Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-سخنگوی وزارت خارجه گفت: ایالات متحده باید بداند هر کشوری پلن B دارد که برای سایر کشورها جذابیت ندارد.

سعید خطیب زاده گفت: به بلینکن توصیه می کنم که با تمام همت به فکر اجرای پلن A در مذاکرات باشد.

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا گفته بود که اگر مسیر دیپلماسی با ایران که «بهترین مسیر» برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌‌ای است شکست بخورد، «ما آماده هستیم همان طور که وزیر خارجه اسرائيل گفت به گزینه‌های دیگر روی بیاوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به گفته خطیب زاده «آمریکا باید بداند هر کشوری پلن B دارد که برای سایر کشورها جذابیت ندارد، پلن دوم ما هم به نفع آمریکا نخواهد بود. اگر برجام امروز زنده است بخاطر جمهوری اسلامی است.»

تمرکز بر آغاز فعالیت نمایندگی ایران نزد سازمان های همکاری جده است

او درباره اینکه روند تعامل دو کشور ایران و عربستان چطور پیش می رود گفت: آنچه که در خصوص موضوع روابط ایران و عربستان الان می‌توانم بگویم این است که تمرکز بر آغاز فعالیت نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان های همکاری جده است.

به گفته سخنگوی وزارت خارجه آقای رئیسی در مصاحبه‌ای مطبوعاتی در اوایل انتخاب خود اشاره کردند جمهوری اسلامی ایران آمادگی بازگشایی سفارت خود را در عربستان دارد و طبیعتاً این موضوع به واکنش عربستان سعودی برمی‌گردد که چه اقداماتی را انجام می‌دهد.

وزیر امور خارجه کشورمان در دوم دی ماه ۱۴۰۰ در نشست خبری با "فواد حسین "وزیر خارجه عراق در تهران با اشاره به نقش بغداد در برگزاری چهار دور مذاکره بین ایران و عربستان اعلام کرده بود عربستان سعودی با صدور ویزا برای سه تن از دیپلمات‌های ایران به عنوان دیپلمات‌های مستقر در سازمان کنفرانس اسلامی در جده موافقت کرده و ویزای این دیپلمات های دریافت شده است.

خطیب زاده درباره روابط ایران و چین گفت: روابط ایران و چین یک رابطه طبیعی است؛ روابط شرق با شرق یک روابط مبتنی بر الزامات طبیعی نظام‌های بین الملل حضور کشورهای مختلف در منطقه در مبنای تهدید است نه مبنای نگرانی.

جلیل رحیمی جهان آبادی عضو کمیسیون امنیت ملی پیشتر در مطلبی در صفحه توییتر خود نوشته بود که «روابط‬⁩ دو کشور مهم ⁧‫ایران‬⁩ و ⁧‫عربستان‬⁩ در حال احیا و ⁧‫سفارتخانه‬⁩ ها در حال آماده شدن برای بازگشایی است، این امر آثار مهمی در کاهش تنش های منطقه ای و افزایش انسجام جهان ⁧‫اسلام‬⁩ دارد، نهادهای امنیتی و رسانه ها مراقب رذالت ⁧‫صهیونیستها‬⁩ و حماقت ⁧‫افراطیون‬⁩ باشند.»
حضور کشورهای فرامنطقه‌ای در خلیج فارس باعث نگرانی است

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان درباره اجرای تفاهم ۲۵ ساله ایران و چین گفت که در ۵ ماه گذشته در دولت وزارتخانه‌های مختلف مسئول شدند تا بر قراردادهای مختلف کار کنند.پس از آن و از این زمان این تفاهمنامه باید فاز اجرایی شد که دو طرف تفاهم کردند بعد از چندین ساعت گفت‌وگوی تفصیلی در چین به طور مشترک آغاز اجرا شدن این تفاهم را اعلام کنند. معاون بانک مرکزی، معاون وزارت نفت و معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه نیز در این سفر حضور داشتند.

این دیپلمات ارشد کشورمان در پاسخ به سؤالی گفت: روابط ایران و چین روابطی طبیعی است. حضور کشورهای مختلف در منطقه به عنوان کشورهای مستقل نه مبنای تهدید است و نه نگرانی.

به گفته خطیب زاده آنچه باعث نگرانی است حضور کشورهای فرامنطقه‌ای در منطقه خلیج فارس و تلاش برای فروش سلاح و دستکاری در نتایج تحولات سیاسی در این کشورها هستند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: روابط ایران حضور کشورهای وزارت خارجه ایران و چین خطیب زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۱۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید وزیر خارجه عربستان بر لزوم برقراری آتش‌بس در غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان امروز دوشنبه در نشست امنیتی ریاض، تاکید کرد که ما به آتش‌بس دائم در غزه نیاز داریم.

فیصل بن فرحان اظهار داشت که باید تلاش بیشتری در جبهه فلسطینی صورت گیرد و مسیری را در پیش بگیریم که در نهایت به تشکیل کشور فلسطین منتهی شود.

وی همچنین در ارتباط با موضوع روابط ریاض و واشنگتن، افزود: ما به گام های آخر در راستای رسیدن به توافقات دو جانبه با آمریکا نزدیک می شویم.

کد خبر 6092392 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • وزیر خارجه آمریکا : روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می شود
  • بازسازی غزه ۳۰ سال زمان می‌خواهد
  • تاکید وزیر خارجه عربستان بر لزوم برقراری آتش‌بس در غزه
  • بلینکن: روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می‌شود
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • بر قطع روابط اقتصادی و دانشگاهی با اسرائیل اصرار داریم
  •  چرا دلار سقوط کرد؟
  • غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم
  • کرملین: روسیه و چین فشارهای غرب را تحمل می‌کنند
  • واکنش ترکیه به حمله وزیرخارجه اسرائیل به اردوغان