Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: هر چند گفته می‌شود میزان بستری و موارد مرگ و میر ناشی از ابتلا به اُمیکرون کمتر است اما خطر بستری شدن در بیمارستان و ICU و مرگ وجود دارد و شاهد فوتی ناشی از اُمیکرون در کشور بوده‌ایم.

دکتر محمدحسین سرمست در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به شیوع اُمیکرون در خوزستان اظهار کرد: موارد مثبت ابتلا به کرونا افزایشی شده است اما امیدوارم به شرایط همه‌گیری ابتلا نرسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر چند گفته می‌شود میزان بستری و موارد مرگ و میر ناشی از ابتلا به اُمیکرون کمتر است اما خطر بستری شدن در بیمارستان و ICU و مرگ وجود دارد و شاهد فوتی ناشی از اُمیکرون در کشور بوده‌ایم. البته تاکنون موردی از مرگ در پی ابتلا به این سویه در خوزستان نداشته‌ایم.

سرمست تصریح کرد: با توجه به اینکه تنها از یک درصد موارد مثبت کرونا تست شناسایی اُمیکرون گرفته می‌شود، مردم نباید به عدد مبتلایان به اُمیکرون توجه کنند. از طرف دیگر نیز ممکن است بسیاری از مبتلایان به کرونا برای انجام تست مراجعه نکنند.

وی افزود: اُمیکرون علائمی مانند آبریزش بینی و بدن درد دارد اما با توجه به اینکه علائم ابتلا به این سویه شبیه سرماخوردگی است اکنون باید همه سرماخوردگان، خود را مبتلا به اُمیکرون فرض و در صورت بروز علائم، خود را قرنطینه کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: احتمال ابتلای افراد واکسینه شده به اُمیکرون نیز وجود دارد اما به نوع خفیف‌تر بیماری مبتلا می‌شوند.

سرمست با بیان اینکه تزریق سه دوز واکسن در برابر اُمیکرون تا ۹۰ درصد ایمنی ایجاد می‌کند، افزود: مردم به ویژه افرادی که واکسن دریافت نکرده‌اند نباید تصور کنند اگر به اُمیکرون مبتلا شوند، درگیر بیمارستان نمی‌شوند یا خطر مرگ برای آن‌ها وجود ندارد بنابراین نباید دریافت واکسن را به تاخیر بیندازند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان کروناویروس کرونا در ایران کرونای ا میکرون ا میکرون ابتلا به ا ناشی از ا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۰۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای

با توجه به اینکه مادر یسنا نمی‌تواند فارسی صحبت کند یکی از افراد نزدیک به خانواده یسنا که تمایل ندارد نامش در گزارش منتشر شود  می‌گوید: «پدر یسنا معلول است و نمی‌تواند راه برود. روز حادثه مادر یسنا طبق معمول فرزندانش را سر زمین برده بود تا نخودفرنگی برداشت کنند. خواهر و برادر یسنا هم مشغول کار بودند.

 یسنا به مادرش می‌گوید که آب می‌خواهد. مادر یسنا از همسایه‌شان یک لیوان آب می‌گیرد و به یسنا می‌دهد. بعد از این موضوع ناگهان یسنا گم می‌شود. مادرش تا نیم ساعت متوجه گم شدن یسنا نمی‌شود. بعد از نیم ساعت متوجه می‌شود و اهالی شروع به جست‌وجو برای یافتن یسنا می‌کنند. هر جا را می‌گشتیم یسنا نبود تا اینکه بعد از ۵ روز یک کایت‌سوار داوطلب هلال‌احمر یسنا را در علفزار نزدیک جایی که مفقود شده بود، زنده پیدا کرد.»

 این فرد در ادامه می‌گوید: «دو، سه نفر در این رابطه بازداشت شدند، اما کارگری حدودا ۳۵ ساله مظنون اصلی بود و وقتی متوجه شد خبر گم شدن یسنا منتشر شده از کلاله خارج که توسط پلیس دستگیر می‌شود. او قصد فروش یسنا را داشته است. غیر از این فرد یکی، دو نفر دیگر هم به عنوان مظنون بازداشت هستند.»

 این فرد در واکنش به این سوال  که با توجه به اینکه یسنا ربوده شده و در حال حاضر در بیمارستان کلاله بستری است آیا امکان آزار و اذیت یا تعرض از سوی متهمان وجود داشته، می‌گوید: «هیچ‌گونه آزار و اذیتی صورت نگرفته است. یسنا فقط از نظر روحی و جسمی تضعیف شده که فعلا باید در بیمارستان بستری باشد.»

منبع: روزنامه اعتماد

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • آرمین زارعی در بیمارستان بستری شد
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟