Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@09:04:52 GMT

پیگیری خواهر خواندگی رفسنجان با ۱۴ شهر جهان

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۶۲۶۵۷

پیگیری خواهر خواندگی رفسنجان با ۱۴ شهر جهان

ایسنا/کرمان مشاور ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رفسنجان گفت: شهرداری رفسنجان پس از انجام مطالعات اولیه، پیشنهاد خواهر خواندگی با ۱۴ شهر از کشورهای شیلی، مکزیک، اسپانیا، ایتالیا، ترکیه، ازبکستان، مالی و بورکینافاسو را بر اساس شاخص‌های مختلف و اشتراکات موجود، به وزارت خارجه اعلام کرده است.

به گزارش ایسنا، سید عباس حسینی صبح امروز 28 دی ماه در جمع خبرنگاران ادیپلماسی شهری را به عنوان یکی از راهبردهای بنیادین شهرداری رفسنجان در مسیر توسعه و برندینگ شهری، جذب سرمایه گذاری، ارتقای گردشگری و مناسبات میان فرهنگی دانست و ظهار کرد: با گسترش روند جهانی شدن جدای از دولت ها، کنشگران جدیدی در سطوح محلی و شهری وارد عرصه بین المللی شده اند که دیپلماسی شهری با نگاه به شهرها به عنوان بازیگرانی مستقل، ارتباطات و تعهدات شهرها را در عرصه بین المللی، مورد مطالعه قرار می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: امروزه این نوع از دیپلماسی در سطح جهان توانسته در قالب ارتباط شهرها با یکدیگر، به عنوان ابزاری در جهت نیل به توسعه شهری و بالارفتن کیفیت زندگی شهروندان مورد استفاده قرار می گیرد.

وی افزود: در این راستا پیوند خواهر خواندگی در سطح جهان، یکی‌از مهمترین و متداول ترین ابزارهای دیپلماسی شهری به شمار می رود که در ایران نیز حدود ۶۰ شهر با شهرهای مختلف جهان خواهر خوانده هستند که در استان کرمان نیز بم و کرمان به این مسئله ورود پیدا کرده اند.

حسینی خاطرنشان کرد: هم رده بودن شهرها در بخش های مختلف از جمله جمعیت، اقتصاد، هویت های فرهنگی از الزامات ضروری پیوند خواهر خواندگی است که بر این اساس شهرهای مختلفی در سطح جهان وجود دارند که با رفسنجان از نقاط اشتراک برخوردار هستند.

مشاور ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رفسنجان عنوان کرد: رفسنجان در سه حوزه مس، پسته و بنای خشتی، هویتی جهان شهری دارد؛ اما متأسفانه به اهمیت آن در مسیر توسعه، برندینگ و هویت شهری توجه شایان نشده و رفته رفته این مسئله به جایی رسیده که برخی شهرها، طلایه داری پسته و مس رفسنجان در جهان را به نام خود ثبت کرده اند و این ناشی از عدم توجه مدیران و مسئولان شهر در ادوار مختلف بوده است.

به گفته وی این سه هویت جهانی رفسنجان، مهمترین پتانسیل پیوند خواهرخواندگی و تحقق شهر توسعه یافته از مجرای مناسبات بین المللی است.

حسینی تصریح کرد: شهرداری رفسنجان پس از انجام مطالعات اولیه، پیشنهاد خواهر خواندگی با ۱۴ شهر از کشورهای شیلی، مکزیک، اسپانیا، ایتالیا، ترکیه، ازبکستان، مالی و بورکینافاسو را بر اساس شاخص های مختلف و اشتراکات موجود، به وزارت خارجه اعلام کرده که این مسئله از سوی این وزارت خانه در حال بررسی است اما جهت تسریع و قانون مند شدن آن نیازمند مصوبه شورای شهر هستیم که امید است با همراهی شورا این اتفاق رخ دهد.

مشاور ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رفسنجان با بیان اینکه ارتباط گیری با شهرداران این شهرها برای رسیدن به نقاط اشتراک نیز آغاز شده است، افزود: پیوند خواهر خواندگی روندی طولانی مدت همراه با پیچیدگی های اداری و خاص است و اگر ما بتوانیم در این دوره حتی با یک شهر در سطح جهان، پیوند خواهر خواندگی بر قرار کنیم، رضایت بخش خواهد بود.

حسینی درباره مزایای دیپلماسی شهری و خواهر خواندگی برای یک شهر گفت: دیپلماسی شهری را می توان مرکز تلاقی گونه های مختلف دیپلماسی از جمله دیپلماسی عمومی، دیپلماسی فرهنگی، دیپلماسی ورزشی، دیپلماسی گردشگری و دیپلماسی اقتصادی دانست؛ زیرا شهرها به عنوان بازیگرانی بین المللی در مقام ارتباط با یکدیگر، زمینه تحقق گونه های دیگری از دیپلماسی را خارج از رویه های دولتی که گاها عرصه تضادها و کشمکش هاست، فراهم می کنند و مناسبات مختلف، راحت تر و بدون‌ واسطه انجام می شود.

وی ادامه داد: افزایش سرمایه گذاری، تنوع بازارهای صادراتی، توسعه گردشگری، تبادلات فرهنگی، توسعه زیرساخت های مختلف شهری با استانداردهای بین المللی، اشتغالزایی، معرفی و ارائه یک شهر در عرصه جهانی و مبادلات دانشگاهی، از مزایای مهم این اقدام است.

مشاور ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رفسنجان همچنین از رویکرد جریان هایی که راهبرد فعالیت های بین المللی شهرداری رفسنجان را بر نمی تابند انتقاد کرد و گفت: امیدواریم با درک عمومی از تحولات و راهبردهای تازه توسعه، اهمیت گسترش ارتباطات بین المللی نیز برای همگان مشخص شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رفسنجان بين المللي استانی اجتماعی دیپلماسی شهری سطح جهان بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۲۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ شهری که بیشترین میلیاردر‌های جهان را دارد

به گزارش تابناک به نقل از روزیاتو، به نظر می‌رسد برخی از شهر‌ها ثروتمندان را جذب می‌کنند؛ به عنوان مثال شهر نیویورک را در نظر بگیرید که دارای ۳۴۰،۰۰۰ ساکن با ثروتی بیش از ۱ میلیون دلار است. اما بین میلیونر بودن و میلیاردر بودن تفاوت زیادی وجود دارد. پس ثروتمندترین‌ها کجا زندگی می‌کنند؟

اینفوگرافیک زیر با استفاده از داده‌های فهرست جهانی ثروتمندان Hurun در سال ۲۰۲۴، ۲۰ شهری که بیشترین تعداد میلیاردر‌های جهان در سال ۲۰۲۴ را در خود جای داده‌اند، نشان می‌دهد.

 

رکود اقتصاد چین در طول سال گذشته بر ساکنان فوق ثروتمند آن در شهر‌های کلیدی تأثیر گذاشته است. پکن، شهری با بیشترین میلیاردر‌ها در سال ۲۰۲۳، نه تنها جایگاه خود را به نیویورک واگذار کرده، بلکه به رتبه چهارم سقوط کرده و از لندن و بمبئی هم عقب افتاده است.

 

در واقع تمام شهر‌های چین در فهرست ۲۰ شهر برتر بین سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴، بخشی از میلیاردر‌های خود را از دست داده اند.

شهر‌های هند پیشتاز هستند و دهلی نو (۶+) و بمبئی (+۳) بیشترین صعود را داشته اند.

در سطح کشور، چین و ایالات متحده با هم ترکیب می‌شوند و نیمی از شهر‌های برتر را به خود اختصاص می‌دهند. آن‌ها همچنین حدود نیمی از جمعیت ۳،۲۰۰ میلیاردر جهان را در خود جای داده اند.

دیگر خبرها

  • قطع بدون مجوز درختان در ‌عظیمیه کرج
  • کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی ۲ خواهر در مازندران
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • میدان ۱۲ فرودین، نماد ناکارآمدی مدیریت شهری در سنندج + گزارش پیگیری
  • ۲۰ شهری که بیشترین میلیاردر‌های جهان را دارد
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان