Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، طبق ادعای رسانه‌های صهیونیستی، وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، ارتش این رژیم و آژانس دفاع موشکی آمریکا صبح امروز (سه‌شنبه) آزمایش برنامه‌ریزی شده سامانه ضد موشکی «پیکان ۳» را با موفقیت انجام دادند.

به نوشته روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست»، این آزمایش تحت هدایت صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی و با همکاری نیروی هوایی آن در مرکز فلسطین اشغالی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به ادعای این رسانه، در طول آزمایش، آرایه رادارهای این سامانه، هدف را شناسایی و داده‌ها را به کنترل مدیریت نبرد (BMC) منتقل کرد که در آنجا داده‌ها تجزیه و تحلیل و یک طرح دفاعی ایجاد شد و دو رهگیر پیکان ۳ را به سمت هدف پرتاب و با موفقیت آن را منهدم کرد.

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد «موفقیت این آزمایش نقطه عطفی مهم برای توانایی عملیاتی اسرائیل برای دفاع از خود در برابر تهدیدات موجود و در حال تحول در منطقه است و این بخشی از برنامه توسعه چند ساله ارتش اسرائیل است».

برنامه توسعه این سامانه ضد موشکی یکی از برنامه‌های مشترک بین رژیم صهیونیستی و ایالات متحده است که توسط آژانس دفاع موشکی آمریکا و سازمان موشکی وزارت جنگ این رژیم مدیریت می‌شود. شرکت بوئینگ آمریکا هم در توسعه آن شریک است. 

به نوشته جروزالم پست، این سامانه بسیار مانورپذیر است که برای ارائه دفاع هوایی نهایی با رهگیری موشک‌های بالستیک زمانی که هنوز خارج از جو زمین هستند طراحی شده است و به دلیل قابلیت‌های تکنولوژیک، یکی از بهترین رهگیرهای جهان محسوب می‌شود. پیکان ۳ تنها موشک رهگیر است که کلاهک حمل می‌کند اما با برخورد به موشک ورودی، آن را رهگیری می‌کند.

عصر یکشنبه هم رسانه‌های صهیونیستی از برگزاری رزمایش هوایی بین نیروهای هوایی رژیم صهیونیستی و آمریکا بر فراز صحرای «نقب» خبر دادند.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، جنگنده‌های آمریکایی حاضر در این رزمایش متعلق به نیروهای سنتکام حاضر در غرب آسیا بود که در روزهای گذشته در جنوب فلسطین اشغالی عملیات هوایی شبیه‌سازی شده را تمرین کردند.

همچنین اخیراً وبگاه «برکینگ دیفنس» به نقل از منابع نظامی در فلسطین اشغالی گزارش داد رژیم صهیونیستی فهرستی از سیستم‌های تسلیحاتی را آماده کرده که قصد دارد از ایالات متحده بخواهد به ذخیره اضطراری آمریکا در سرزمین‌های اشغالی از بیم درگیری‌های منطقه‌ای آتی اضافه کند. 

به ادعای این گزارش، این فهرست بسیار محرمانه است، اما منابع گفتند که شامل مهمات هوایی است که اسرائیل پیش‌بینی می‌کند در صورت اقدام علیه تأسیسات هسته‌ای ایران یا دفاع در برابر موشک‌های حزب‌الله لبنان به آن‌ها نیاز خواهد بود.

فهرست درخواست‌ها شامل مهمات مختلفی است که تل‌آویو مایل است آمریکا به تجهیزات ذخیره جنگی مستقر در فلسطین اشغالی (WRSA-I) اضافه کند. 

یک گزارش سرویس تحقیقات کنگره آمریکا در سال ۲۰۲۰ نشان داد در حالی که این تجهیزات اساساً برای استفاده توسط ارتش آمریکا است، اما رژیم صهیونیستی هم می‌تواند در شرایط اضطراری از آن استفاده کند. 

طبق این گزارش، تجهیزات ذخیره جنگی آمریکا در سال ۲۰۱۴ افزایش قابل توجهی پیدا کرد و ارزش کلی آن به بیش از ۱.۸ میلیارد دلار رسید و نه تنها حاوی مهمات، بلکه بمب‌ها و موشک‌های هوشمند و همچنین خودروهای زرهی نظامی است.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا ارتش رژیم صهیونیستی سامانه ضد موشکی پیکان 3 رژیم صهیونیستی فلسطین اشغالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۲۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یونان ارائه سامانه دفاع هوایی به اوکراین را رد کرد

نخست‌وزیر یونان اعلام کرد که این کشور نمی‌تواند سامانه‌های دفاع هوایی مانند «پاتریوت» یا «اس-۳۰۰» در اختیار کی‌یف قرار دهد.

به گزارش مشرق، کیریاکوس میتسوتاکیس اواخر روز پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیون «اسکای» یونان گفت: آتن قرار نیست اس-۳۰۰ (S-۳۰۰) یا پاتریوت (Patriot) به اوکراین بفرستد.

وی اظهار داشت: از ما [در این باره] درخواست شد و ما توضیح دادیم که چرا نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم.

نخست‌وزیر یونان افزود: این سامانه‌ها برای توانایی بازدارندگی ما حیاتی هستند.

بر اساس این گزارش، با تشدید حملات هوایی روسیه به اوکراین، دولت‌های اتحادیه اروپا به ویژه کشورهایی از جمله یونان و اسپانیا که سامانه‌های دفاعی را در زرادخانه خود دارند، تحت فشار هستند تا دفاع هوایی بیشتری را به کی‌یف ارائه کنند.

از سوی دیگر، ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین به تازگی به اعضای ناتو گفت که کی‌یف برای مقابله با حملات هوایی روسیه به حداقل هفت سامانه «پاتریوت» یا سایر سامانه‌های پیشرفته دفاع هوایی نیاز دارد و از آنها خواست کمک‌های نظامی خود را برای اوکراین افزایش دهند.

وزرای اتحادیه اروپا روز دوشنبه اعلام کردند که در حال بررسی فوری چگونگی ارائه دفاع هوایی بیشتر به اوکراین هستند.

روزنامه «ال پائیس» اسپانیا نیز امروز (جمعه) خبر داد که مادرید «تعداد کمی موشک پاتریوت» به اوکراین ارسال می‌کند.

رویترز در ادامه خاطرنشان می‌کند که یونان در گذشته هزاران موشک، مواد منفجره، خودرو جنگی پیاده‌نظام (IVF)، مواد محترقه با انفجار قوی، مهمات و موشک‌های ضد تانک به اوکراین ارسال کرده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • تازه‌ترین حملات اسرائیل به رفح ۱۰ شهید برجای گذاشت
  • نقاط فلج‌کننده گنبد آهنین برای موشکباران بعدی روشن شد
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران
  • توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج
  • ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • اندیشکده شورای آتلانتیک: ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • اندیشکده شورای آتلانتیک : ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • آمادگی کره شمالی برای آزمایش یک سامانه موشک‌انداز جدید
  • یونان ارائه سامانه دفاع هوایی به اوکراین را رد کرد