختلف دانست و تصریح کرد: در طرح جدید مجلس، سازمان مدیریت و برنامه ریزی موظف شده است که اگر دستگاه، سازمان و یا وزارتخانه‌ای به هر دلیلی پول این شرکت‌ها را پرداخت نکرد، بودجه آن‌ها کم و به شرکت‌های دانش بنیان پرداخت کند.

وی اضافه کرد: برای حل مشکلات حقوقی شرکت‌های دانش بنیان نیز از قوه قضائیه خواسته شده تا شعبه ویژه‌ای برای رسیدگی به مسائل حقوقی این شرکت‌ها تعیین کند تا این شرکت‌ها نیازی به گرفتن وکیل با هزینه‌های زیاد نداشته باشند.

اختیاری با اشاره به وظایف وزارت اقتصاد در قبال شرکت‌های دانش بنیان گفت: در طرح جدید مجلس، وزارت اقتصاد و دارایی موظف شده است که دارایی فکری شرکت‌های دانش بنیان را ارزش گذاری کند زیرا مهم‌ترین دارایی این شرکت‌ها، فکر و ایده است. این موضوع باعث می‌شود که شرکت‌های دانش بنیان در زمینه مسائل مالی، رقابت داشته باشند.

رئیس کمیته پژوهش و فناوری مجلس شورای اسلامی یکی از مهم‌ترین نکات طرح جهش تولید دانش بنیان را تشکیل شورای راهبری دانست و خاطرنشان کرد: این شورای راهبری متشکل از رئیس جمهور، چندین وزیر و رئیس ستاد مشترک کل نیروهای مسلح است تا هرگونه مشکل شرکت‌های دانش بنیان در اسرع وقت حل شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانش بنیان شرکت دانش بنیان جهش تولید دانش بنیان طرح جهش تولید دانش بنیان شرکت های دانش بنیان دانش بنیان طرح جدید شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۰۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد

رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: این صندوق بر دانش‌بنیان شدن حوزه سلامت کشور و در نتیجه انتفاع بیماران سرطانی از طریق تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت تمرکز دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدصادق خیاطیان در نشستی با اعضای شورای راهبری کنگره کنسر ژنومیکس با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویدادهای علمی و فناوری در حوزه سلامت از جمله کنگره کنسر ژنومیکس، اظهار کرد: شکل‌گیری کمیته تجاری‌سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه‌ای است که می‌تواند در شکل‌گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور اثربخش باشد و این صندوق آماده تقویت و حمایت از استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه‌هایی است که مورد تایید کمیته تجاری‌سازی در نمایشگاه یا جشنواره ایده تا استارت‌آپ قرار می‌گیرند.

وی «سلامت» را از موضوعات راهبردی صندوق نوآوری و شکوفایی دانست و تاکید کرد: معاونت توسعه این نهاد را مسؤول همکاری‌های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسر ژنومیکس معرفی کرد.

در این نشست همچنین دکتر مصطفی زمانیان، عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه بر اساس بررسی‌های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند، می‌توانند در مدل‌های تامین مالی پروژه‌های اجتماعی مشارکت کنند، افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل‌ها می‌تواند انگیزه‌ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه‌گذاران حوزه سلامت به‌ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، دومین کنگره کنسر ژنومیکس با محورهای تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکرهای سرطان، از ۲ تا ۴ آبان ماه ۱۴۰۳ در سه بخش علمی، تجاری‌سازی و مسؤولیت‌پذیری اجتماعی در تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان