Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس جمعی از مخاطبان این خبرگزاری با راه اندازی پویشهایی در سامانه «فارس من» خواستار به کار گیری روش‌های درمانی طب ایرانی در درمان بیماران کرونایی شده و معتقد بوده‌اند که می‌توان با طب ایرانی چنین بیمارانی را درمان کرد.

در این باره مژگان تن‌ساز، رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره «آخرین تحقیقات در حوزه درمان کرونا به وسیله طب ایرانی»، اظهار داشت: براساس شکایات بیماران از وضعیت بیماری خود در تماس با مرکز طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید، تجویزهایی بر اساس پروتکل‌های منتشر شده دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت صورت می‌گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:برای نمونه بیماری تماس می‌گرفت و اظهار می‌داشت دچار ضعف هستم که ما براساس دستورالعمل‌ها به وی توصیه می‌کردیم تا زرده تخم‌مرغ مصرف کند و اگر این جواب نمی‌داد، نخود آب تجویز می‌کردیم و موارد دیگر نیز ادامه داشت.

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی متذکر شد: بعد از مصرف، موارد را پیگیری می‌کردیم و میزان رضایت تعدادی از بیماران را به صورت تصادفی می‌سنجدیم؛ به طوری که حدود 93 درصد افراد رضایت بالا و خیلی بالا از خدمات ارائه شده توسط مرکز ما را داشتند.

تن‌ساز با اشاره به تماس 150 هزار نفر طی آبان 99 تا پایان شهریور ماه سال جاری با مرکز طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی،گفت: ما به صورت تصادفی با افراد تماس گرفته و نظرسنجی انجام دادیم و براساس کار آماری این تحقیق انجام شده است.ما علائم بیمار را چک می‌کردیم؛چون ممکن بود افرادی که تماس می‌گرفتند بیماران کرونایی نباشند و سؤالات دیگری داشته باشند.

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به این پرسش که «پروتکل درمانی طب ایرانی در درمان بیماران مبتلا به کرونا چگونه است؟»،ابراز داشت: این پروتکل از طرف دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت منتشر شده و براساس تدابیر غذایی و برخی داروهای کم عارضه بوده است؛

وی ابراز داشت: مثلاً فرد زرده تخم‌مرغ عسلی را مصرف کند یا شربت گلاب و زعفران برای رفع ضعف و بی‌حال استفاده شود، یا اگر فردی دچار سرفه است، تجویز آویشن با ختمی و در بیماران دچار سرفه خلط‌دار، آویشن تنها استفاده شود.

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به داروهای مؤثر ضدویروس، تصریح کرد:داروهایی مانند زنجبیل و سیاه‌دانه تجویز می‌شد؛ البته همه داروهایی که تجویز می‌شد برای آنها مقالاتی وجود دارد و برخی از این داروها اختصاصاً برای کرونا بوده است.  

تن ساز اضافه کرد:برای نمونه، قبلا روی اثر زنجبیل بر کرونا کار نشده بود ولی بعداً این کار تحقیقاتی صورت گرفت و ثابت شد که در کاهش علائم کرونا مؤثر است؛ همچنین بادکش کردن روی کاهش علائم بیماران کرونایی مؤثر بوده است.

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره اینکه «آیا پروتکل‌های درمانی طب ایرانی در مراکز درمانی کشور اجرایی می‌شود؟»،گفت: در آن زمان وزارت بهداشت و ستاد ملی کرونا این دستورالعمل را به صورت پروتکل‌های الحاقی منتشر نکرد اما به صورت مکرر با دفتر طب ایرانی جلساتی داشته و در نهایت در یکی دو  ماه اخیر این پروتکل‌های الحاقی منتشر شده است. 

وی ابراز داشت:‌البته اجرای پروتکل‌های الحاقی الزامی ندارد، اما اگر پزشکی علاقه داشته باشد مجوز استفاده از این پروتکل‌ها وجود دارد؛ در نتیجه اکنون که در پروتکل ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام شده، پزشکان می‌توانند استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: درمان کرونا با طب سنتی بیماران کرونایی طب ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۰۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاه جوانی در طب سنتی هند

آفتاب‌‌نیوز :

گیاه آب بشقابی، در طب سنتی هند، به گیاه جوانی شهرت دارد. تمام بخش‌های این گیاه شامل ریشه، برگ‌ها، میوه‌ها و ساقه‌های رونده مصارف درمانی متعدد دارند.

 این گیاه در افزایش حافظه در کودکان، عقب مانده ذهنی، درمان پسوریازیس، زخم‌های تفلیس، درماتیسم، افزایش قدرت و نیروی جسمانی، حیات بخشی مجدد به نورون‌های آسیب دیده، فعالیت آنتی اکسیدانی بالا، تحریک سنتز کلاژن در بافت‌های آسیب دیده و بهبودی جریان خون، درمان اگزما و نهایتا بهبودی رنگ بدن، جوانی، افزایش حافظه و بهبودی هوش و افزایش طول عمر، شادابی و سلامتی را تضمین می‌نماید. 

کپسول گیاهی سنتلاتی اس تی با داشتن عصاره و پودر برگ گیاه آب بشقابی در حداقل زمان باعث تقویت قوای عمومی بدن، احساس شادابی، نیروی جوانی و افزایش راندمان کاری می‌گردد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • گیاه جوانی در طب سنتی هند