Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات خاطر نشان کرد: چینی‌ها در راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات به ابتکار منحصر به فرد و خاصی دست یافته‌اند که ما نیز می‌توانیم از تجربه آنها در این بخش استفاده کنیم.

علی یزدی‌خواه در گفت‌وگو با ایلنا، در پاسخ به این پرسش که آیا ایران برای راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات از چین کمک می‌گیرد؟ گفت: دولت و مجلس باهمکاری همه نهاده‌ها و دستگاه‌های دولتی به‌دنبال ایجاد شبکه ملی اطلاعات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به همکاری‌ فناورانه ایران و چین، گفت: کشورهای چین و روسیه در زمینه راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات موفق بودند. چینی‌ها در این حوزه ابتکار منحصر به فرد و خاصی را طراحی کردند که ما نیز می‌توانیم از تجربه آنها در این بخش استفاده کنیم. باید به این نکته اشاره کنم که بهره‌گیری از تجربیات و دانش فنی دیگر کشورها در جهان کنونی مرسوم و رایج است.

وی در ادامه با بیان اینکه ما نیز توانایی راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات در کشور را داریم، افزود: دولت پیشنهاد راه‌اندازی این شبکه را به مجلس ارائه داده است و مجلس نیز با دولت در این زمینه همکاری‌های لازم را انجام می‌دهد و بودجه راه‌اندازی آن تامین شده است.

این نماینده مجلس در ادامه تصریح کرد: با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات، تمام دستگاه‌های اداری با یکدیگر لینک می‌شوند. در مجموع در بستر شبکه ملی اطلاعات پژوهش، تحقیق، استعلام، خرید، کسب‌وکارها قابل انجام است و اگر کاربری بخواهد از سایت‌های خارجی استفاده کند می‌تواند اینترنت خارجی تهیه کند و هیچ محدودیتی در این زمینه وضع نخواهد شد. من با ذکر یک مثال این مسئله را باز می‌کنم فرض را بر این بگیرید که می‌خواهید از یک مقاله علمی در دانشگاه شریف استفاده کنید با ایجاد این شبکه دیگر نیاز به خرید باند خرید بین‌الملل وجود ندارد و می‌توان از اینترنت ملی به داده‌های مورد نظر رسید.

وی با بیان اینکه دولت الکترونیک و هوشمند در بستر شبکه ملی اطلاعات راه‌اندازی می‌شود، افزود: بعد از شیوع بیماری کرونا نیاز مردم برای خدمات غیرحضوری در بخش‌های مختلف اعم از تحصیل، آموزش، خرید، درمان و... افزایش پیدا کرد. دولت و مجلس این اهتمام را دارد که به‌زودی این شبکه را راه‌اندازی کند.

به گفته وی، راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات محدودیتی برای استفاده کاربران از اینترنت ایجاد نخواهد کرد.

یزدی‌خواه در پایان با اشاره به ادامه بررسی‌ها مجلس بر طرح حمایت از کاربران، گفت: بررسی‌ها و اعمال نظرهای مجلس در این طرح به اتمام نرسیده است و مرکز پژوهش‌های مجلس بررسی‌های خود را در طرح حمایت کاربران بر فضای مجازی ادامه می‌دهد. زمان‌ مشخصی نمی‌توان برای تصویب این طرح اعلام کرد اما شواهد گواه این مطلب است که تصویب طرح حمایت به سال 1401 کشیده شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: راه اندازی شبکه ملی اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۳۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های مشمول شفافیت در مشترک قوای ۳گانه مشخص می‌شود

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس آخرین وضعیت طرح شفافیت قوای سه‌گانه را تشریح کرد. - اخبار سیاسی -

محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به آخرین وضعیت طرح شفافیت قوای 3گانه گفت: شورای نگهبان در رفع‌ و برگشت‌هایی که طرح شفافیت بین مجلس و این شورا داشت، ایرادات و ابهاماتی را به این طرح وارد کرده بود که در جلسه اخیر مجلس این ایرادات نیز مرتفع شد و بار دیگر طرح برای تعیین تکلیف به شورای نگهبان ارسال شد. 

طرح شفافیت قوای سه‌گانه اصلاح شد

 

وی افزود: یکی از موضوعاتی که مورد ابهام شورای نگهبان قرار داشت مربوط به بحث مصالح عالی نظام بود که برطرف شد. یکی دیگر از ابهامات درباره کارگروهی بود که ما آن را برای تشخیص دستگاه‌هایی که باید شفاف شوند، در طرح گنجانده بودیم. 

جوکار گفت: این کارگروه متشکل از نمایندگانی از قوای 3 گانه است که  تعیین می‌کنند شفاف شدن اطلاعات کدام دستگاه‌ها خلاف منافع  و امنیت ملی کشور است تا این دستگاه‌ها را از شفافیت مستثنی کنند. 

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس خاطرنشان کرد:  در این کارگروه دادستان کل کشور به عنوان نماینده قوه قضاییه، وزیر اطلاعات و معاون حقوقی رئیس‌جمهور به عنوان نمایندگان دولت و از مجلس نیز عضو ناظری تعیین می‌شود تا درباره امکان شفاف کردن اطلاعات دستگاه‌های مختلف تصمیم‌گیری کنند.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این نماینده مجلس شهید شد +تصاویر
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • عکس| وقتی ایست بازرسی بسیج جلوی نماینده مجلس را می‌گیرد
  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما
  • لزوم راه‌اندازی خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز
  • دستگاه‌های مشمول شفافیت در مشترک قوای ۳گانه مشخص می‌شود
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد