Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رئیس اتاق بازرگانی تهران: روند خروج سرمایه از کشور سرعت گرفته که لازم است دولت هر چه سریع‌تر به این موضوع ورود کند.
به گزارش خبرگزاری آریا، رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: روند خروج سرمایه از کشور سرعت گرفته که لازم است دولت هر چه سریعتر به این موضوع ورود کند.
آقای مسعود خوانساری در نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران افزود: در خرید خانه در ترکیه, ایرانی ها رتبه نخست را کسب کرده اند این در حالی است که لیر هر روز با کاهش ارزش مواجه می شود و برابر پیش‌بینی‌ها در آینده وضع لیر به مراتب بدتر خواهد بود و کاهش بیشتری خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: با توجه به کاهش ارزش لیر، مشخص نیست که چرا ایرانی ها اینقدر در ترکیه ملک می خرند؛ این در حالی است که باید دولت آسیب شناسی لازم را صورت دهد و یکبار دیگر اجرای قانون مالیات بر عایدی سرمایه را بررسی کند.
خوانساری با بیان اینکه خروج سرمایه نگران کننده است گفت: به نظر می رسد باید اجرای مالیات بر عایدی سرمایه را به تاخیر بیندازد.
وی افزود: بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی مراجع رسمی، وضع تولید و تجارت رونق یافته و شرایط نسبت به گذشته بهتر شده و ما در سال جاری رشد 40 درصدی صادرات غیرنفتی و افزایش 3.3 درصدی تولید ناخالص داخلی را تجربه کرده ایم.
خواتساری اضافه کرد: وضع تورم هنوز نامناسب است و مشکلات برای خانوارها وجود دارد، البته افزایش تراز منفی سرمایه نیز نگران کننده است و خالص حساب سرمایه در نیمه نخست سال جاری به منفی 6.3 میلیارد دلار رسیده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 63 درصد تضعیف شده است که این وضع احتمال خروج سرمایه از کشور را تشدید می کند..
خوانساری گفت: رشد سرمایه گذاری در دو فصل اول و دوم سال 1400 منفی بوده و طبق گزارش مرکز پژوهش های مجلس، وضع امنیت سرمایه گذاری و ثبات اقتصادی در کشور مهمترین عامل عدم سرمایه گذاری معرفی شده است که امید می رود دولت جدید با ثبات بخشی به اقتصاد کشور وضع را بهبود دهد.
وی افزود: ارتباط با چین یکی از موضوعات این روزهای رسانه های ایران است و لازم است که تحت تاثیر یکسری مسائل قرار نگیریم.
خوانساری گفت:، همانطور که ارتباط با غرب برای ایران مهم است ارتباط با شرق نیز بسیار مهم است زیرا چین دومین اقتصاد بزرگ دنیا است و در سال آینده نیز توسعه خواهد یافت.
وی افزود: اتاق بازرگانی نیز باید واقع بینانه با این موضوع برخورد کند و مراقب باشیم که پیمان های درستی بنویسیم تا هر دو طرف در تفاهم نامه ها برد داشته باشند اما مواظب باشیم با نفی کردن یک طرف تحت تاثیر شبهات قرار نگیریم.
خوانساری گفت: در دو روز گذشته، موضوعاتی در رابطه با مجلس و اتاق مطرح شده که بحث های خوبی نیست و در تقابل قرار گرفتن بخش خصوصی با مجلس در شرایط کنونی که نیاز است که همه قوا همدل باشند و اتاق نیز به عنوان مشاور سه قوه پشتیبان باشد، این موضوعات جالب نیست.
وی افزود: ما بدون وجود و همکاری با سه قوه، نمی توانیم موفق باشیم، همانطور که بارها مقام معظم رهبری نیز اشاره کرده، دولت هم باید از توان بخش خصوصی استفاده کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: خروج سرمایه اتاق بازرگانی خروج سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۲۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد عظیمی صبح سه شنبه در هشتمین همایش سراسری نشست مشترک مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور که در استان کردستان برگزار شد، به ظرفیت های بالای استان کردستان اشاره و اظهار کرد: کردستان سرزمین استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف خدادادی و به ویژه نیروی انسانی است.

وی به اهمیت توجه مطالبات مردم کردستان اشاره کرد وافزود: مطالبات استان کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت به بهره‌برداری رسیده است و این امر باید به خوبی منعکس شود.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عنوان کرد: ظرفیت های مهم استان کردستان باید به صورت ویژه در رسانه ملی منعکس شود.

بیش از ۴ هزار کارگاه و واحد آموزشی در سازمان فنی و حرفه ای وجود دارد

وی به تعداد واحد و کارگاه های سازمان فنی و حرفه ای اشاره کرد و ابراز داشت: سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ کارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور دارد.

عظیمی به لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی تاکید کرد و گفت: این اقدام با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید از نیازهای اساسی کشور است.

وی ادامه داد: ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی امسال است.

وی از وجود ۴۰ هزار مربی و ۸ هزار کارگاه در بخش دولتی در کشور خبر داد و بیان کرد: این مهم نشان از تأثیر گذاری و اهمیت سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در امر تولید و مهارت دارد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تاکید بر اینکه استان کردستان باید عزم جدی تری برای مهارت آموزی داشته باشد گفت: تحقق شعار سال یکی از مهمترین راهکارهای کاهش بیکاری و افزایش اشتغال است.

وی اضافه کرد: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی و خادمان کشور باید به برخی موضوعات با نگاه ویژه تری بنگرند.

وی اعلام کرد: با توجه به اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است و دشمن همواره در حوزه هدف گذاری می‌کند، دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال کمک کند.

کد خبر 6092953

دیگر خبرها

  • لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • آخرین وضعیت ورود واگن های جدید مترو به کشور
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • استقبال کم‌سابقه سرمایه‌گذران ۱۰۳کشور از ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی